Good evening my dear readers, it’s been a long day today and after all I am going to make a bit different post. Today there is no fitness tips or recipes coming up, no talk about beauty or fashion, not traveling either. I am now going to talk about dating and relationship from my personal point of view.

______________________________

Ajattelin aloittaa tämän postauksen samalla tapaa kuin englanniksi, mutta ei ihan taivu eikä käänny. “Hyvää iltaa rakkaat lukijat”,  kuulostan ihan uutistenlukijalta haha. Siis hei vaan kaikki! Päivä on ollut todella pitkä ja väsyttävä, ja kaiken päätteeksi luvassa on nyt tavallisuudesta poikkeava postaus. Tänään en kirjoita terveydestä, treenistä, ruoasta, muodista enkä matkustelusta. Tänään puhun deittailusta ja parisuhteesta, sekä sosiaalisessa mediassa toiseen ihmiseen tutustumisesta.

The first thing I really do have to say is that I am not looking for a dating from social media, my Instagram is not a dating profile if someone thinks so. I love when my followers send me messages, most of them are just really nice comments with lovely ‘thank you’ mentions of my latest post or so, and some of them are from people who are fighting with different kind of health issues and they are asking some help. But there are also someone who asks me out and wants to know if I am single. And very unfortunately there are also some unknown people who send some nude pictures. Hey come on! Is this really the thing that makes people to get interested in today? Because to me it’s as horrible as the unknown people takes clothes of in the street and come to say ‘hi, would you like to get to know me better?’.

Anyway, I always reply to my followers (and ignore those dick pic senders), but I also still want to keep my privacy which why I don’t always reply for those questions about my marital status. Unfortunately this has made up some rumors and after latest “news” I heard about myself was that I am lesbian. No, it didn’t hurt me but I just can’t understand what kind of needs people have when they talk about me and my life. I am keeping my blog and social media up for motivating people, sharing my style, tips and greeting, not for things like that..

The second thing people also want to know is if I really am a gay. This is the other question I am not going to give an answer. If I say “no”, people say I am just not ready to come out. Oh dear! Seems like there is only one answer people want to hear but only answer I can give is “I allow all people no matter their gender or sexual orientation, but teasers I don’t”.

______________________________

Aluksi täytyy sanoa, että sosiaalinen media ei ole minulle seuranhakukanava. Rakastan yhteydenpitoa seuraajieni ja lukijoideni kanssa, luen aina kaikki viestit ja suurin osa onkin ihania kommentteja viitaten blogiini tai viimeisimpään postaukseen. Toisinaan viestejä tulee seuraajilta, jotka kamppailevat jonkinlaisen terveydellisen pulman kanssa, tai nuorilta, joita kiusataan koulussa. Mutta lisäksi on myös joukkio näitä seuranhakijoita, jotka lähestyvät toisinaan hyvinkin suorilla kysymyksillä, toiset aloittavat kysymällä “ootko sinkku?”, toiset pyytävät suoraan ulos. Ja todella valitettavasti mahtuu joukkoon myös se pieni prosentuaalinen luku ihmisiä, jotka tykkäävät nakuilla täysin tuntemattomalle somessa. Pitäkääs pojat ne pippelit piilossa, ja tytöt, jos haluan nähdä tissejä niin voin katsoa niitä kotona peilistä. Onko tämä tosiaan se lähestymistapa, jolla ihminen saadaan nykyään kiinnostumaan toisesta? Minulle tämä tuntuu aivan yhtä hirveältä kuin se, että tuntematon ihminen riisuu itsensä alastomaksi kadulla, ja tulee kysymään “haluatko tutustua muhun paremmin?”. Ainoa joka tämän kanssa rupeaa tekemään siinä tilanteessa tuttavuutta on todennäköisesti poliisi.

Vastaan aina seuraajieni viesteihin, mutta tahdon kuitenkin säilyttää yksityisyyteni, jonka vuoksi olen vetänyt rajan tiettyihin aihealueisiin, kuten seurusteluun ja seksuaalisuuteen, joita tämä postaus nyt käsittelee. Valitettavasti tämä ei ole sopinut kaikille, sillä muutama kuukausi sitten korviini alkoi kantautua huhuja siitä, että olen lesbo. Ei, se ei loukannut minua, mutta pisti hämmästelemään jälleen kerran ihmisten tarvetta puida toisten ihmisten elämää. Pidän yllä blogiani ja sosiaalisen median kanaviani jakaakseni positiivista energiaa, en tällaista varten.

Toinen asia, jonka puitteissa minua onkin viimeaikoina somessa lähestytty on se, että olenko lesbo. Jos vastaan, että en ole, seuraa siitä päivittely etten ole valmis tulemaan kaapista ulos. Tätä tiettyä joukkio ihmisiä miellyttää vain yksi ainoa vastaus ja se on sellainen, joka tukee heidän omia ajatuksia ja mielikuvia. Ainoa vastaus jonka tähän voin antaa on “hyväksyn ihmiset sukupuolesta ja sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta, kiusaajia en kuitenkaan hyväksy”.

It’s actually very same with with those questions about dating. Seems like if you’re not in a relationship then you’re obliged to give a possibility for those who ask some. And if you don’t, then you’re such a picky stupid blonde ‘who deserves the best’. Damn.

I have seen much enough people inappropriate acting in social media and I am very tired of it. The same way I feel very sad when people come to me only because of my look and having no idea about my real thoughts and reasons why I keep my media up. They mostly start by saying: “You looks so darn beautiful and I would love to get to know you”. It’s sad I always need to tell them to read my posts, not just to watch the pictures I put up. The best way to get to know me is really reading my posts.

After all there are still lots of lovely persons I have met in social media, such a lovely characters and wonderful souls. The social media is very amazing thing, it gives so many possibilities – apparently for dating as well. To me it’s a channel to share my life, my tips, some motivation and positive vibes. And I am very happy to have you all here and on my some pages for that great positivity. Let’s keep it up!

______________________________

Sama toistuu itseasiassa näissä seurusteluasioissa ja -kysymyksissä. Tuntuu olevan niin, että jos et seurustele, olet velvoitettu antamaan mahdollisuuden sinua lähestyvälle tyypille. Minulle on tärkeää olla kohtelias, mutta en silti taivu tekemään asioita, jotka eivät tunnu itsestä hyvältä. En lähde tutustumaan uuteen ihmiseen painostuksesta, säälistä enkä muutoinkaan “vääristä syistä”. Se, että sanon kohteliaasti “ei”, ei tunnu kuitenkaan olevan okei, sillä sen jälkeen olen vaativa, typerä blondi, joka kuvittelee ansaitsevansa parempaa. Damn!

Koen saaneeni tarpeeksi ihmisten asiattomasta käyttäytymisestä somessa, yhtälailla tuntuu surulliselta huomata, miten pullollaan pinnallisia ihmisiä sosiaalinen media on. Onneksi vastapainona on myös tasapainottavia ihmisiä, ihania, sielukkaita persoonia, joiden kanssa jutustelu on antanut myös minulle hurjan paljon hyvää fiilistä. Kiitos siitä. Sosiaalinen media on upea asia, joka mahdollistaa paljon – näköjään myös seuranhaun. Minulle se on kuitenkin kanava motivoida ja jakaa positiivista fiilistä. Pidetään siitä kiinni!