Happy First of May everyone! First Of May is called Vappu in Finland and we have some kind of traditions like balloons, donuts, weird drink called ‘sima’, clowns and all fun things all day long. Most of Finnish people love grilling and this is usually the day when people opens the ‘grilling season’ at their houses.

This year we didn’t spent Vappu the tradition way but the Vappu Balloon still stayed because it’s very important to us. Bean always had his balloon, CJ was scared of them so for last 4 years we didn’t have any. This is the reason why this balloon we got today was Bentley’s very first and he was soooo excited about it! This is how our Vappu looked like:

♥ Fazer Jaffa Kettu Cookies. Instead the traditional First Of May donuts we decided to try these new cookies. The cookie is soft, filled with Fazer Kettu Candy -marmalade and topped with chocolate. Super yummy and a bit lighter than donuts.

♥ Playing and being lazy.

♥ Bentley got his very first Vappu Balloon, what do you think about this pink Barbapapa we chose?

♥ Homemade Chinese food with cheerful veggies

_____________________________

Se oli vappu tänään, eikä vesisade tainnut yllättää ketään. Tänä vuonna ei kuitenkaan satanut rakeita eikä lunta, kuten usein on ollut tapana. Oletko sinä vappu-ihminen? Tykkäätkö simasta, entä munkeista? Onko sinulla tapana avata grillikausi vappuna?

Meillä poikettiin tyypillisestä vappukaavasta täysin, ainoastaan vappupallo säilytti paikkansa perinteikkäässä menossa, koska se on meille tosi tärkeä juttu.

♥ Fazer Jaffa Kettu keksit. Tänä vappuna donitsien sijaan herkuteltiin kevään uutuuksilla, Kettu-kekseillä.

♥ Leikkiä ja laiskottelua.

♥ Bentley sai ensimmäisen vappupallonsa, mitä tykkäät tästä Barbapapasta?

♥ Itsetehty kiinalainen ruoka värikkäillä kasviksilla tuo kivaa vaihtelua grillaamiselle

So this First Of May has been filled mostly with work but fortunately I have worked from home meaning chilling in pajama. I LOVE THAT!!! No matter hard working there has been nice things to do as well like playing with BenBen, chilling with friend, cooking and relaxing.

But as I said this gonna be just a very quick post, need to finish my work now and get to bed in time because it’s gonna be an early wake up tomorrow again. xx

_____________________________

Tämä vappu on mennyt töitä tehdessä, mutta ihanasti pyjamassa chillaten. Ja tietysti mukaan on mahtunut super mukavaakin puuhaa, kuten BenBenin kanssa peuhaamista, kokkailua, hyvän ystävän seuraa ja rentoutumista. Benin into vappupallosta on ollut ihan vallaton! Laitoin pallon Benin pedin yläpuolelle keikkumaan ja poika tuijottelee sitä kuin lapsi mobilea – mainio vesseli!

Mutta kuten sanoin, nyt ihan vaan pikapostaus. Huomenna on taas aikainen herätys ja “paluu arkeen”. xx