This morning I woke up for the most sweet kiss that my babbie BenBen gave to me just like for wishing Happy Mother’s Day. He actually wanted to get some attention instead pampering me but as a silly girl I wanted to read his purpose a bit different way. The Mother’s Day always makes me think about tenderness and love, this is what I wish all kids would experience in their childhood. I wish they had a loving mama who would pamper they with kisses and hugs, who would prepare them some breakfast and nourishing lunch and dinner, who would wash their teeth and read the bedtime story. I am working for opening my own orphanage somewhere someday, this is my calling and the idea of mother I just mentioned is the biggest motivation to me for hitting this goal. This is what I want to do and this is what I will.

This Mother’s Day I decided to start my work a bit later for spending the morning and afternoon with my dearest BenBen, yesterday we met sheep and he loved them a lot so this morning we visit them again.

♥ beautiful flowers on our backyard
♥ BenBen and his new friends
♥ BenBen truly enjoyed of his staying there
♥ I loved those sheep aswell

_______________________________________

Tänä aamuna heräsin suloisimpaan suukkoon ikinä, pikku-BenBen muiskautti äitienpäivä-pusun keskelle naamaa, eli oli vailla huomiota. Äitienpäivänä moni arvoni korostuu; äitienpäivä muistuttaa lapsista, joilla ei ole vanhempia, sekä lapsista, joilla ei ole mahdollisuutta onnelliseen ja hyvinvointia tukevaan lapsuuteen. Toivo siitä, että jokainen lapsi saisi nauttia ravitsevaa ruokaa, hellyyttä ja huolenpitoa motivoi työskentelemään yhä kovemmin näiden asioiden edistämiseksi.

Tänä äitienpäivänä päätin aloittaa työpäivän myöhemmin, jotta sain viettää kauniin ja lämpöisen aamun ja iltapäivän Benin kanssa. Eilen kävimme tervehtimässä lampaita Uikkupolulla ja sinne suuntasimme myös tänään, sillä pikkumies oli näistä tyypeistä todella innoissaan.

♥ koristeomenapuu kukassa takapihalla
♥ BenBenin uudet kaverit
♥ Ben nautti olostaan täysillä
♥ Ja itsekin rakastuin näihin tyyppeihin

When we got home there was such a surprising surprise waiting for me: tons of ‘happy Mother’s Day wishes’ on Facebook, on BenBen’s page, on Whatsapp. It melted my heart, so very sweet. But there was still something very special, an answer I got when I said thank you and mentioned I feel it’s important to remember dog mommies as well.

♥ the most wonderful Mother’s Day message ever
♥ BenBen was a bit excited when this black babu sheep tried to lick him skin
♥ BenBen enjoying his life and the sun after lovely morning walk
♥ Sweet Mother’s Day wishing from Deb on BenBen’s FB page

_______________________________________

Kotiin tullessa meitä odotti yllättävä yllätys: läjäpäin “Hyvää äitienpäivää”-viestejä. Niitä oli Benin sivulla, omassa Facebeookissa sekä Whatsappissa. Vitsiläinen sentään, kyllä siinä sydän suli. Mutta yksi viesti oli ylitse muiden ja se löytyykin kuvista alta.

♥ Se ihana viesti
♥ Ben oli vähän pupu pöksyssä, kun takana oleva heppu kävi lähentelemään
♥ BenBen nauttimassa elämästään kävelylenkin jälkeen
♥ Ihana äitienpäivä-tervehdys Debiltä Benin sivulla