I showed a picture of my bum process on Instagram >>  before this week and to be honest it asked more  courage than many of my followers know. I wasn’t afraid of comments people may write up instead I was scared to see this kind of pic of myself as a part of my gallery every day. Because this +10KG (22LBS) weight gain has been very different than any of my weight gains before: I had no goals. I didn’t mean to make booty gains I only wanted to feel good and healthy. Let me tell you a bit more about it..

About 6 month ago I really decided to let my body finally to rest. There is no sense to work hard for keeping your weight and fat percent to be something you just want it to be, instead it’s smart to let the body tell what is the best balance. When you eat for hunger not for cravings you will reach this natural balance by time.

What did eating for hunger gave to me in 6 months:

♥ final body balance and body positivity
♥ stress free eating
♥ bigger bum
♥ stronger abs
♥ better stamina
♥ better sleep
♥ better energy levels
♥ no cravings anymore

_______________________________

Julkaisin kuvan pyöristyneestä pepustani ja massiivisemmasta kehostani aiemmin tällä viikolla. Tämä vaati minulta henkilökohtaisesti paljon rohkeutta, sillä anoreksia-historialla reippaanoloinen painonnousu ja huomattavat muutokset kehossa ovat usein oikukkaita juttuja. Tämä painonnousu on kuitenkin ollut täysin erilainen, sillä siihen ei ole liittynyt minkäänlaisia “fitness”-tavoitteita, eli ei lihasmassan kasvatusta, jonka jälkeen taas rasvanpolttoa, tai tietyn lihasryhmän vahvistamista.

Noin puoli vuotta sitten päätin kehoni antaa viimein levätä. Olen aina tiedostanut, mutta viimein hyväksynyt, että on kovinkin epäterveellistä pakottaa keho tiettyyn painoon ja rasvaprosenttiin, ja pitää se siellä. Se paino, jossa kehomme pysyy terveellisellä, säännöllisellä syömisellä luonnollisesti, on kehollemme se oikea, normaalipaino. Tässäkin olemme yksilöitä.

En tavoitellut painonnousua, en tavoitellut mitään muuta kuin henkistä tasapainoa omassa kehonossani: kehopositiivisuutta. Ainoa oikea tie tähän oli minun kohdallani nälkään syöminen: luovuin kaloreiden laskemista ja panostin kylläisyydentunteen kuuntelemiseen.

Mitä ‘nälkään syöminen’ antoi minulle 6kk:ssa: 

♥ tasapaino sekä terve kehonkuva
♥ stressitön syöminen
♥ isompi peppu
♥ vahvemmat vatsalihakset
♥ parempi kestävyys
♥ paremmat yöunet
♥ paremmat energiatasot
♥ ei enää mielitekoja

How to make booty gains in six month?

The sad truth is that not hard training at gym works if you are too scared to eat more especially carbs and healthy fats.

What’s the difference between my eatings now and then:

♥ I eat more carbs now
♥ I eat more fats now
♥ I eat at least in every 3 hour meaning 5-7 meals in a day
♥ I don’t count calories
♥ If I feel hungry 30 minutes after finishing a meal I eat more
♥ I never go to bed if I feel hungry, I eat before
♥ I keep focus on eating and chewing
♥ I only choose foods that my body digestive well, this is also my trick to keep my abs showing >>

_______________________________

Miten sain pepun kasvamaan puolessa vuodessa?

Treenasin ajoittain kovaa, isoilla painoilla, kyykkäsin kyykkämisen perään, mutta peppu pysyi pienenä. Surullinen totuus on, että niin kauan, kun ei syö riittävästi, on kasvutuloksia turha odottaa: lisäravinteet eivät ole ihmeaineita, ne on tarkoitettu terveellisen, monipuolisen ravinnon lisäksi tukemaan tavoitteitasi – ei päästämään sinua helpolla.

Miten syömiseni nyt eroaa siitä miten söin ennen:

♥ syön enemmän hiilihydraatteja
♥ syön enemmän pehmeitä rasvoja
♥ syön vähintään 3 tunnin välein, eli 5-7 kertaa päivässä
♥ en laske kaloreita
♥ jos minulla on yhä nälkä puolen tunnin päästä ruokailusta, syön lisää. Tällöin tiedän että olen syönyt liian vähän tai niukkaravinteisesti. Usein tällaisissa tilanteissa olen valinnut lautaselle liian vähän hiilareita, tai sitten ruoka on ollut todella vähärasvaista. Nämä tilanteet ovat tärkeitä, sillä ne opettavat kokoamaan ateriat oikein.
♥ en koskaan mene nälkäisenä nukkumaan
♥ pidän fokuksen syömisessä ja pureskelen huolellisesti
♥ valitsen ruokia, jotka ovat ihanteellisia ruoansulatukselleni. Tämä on myös keinoni pitää vatsalihakset näkyvissä >>

The best booty workouts:

By regular exercising (and good nutrition) you will see nice results in two months.

♥ hip thrust
♥ bridge up and leg lifting
♥ rubber band squats
♥ kick back
♥ jump squats
♥ squats

_______________________________

Tehokas pepputreeni:

Säännöllisellä harjoittelulla (ja hyvällä ravinnolla) saat näkyviä tuloksia jo parissa kuukaudessa.

♥ lantionnosto tangolla
♥ lantionnosto yhdellä jalalla
♥ kuminauhakyykyt
♥ takapotkut
♥ kyykkyhyppy
♥ kyykky