Okay, we all have some weird things we do when no one sees, right? Come on, I can’t be the only one! Oh, if I am then this post gonna be super awkward.. because I am now really going to tell you some of mine.

At first I need to say I got an idea for this blog post from my business partner who said ‘Lola, you really have some very weird issues, you’re odd’. And this came up when I very casually mentioned my belief in karma. Hey DOH! If this makes someone to be upset then I need to say please do not read more lol. I know I have some weird issues but I always thought they are something I do when no one sees.

____________________________________

Me kaikki tehdään outoja juttuja, kun kukaan ei näe – eikö tehdäkin? Hei, en voi olla ainoa. Jos olen, niin tällä postauksella tulee olemaan todella kiusalliset jälkiseuraukset, sillä nyt aion kertoa niistä omista outouksistani.

Sain ajatuksen tähän kirjoitukseen siitä, kun yhtiökumppanini tokaisi viime tapaamisellamme, että ‘sulla on kyllä tosi outoja juttuja’. Se oli outoa, koska tämä oli kommentti siihen, kun mainitsin ohimennen uskovani karmaan. Hey come on, onko se outoa? Jos nimittäin on, niin äläpä lue tätä tekstiä yhtään pidemmälle: olen nimittäin luullut, että niistä oudoista jutuistani ei ole kukaan tietoinen, mikä tekee minusta näin ollen todella oudon.

What do I do when no one sees:

1. I sing Pinocchio song in German

There was a lovely Pinocchio cartoon I loved a lot when I was a kid and I still love the song no matter it’s in German. Do I speak German? No, this is why I do this when no one sees lol. I have also a dance for this song haha

2. I wear men’s underwear when I am chilling at home

I really do. I mostly love Ralph Lauren’s brief boxers because they fits perfectly on my body and feels so nice and comfy on me. They are so much better than any women’s lol.

3. I don’t use bra

When I am alone no matter where I want to feel as comfy as possible. All women know how hard it is to find the perfect bra which why I mostly use sport bra..or nothing when I am alone.

____________________________________

Mitä teen kun kukaan ei näe:

1. Laulan Pinokkio -laulua saksaksi

Katsoin lapsena aivan ihanaa, joskin saksalaista Pinokkio -piirrettyä ja sen laulu oli todella tarttuva. Laulan sitä yhä. Puhunko saksaa? En. Tässä syy siihen, miksi laulan sitä, kun kukaan ei näe eikä kuule heh. Minulla on lauluun myös ihan oma tanssi hahaha

2. Käytän miesten alusvaatteita, kun chillaan kotona

Kyllä, Ralph Laurenin brief -boxerit ovat suosikkejani! Ai että miten hyvältä ne tuntuvat jalassa, näille ei mikään naisten alusvaatemerkki vedä vertoja!

3. En käytä rintsikoita

Kun olen yksin, haluan että comfort zoneni on täysin puutteeton. Moni nainen tietää, että oikeanlaisten rintaliivien löytäminen on haastavaa, jonka vuoksi itse käytän mieluiten urheiluliivejä tai en yhtään mitään. Yksikseen voi siis vedellä tältä osin ‘commandona’.

4. I make conversations with myself

At times I have to solve problems at work and talking about it and saying them problems aloud helps me to find the right path for fixing everything. Not always I have someone around to talk so I do this on my own.

5. I listen to the music and dance in shower

JBL FLIP waterproof stereo kinda saved my life! Before having this I used my “waterproof” Sony Xperia for listening the music in the shower but this Sony always got some damages from the steam.. I just can’t image having bath or shower without music, I love to dance in warm bathroom while Lady Gaga sings about Poker Face lol

6. I watch soap opera and cartoons

Yes, I love Gossip Girl and Desperate Housewives for example, never tell anyone lol. I also love to watch Moomins and Barbie Living In The DreamHouse no matter my age, those make me feel free from stress and all worries.

____________________________________

4.  Keskustelen itseni kanssa

Ajoittain joudun ratkomaan ongelmia töissä ja silloin on suureksi avuksi, jos asiaa voi purkaa jonkun kanssa: asioiden ääneen sanominen ja jäsentely helpottaa ratkaisun oivaltamista. Aina ei ole juttukaveria lähettyvillä, joten hoidan homman maaliin itsekseni.

5. Kuuntelen musiikkia ja tanssin suihkussa

JBL FLIP -vedenkestävä kaiutin oli minulle todellinen pelastusrengas! Ennen JBL FLIPiä käytin musiikin kuunteluun suihkussa “vedenkestävää” Sony Xperiaa, joka kärsi aina kosteusvaurion höyryn takia. En osaa edes ajatella suihku- ja kylpyhetkiä ilman musiikkia: rakastan tanssia lämpimässä kylpyhuoneessa Lady Gagan rallatellessa Poker Facea.

6. Katson saippuasarjoja ja piirrettyjä

Jep, Gossip Girl ja Desperate Housewives ovat ehdottomia suosikkejani. Näiden lisäksi rakastan Muumeja ja Barbie -sarjaa Netflixissä. Iästä viis, tällä saralla olen ikuinen pentu. Piirretyt vievät ajatukset pois stressistä ja huolista.

Other ‘weird’ things in me:

♥ I am religious and also believe in karma
♥ I never break my routines because I am very systematic person
♥ I treasure my lucky numbers
♥ I am a cleaning freak and carry the disinfectant with me all the time
♥ I am scared of busses but not the red busses in London because they are so cute
♥ I love clowns, even them scary ones
♥ My favorite toy really is Barbie
♥ I own only 1 pairs of high heels, I prefer sneakers lol
♥ I can’t stand fake nails, fake lashes and extensions
♥ I love raw beef

____________________________________

Muita ‘outoja’ asioita minussa:

♥ Olen uskonnollinen ja uskon lisäksi myös karmaan
♥ En riko rutineeja, sillä olen todella systemaattinen tyyppi
♥ Luotan onnennumeroihini
♥ Olen siivousfriikki ja kannan aina desinfiointiainetta mukanani
♥ Pelkään busseja, mutta en Lontoon punaisia busseja, koska ne ovat niin söpöjä
♥ Rakastan pellejä, myös niitä pelottavia
♥ Lempileluni on Barbie
♥ Omistan vain yhden parin korkokenkiä, olen enemmän lenkkarityyppi heh
♥ En voi sietää tekoripsiä, rakennekynsiä enkä hiustenpidennyksiä
♥ Rakastan raakaa naudanlihaa