It was freezing cold on Monday and Tuesday, snowy on Wednesday and Thursday and oh, what happened on Friday? The summer-like weather pampered us with +12 celsius degrees, oh boy! From zero to this it’s pretty huge change, huh?!

Anyway, this made me miss heat a lot and as a dreamer at Friday night I had a dream about traveling in Greece. Unfortunately it was a nightmare but as an optimistic I am happy felt the heat lol. After that I’ve been dreaming about traveling to somewhere warm a lot. I haven’t travel just for a vacation for years and now I would love to do that! But the problem is ‘what was in years ago is totally out today’. I am not into Thailand, because of lots of tourists but the same kind of heat and landscape I would love to have around. I also have some other requirements for perfect vacation..

________________________________

Maanantaina ja tiistaina oli ihan pirullisen kylmä, keskiviikkona ja torstaina satoi lunta, perjantaina.. Mitä tapahtui perjantaina? Perjantaina sää hemmotteli meitä lähes kesäisellä lämmöllä, ja sen jälkeen nämä kaksi päivää ovat olleet lämpimiä. Eilen lämpö kipusi 16 asteeseen ja tänään, sateesta huolimatta lämmintä on ollut 13 astetta. Aika kivat lämpötilat siihen nähden, että mennään huhtikuun puolessa välissä, mutta en voi olla pohtimatta, tarkoittaako tämä kylmää kesää. Viime kesä oli todellakin onneton, enkä kaipaa toista samanmoista. Tämä äkillinen lämpöpyrähdys viritti minut nopeasti tunnelmaan ja pisti minut haaveilemaan lomasta.

Viikonlopun olen siis viettänyt pää pyörällä ajatellen, suunnitellen, haaveillen ja pohdiskellen. Tiedän täsmälleen mitä lomamatkalta haluan, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä tällainen paikka voisi löytyä.

I would like to find a place that pampers me with heat yeah, but I also appreciate a lot the high hygiene. I have heard many exotic places have a horrible smell of waste, and this is what I really don’t want to experience. This is why I’ve been thinking if there is a nice, warm and very beautiful place hiding in Europe?

What I want from a vacation:

♥ heat, at least 26 degrees
♥ bright, turquoise ocean
♥ white sand beach
♥ not lots of tourists
♥ possibility for gym and running on the beach
♥ healthy style restaurants available
♥ nice activities like surfing and golfing, I also love jetski
♥ peaceful place to stay because I am not huge fan or partying
♥ I love cute animals like monkeys so seeing them would be a huge plus for vacation

The hardest thing: I don’t like to fly so far from Finland, 5-6 hours is kinda maximum to me. So any tips?

________________________________

Haluan löytää paikan, joka hemmottelee minua lämmöllä, mutta yhtä tärkeää on hyvä hygieniataso. Olen kuullut, että monissa eksoottisissa kohteissa haisee paikoittain jäte, ja että yleinen hygienia on todella heikolla tasolla. Loma ilman tällaista vivahdetta olisi upea, ja mietinkin, onko jossain päin Eurooppaa piilossa paikka, joka tarjoaisi vastinetta vaatimuksilleni?

Mitä haluan lomaltani:

♥ lämpöä, vähintään 26 astetta
♥ kirkas, turkoosi merivesi
♥ valkoiset hiekkarannat
♥ ei valtavaa turistirysää
♥ mahdollisuus kuntosaliin sekä treeniin rannalla
♥ terveellistä ruokaa tarjoavia ravintoloita lähettyvillä
♥ mukavia aktiviteetteja kuten golfia, surfausta ja vesijeteilyä
♥ rauhallinen hotelli
♥ rakastan söpöjä eläimiä kuten apinoita, joten tällainen lisä kruunaisi loman täydellisesti

Vaikein asia: en tahtoisi lentää kauas, 5-6 tuntia lentäen on aikalailla maksimi. Ehdotuksia?