Monday, Tuesday oh, it’s already Wednesday and Thursday so close as well. Gosh how fast the time is running nowadays. Anyone feel the same way?

Anyway the start of the week has been busy but super nice! I have done a lot but there has been some nice time for relaxing and fun also, thanks for the super early wake up every morning. All workouts I have had to skip because there is a bit flu in the air and I don’t want to get more sick I already am. My next week gonna be super busy so I need to get some rest to make sure I can handle everything. So work, work work, healthy eating and relaxing after work.

Not really everyone understand my way to relax: to me there is no better way to zero my brains from work than pure joy of happy puppy and cuddling. My little BenBen really calms me down. If I needed a therapy, I would try a puppy therapy then.

_________________________________

Nyt on jo keskiviikko, ihan käsittämätöntä, miten nopeasti päivät, viikot ja kuukaudet vierivät. Vasta oli joulu, kohta on Juhannus. Oli miten oli, kiireessä aika tuntuu aina vierivän nopeammin, mutta kiireestä huolimatta tämän viikon aloitus on ollut mukava. Maanantai ei ollut tavanomaisen takkuinen, mikä johtunee tahmaisesta loppuviikosta viime viikolla (perjantaina sattui ja tapahtui vähän liiankin kanssa). Aamut ja päivät ovat menneet työn ja touhun tiukassa otteessa, mutta kiitos aamu viiden herätysten, on aikaa rentoutumiseen jäänyt joka ilta. Minulle paras tapa rentoutua on oma koti ja pikku-Ben. Kurkataanpa vähän meidän alkuviikon tapahtumiin niin ehkä ymmärrät, miksi viihdyn pienen otukseni kanssa niin hyvin.

But hey, let’s make a check to our last few days and you (may) will understand why do I have so much fun with my pup!

♥ His little teddy face every morning, gosh I love him! In this morning I thought he really needs a beard cut lol
♥ His little teddy beard after dinner. Yeah, after this he really had a bath and beard cut
♥ BenBen is allows me to cut his hair and beard..
♥ ..but he is not sure if the style I made him is so nice.

_________________________________

♥ Benin joka aamuinen nallenaama, mikä jo selkeästi kaipasi tuona aamuna siistimistä
♥ Sama nallenaama päivällisen jälkeen. Tämän jälkeen oli tosiaan pesun ja parranajon aika
♥ BenBen antaa mun leikata tukan ja parran..
♥ ..mutta on selkeästi epäluuloinen siitä, sopiiko mamin saksima tyyli tälle vuosisadalle.

♥ “Hey, I had a bath!” Time to dry with Disney Nemo towel
♥ ..and keep warm with Disney Toy Story bath robe (robe is actually Bean’s old, he was such a Disney lover)
♥ Ben’s healthy chicken dinner after bath and hair cut. Gooood boy!
♥ And after all he really likes his new shorter hair cut, yay!

_________________________________

♥ “Hei, mä kävin kylvyssä!” Aika kuivatella Disney Nemo-pyyhkeellä
♥ ..ja sitten lämpimän Disney Toy Story-kylpytakin sisään
♥ Benin lämmin kana-ateria. Kylvyn jälkeen kaikki maistuu aina niin hyvältä
♥ Ja loppujen lopuksi poika tykkää uudesta, lyhyemmästä tukasta

Our night was very wonderful, after bath and healthy dinner we watched movies from bed and had little snacks. I also knitted while watching TV because knitting always makes me relax as well. It was pretty late when we fell asleep but it was OK not matter it was super early wake up next morning.

_________________________________

Meidän ilta oli ihana, kylvyn ja iltapalan jälkeen katsottiin TV:tä sängyssä ja popsittiin terveellisiä naposteltavia. Kutominen on minulle yksi parhaita tapoja rentoutua, joten annoin puikkojen viuhua mielen hyrrätessä kohti unisia ajatuksia. Kello oli todella paljon, kun Uni-Matti viimein tallusti meidän luoksemme, mutta siitä huolimatta heräsin virkeänä uuteen aamuun ennen auringonnousua. Auringonnousut ovat upeita keväällä, ja pilvettömät kevätaamut anivarhain ovat todellakin aikaisen heräämisen arvoisia kokemuksia.

♥ Next evening we enjoyed of outdoor. It was not cold but he still needed a hate to cover his little head
♥ ..Ben’s OOTD lol
♥ The snacks of someone else’s always taste so much better he says
♥ ..and when it’s time to sleep he says ‘but mama, I am not tired yet..’

_________________________________

♥ Tiistai-iltana nautittiin valoisasta iltakävelystä, kevät tosiaan tekee tuloaan
♥ Pukeutuminen on vaihtunut jo vähän kevyempään, mutta myssy pysyy päässä kunnes lumet sulavat
♥ Toisen leffaeväät maistuu aina paremmalta
♥ ..ja kun on nukkumaanmenoaika niin ‘ei väsytä’