Oih, weekend, it was so needed now! I’ve been very tired because of traveling, stress and lots of work. New diet and workout plan has given me new boost and I love that but today – – as you have seen on Instagram if you follow me – – I fell down and gave up for cup cakes. Really!  But do I feel bad for that? No. Fresh start coming up tomorrow morning. But let’s check what else happened in the weekend.

♥ On Friday morning we got a bit more snow so we enjoyed of it with BenBen while super quick morning outdoor in a robe and UGGs.

♥ After that I fell on bed again and tried to wake up myself with Celsius drink. Once again, all my Instagram followers know, few minutes later I got a phone call about a huge package delivering. More about this wonderful thing coming up on my blog in this month xx

♥ Body shape on Saturday after workout. 1 week on new clean eating diet and I was able to see some abs again, wo-hoo! I felt so good to see some results!

♥ Very late bath with BenBen and his own Instagram updating from bed. It was time of bedtime story, we are now reading Paddington in English (need to remember he is American boy and don’t understand Finnish so well lol)

_______________________________________

Oih, viikonloppu! Se tuli niin tarpeeseen, sillä olen ollut todella väsynyt matkustaminen, stressin ja töiden takia. Uusi ruokavalio ja treeniohjelma on ollut päällä viikon verran, ja tänään tuli se ensimmäinen klassinen lipsahdus: hävisin taistelun kuppikakkua vastaan. Tuntuuko pahalta? Ei. Itse asiassa tuntuu ihan hemmetin hyvältä – ai että, nam! En aio sallia itselleni pahaa mieltä tästä, uusi huominen edessä ja fresh start sen myötä. Mutta kurkataan nyt vähän viikonloppuun:

♥ Perjantai-aamuna satoi vähän lisää lunta, ja mehän nautittiin siitä täysillä BenBenin kanssa, kun käytiin ulkona aamutakissa ja UGGeissa.

♥ Kun tultiin sisälle, rojahdin takaisin sänkyyn ja yritin herätellä itseni viikon viimeiseen työpäivään ja treenin Celsiuksen avulla. Ja kuten Instagram -seuraajani tietävät, tämän jälkeen sain aikamoisen paketin eteiseeni. Tästä tulossa lisää vielä tämän kuun aikana.

♥ Lauantain body shape. 1 viikon uuden ohjelman noudattamisen jälkeen sain nähdä taas väläyksen vatsalihaksista, tuntui hyvältä!

♥ Todella myöhäinen kylpy BenBenin kanssa ja kylvyn jälkeen Benin oman IG:n päivitystä sängystä. Tällä hetkellä iltasatuna on Paddington englanniksi (täytyy muistaa, että poika on Jenkki, eikä ymmärrä Suomea vielä yhtä hyvin haha). Kirja oli tuliainen Beanille Lontoosta.

So this is how my Friday and Saturday looked like through iPhone. Sunday was super lazy and as I already told you I cheated my diet BUT I also had a workout so it wasn’t so bad!

♥ Ah, my laaaazy day started with pink roses xx
♥ Lazy day selfie
♥ Baking cup cakes and oh… the smell of them made me want them. So I ate few with extra topping!
♥ BenBen was very interested in roses and sniffed them a lot. After all he tried to eat them.

Later I had a workout, cooked dinner and worked few hours for making Monday to be a bit easier and nicer to start. Early to bed tonight, that’s my plan. See you next week babies, xx.

_______________________________________

Näin meni siis perjantai ja lauantai iPhonen kameran linssi läpi katsottuna. Sunnuntai oli super laiska, ja kuten jo kerroinkin, sorruin särkemään dieettini puhtaan linjan. Tein kuitenkin treenin, joten ihan metsään ei menty. Ja kunhan sanon, nautin aika hemmetisti siitä, että lipsahdin.

♥ Oih oih, päivä alkoi pinkillä xx
♥ Laiskan päivän selfie
♥ Muffinsien leipomista.. eihän tätä tuoksua voinut vastustaa. Söin muutaman ekstra-kuorrutteella.
♥ BenBen oli todella kiinnostunut ruusuista, nuuhki niitä innoissaan ja lopulta yritti hyvin itsepäisesti mutustaa ne suuhunsa. Such a silly boy xx

Myöhemmin tein vielä treenin, laitoin päivällistä ja tein töitä muutaman tunnin, jotta maanantaista tulisi hivenen kevyempi. Tänään menen hyvissä ajoin nukkumaan, menkäähän tekin. Ensi viikkoon murut, pus!