As you all know I am healthy food addict. I always want to prepare all foods the most healthy way and at restaurant I am super demanding. But when it’s weekend or holiday I let myself to eat more freely meaning letting someone to cook for me, ordering some food or baking some pastries and so on.

When I woke up this morning I had lots of plans for today. As I told you on Instagram I was going to outdoor, workout, cook and do all nice things that proof I am a very effective person. But what did I do? At 1PM I found myself by lying in bed and eating some chocolate. Ooh! I dreamed of all silly things and thought about the dinner with an idea I should cook something. Few hours later I really started to cook while watching the TV same time, and then it happened. Oh damn! I have NEVER been a victim of advertising but now I totally was: the ad of MacDonald’s and Maestro Burger caught me!

_________________________________________

Olen aina kiittänyt mielenlujuuttani siitä, että en ole mainosten uhri. Säännöllinen syöminen ja terveet elämäntavat pitävät huolen siitä, että himo pikaruokaan ei pääse yllättämään tai saa minusta liian vahvaa otetta. Mutta kuten tiedätte, viikonloppuna minäkin löysäilen ja annan pikku-suulleni vapauden mussuttaa mitä ikinä lystää.

Olin suunnitellut tästä sunnuntaista täysin toisenlaisen: olin luonut mieleeni ajatuksen pitkästä kävelylenkistä jäällä, kunnon hikitreenistä, rennosta kokkailusta ja leffaillasta kotosalla. Sen sijaan löysin itseni sängystä puolenpäivän aikaan mussuttamassa suklaata ja haaveilemassa kuin pikkutyttö. Kun viimein nousin lieden ääreen TV:n pauhatessa taustalla, se kaikkein mullistavin juttu tapahtui: McDonald’sin mainos. Huumaavan upea Maestro Gourmet jysähti verkkokalvoilleni.. Retkahdin. Täydellinen hetki. Kuola valui suupielestä, kun kurvasin sen enempää ajattelematta Turun parhaaseen Mäkkäriin, eli Raisioon (miksi parhaaseen? Palvelu, laatu, tuoreus = kokonaisuus. Niin se vain on. Ja kaiken lisäksi he huomioivat aina koirani, joka saa Sundae-jäätelöpurkkiin aina koirankeksejä!).

I have always been such a burger girl but now I am a Maestro Lover. And I am pretty sure not only in the weekends because there is some huge magic in this burger: the taste and nutrition facts! Without bacon and dressings it will be my lunch on weekdays also!

At first let me tell you something about the taste:

Buns: buns of this burger are absolutely the most amazing ever. Very soft but same time thick composition feels a bit too good in your mouth. Gosh! Sesame and poppy seeds finish the taste very artistic way!

Steaks: O-H M-Y!!!! For beef lover this is all time winner! Such a protein bomb! 46grams of protein in one burger!

Bacon: I hate bacon, it’s horrible! But in this burger it’s ooooh – darn delicious! McDonald’s guys know how to bake it!

Dressings: Oh my gosh! Just saying! As you all know I hate dressings as well. I hate mayos and all oily stuffs but in this burger all I hate works so well! LOVE them! A bit smoky taste with full grain mustard really works!

Cheese: usually we have cheddar in burger but need to say Emmental cheese works even more better in this! Yum!

Veges: salad, tomatoes and red onion: what a lovely combo they made! Oh la la! Vegetables give you non calories but lots of taste! Never skip them in this burger!

_________________________________________

Olen aina ollut burger-tyttö, mutta nyt olen todellinen Maestro-rakastaja! Lisäksi rohkenen sanoa jotain melko isoa: tämä burgeri ei tule jäämään vain viikonloppuruokien listalle! Tässä kaverissa kohtaa nimittäin sekä maku, että ravintoarvot, kun jätetään pois pekoni ja kastikkeet. Usko tai älä, tämä on todellinen makupommi ihan ilman niitäkin.

Annahan kun kerron ensin hieman siitä, miltä McDonald’s Maestro Gourmet -hampurilainen maistuu:

Sämpylät: kuivat sämpylät ovat burgerin tuho, ihan yhtä lailla kuin liika majoneesilla läträily (syy siihen, miksi en käy Hesburgerissa!). McDonaldsin sämpylät ovat aina herkullisia, mutta nämä kuohkeat kaverit vievät voiton omalla listallani. Maestro Gourmet -hampurilaisessa sämpylän koostumus ei ole höttö, vaan kiinteä, eikä siltikään yhtään kuiva. Suutuntuma on upea! Sämpylän maun (sekä ulkonäön) viimeistelee herkulliset seesamin- ja unikonsiemenet. Kerrassaan herkullista.

Pihvit: No nyt on pihviä! Kaksi valtavan kokoista, herkullista naudan täyslihapihviä tarjoilee 46g proteiinia.

Pekoni: Inhoan pekonia yli kaiken. Paitsi tässä burgerissa. Pohdin pitkään, otanko pekonin pois tilauksesta, sillä pekoni on vaikea paistaa siten, että se miellyttäisi minua. Joten päätin kokeilla sekä-että. Usko tai älä, tämä toimii myös ilman, mutta jumankekka, pekonilla varustettuna Maestro Gourmet vie makunystyrät ajelulle tuon puoleiseen (siis kaikessa hyvässä!)

Kastikkeet: Oh hoh, nyt ollaan korkealla! Kuten tiedätte, en pidä kastikkeista, inhoan majoneeseja ja öljyjä, mutta tämä hampurilainen yllättää tässäkin. Kevyt savunmaku toimii! E kannata pelästyä, jos savunmaku ei tyypillisesti miellytä. Maesto Gourmet -hampurilaisessa savunmaku on hyvin lempeä ja keinuu ihastuttavasti täysjyväsinapin pehmeässä syleilyssä.

Juusto: tyypillisesti burgerin välissä törmää cheddariin, ja hyvä niin, sillä kovinkaan usein sinne ei muu juusto sovi. Tämän kaverin väliin on kuitenkin täräytetty siivu Emmental-juustoa, mikä pisti silmät rullaamaan hedelmäpelin lailla. On namia, toimii!

Kasvikset: bataviasalaattia, tomaattia sekä punasipulia. Näistä ei kerry kaloreita, mutta makua senkin edestä. Aivan hurjan hyvä lisäys jo muutoin täydelliseen pakettiin!

PSSSST! Kurkkaa vielä alta, miten tämä herkku muuntautuu täydelliseksi fitness-lounaaksi tai treenin jälkeiseksi palauttajaksi!

How to make it to be a perfect fitness burger:

Maestro Gourmet is such a king! The best thing in this burger is absolutely the taste and the ease to make it healthier; as a fitness burger. It’s actually very easy because the buns are very tasteful, not dry at all, and because there is lots of steak and very fresh and yummy veggies. So having the burger without bacon and dressings the taste is still very amazing. And if you want to have it even more healthier just take the cheese off also. Cheese gives you nice taste but also lots of unnecessary calories – as I said, this is very delicious without as well!

This is how to order McDonald’s Maestro Gourmet burger healthier way: 

♥ ask to get it without bacon and dressings. If you want also without cheese.
♥ do not skip veggies in it
♥ cover the fries with salad without dressings or carrots
♥ cover the soda with diet coke or milk if you like

_________________________________________

Miten teen Maestro Gourmet -hampurilaisesta fitness-hampurilaisen:

Maestro Gourmet on McDonald’s Maestro -perheen kingi, sanoisin jopa, että koko tuoteperheen päällikkö. Parasta siinä on se, että muuntautuu täydellisesti myös arjen ruokalistalle. Koska sämpylät ja hyvin oivalletut kasvikset maistuvat jo itsessään herkulliselta, ja koska sämpylät eivät ole yhtään kuivakat, sopii tästä hampurilaisesta jättää pois sekä kastikkeet, että pekoni ilman, että maku kärsii. Juusto tuo oman potkunsa, mutta myöskään sen pois jättäminen ei aiheuta mielipahaa, sen sijaan tämä pieni kikka säästää rutkasi kaloreita.

Tee näin: 

♥ tilaa Maestro Gourmet ilman pekonia ja kastikkeita, sekä ilman juustoa jos haluat
♥ älä jätä pois kasviksia
♥ korvaa ranskalaiset perunat salaatilla ilman kastikkeita tai porkkanoilla
♥ korvaa limu sokerittomalla tai halutessasi maidolla

Kurkkaa Maestro Gourmet -hampurilaisen ravintoarvot ja allergeenit pekonilla ja kastikkeilla täällä >>