I was called as a Dior girl from my boyfriend when I was 17 years old. Yes, I loved Dior very much already at that age very very long time ago. So at 17 years I already loved Dior but at what age I actual fell in love with that lovely brand? Actually it was at 1994 when Dolce Vita perfume was launched, I was 2 years old and never forgot its beautiful smell. So much has changed: the boyfriend was not the one but Dior has stayed and Dolce Vita is still one my most favorite perfume. After Dolce Vita I fell love with J’adore, Midnight Poison (gosh I miss this scent! I wish it will be launched back sometime!) and Miss Dior.

So I have been Dior lover kinda 23 years and used it daily around 10 years. I don’t put make up a lot, I don’t like to have very thick mask on my face instead I love to let my skin breath and look pretty natural. For example powders I don’t use daily, I put some only when I go to celebrate and for photoshoots. Lipsticks I don’t use at all or lip glosses either – I don’t like that feeling when I have something on my lips. Only Dior lip polishes I like to use because they feel so darn lovely normal on lips instead like tacky lip glosses and sticky lipsticks. But those I also use very rare because I prefer natural look. Eyebrows I aways draw by pencil because my own are very pale. I should go to do some microblading but I have been too busy to even think about it and also I have no idea where to find the best maker.

Anyway, I am now going to share my make up routines and tips for daily skin care.

_______________________________________

Olin 17-vuotias, kun poikaystäväni alkoi kutsua minua Dior-tytöksi. Kyllä, rakastin jo tuolloin Dioria täydestä sydämestäni, ja ilmeisen silmiinpistävästi. Rakkauteni Dioriin juontaa juurensa kuitenkin paljon kauempaa, itseasiassa tarina kuljettaa meidät vuoteen 1994, jolloin tuoksu nimeltä Dolce Vita lanseerattiin. Olin 2-vuotias, enkä koskaan unohtanut tuon hurmaavan tuoksun viettelevää otetta. Olen aina tuntenut parfyymin tuoksun hyvin voimakkaasti, ja käytän tuoksuja ihan arkenakin. Paljon on muuttunut, poikaystävä ei ollut se oikea, mutta kuluneet vuodet eivät ole horjuttaneet rakkauttani Dioriin: Dolce Vita on yhä eräs lempituoksuistani. Dolce Vitan lisäksi minulle rakkaita tuoksuja ovat J’adore, Midnight Poison (kunpa tämä tulisi takaisin jossain vaiheessa!) sekä Miss Dior.

Olen rakastanut Dioria reilut 23 vuotta ja käyttänyt Dior-kosmetiikkaa päivittäin kuluneet kymmenen vuotta. En meikkaa paljon, sillä raskas meikkikerros iholla ahdistaa, eikä tunnu omalta. Hyvä pohjameikki syntyy hyvästä kosteusvoiteesta ja kevyestä meikkivoiteesta. Puuteria käytän vain kuvauksissa sekä silloin, kun olen menossa juhlimaan, eli kun meikin on syytä kestää iholla pidempään. Huulipunaa eikä huulikiiltoa huulillani koskaan nähdä, sillä inhoan sitä, miltä ne tuntuvat huulilla. Sen sijaan rakastan Diorin huulilakkoja, jotka eivät tahmaa eivätkä kulu pois rumasti. Kulmat maalaan siveltimellä, sillä ilman väriä omani ovat niin kalpeat että lapsetkin säikkyvät, heh.

Tahdon antaa ihoni hengittää, jonka vuoksi vietän vähintään kaksi meikitöntä päivää viikossa. Nyt jaan kanssanne muutoin päivittäiset ihonhoito- ja meikkausrutiinini.

In the morning: 

Cleansing: Because my skin is very dry I don’t wash it in the morning. Instead I use toner for cleaning up and once in a week nice face mask that suitable for sensitive skin also.

Moisturizing: Right away after toner I put my Dior Hydra Life Sorbet Creme for moisturizing and taking care of my skin during the day.

Make up: If I have a basic day I only put some Dior Nude Air foundation very slightly on my face, my shade is 020. No powder or other creams under it are needed. If I have some pimples or red spots somewhere I hide them with Dior Fix It stick, it always works the best way! This will also hide your dark eye circles in the morning! After foundation I put some DiorShow Iconic OverCurl mascara and make my eyebrows by using a pencil. If I have a special day I might put some Dior Mineral Powder too and some lovely Dior Eyeshadows of course! I love them very much!

Before bed:

Cleansing: I always remove the make up at first with cleansing milk and after that I wash my face. Then I use make up remover or Dior Oil To Milk to make sure all eye make up will me removed for sure. I finish my make up removing routine by using toner.

Moisturizing: Same like in the morning right away after toner I put some Dior Hydra Life Sorbet Creme for moisturizing. I use the same cream in the morning and for night. If I want some extra skin pampering I use Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask.

_______________________________________

Aamuisin: 

Ihon puhdistus: koska ihoni on todella kuiva, en pese kasvojani pesunesteellä aamuisin, vaan käytän ainoastaan kasvovettä puhdistukseen. Jos iho tuntuu likaiselta (todellisen pesun tarpeen huomaa välittömästi, jos kasvovedellä kostutettuun vanulappuun jää tummaa), pesen kasvot pesunesteellä, jonka jälkeen käytän kasvovettä. Lisäksi kerron viikossa teen aamuisin kasvonaamion.

Ihon kosteutus: heti kasvoveden jälkeen levitän kasvoilleni Dior Hydra Life Sorbet Creme -voidetta, kevyt kerros riittää pitämään ihon kosteutettuna koko päivän.

Meikki: jos on ihan tavallinen päivä, sivelen kasvoille kevyesti Dior Nude Air -meikkivoidetta, sävyni on 020. Muita voiteita tai puuteria en käytä, puuteria sipaisen otsalle ja poskiin vain silloin, jos päivän aikana on kuvaukset, tai jos olen menossa juhlimaan ja meikin on syytä kestää pidempään iholla. Puuterissa valintani on Diorin mineraalipuuteri. Jos kasvoilla on finni tai punaisia alueita, joita meikkivoide ei peitä, saan ne piiloon Dior Fix it -peitepuikolla. Dior Fix It -peitepuikko peittää tehokkaasti myös tummat silmänaluset. Ripsiin sipaisen kevyesti DiorShow Iconic OverCurl -ripsiväriä ja kulmat muotoilen siveltimellä. Jos on erityinen päivä, meikkaan luomet Diorin luomiväreillä.

Ennen nukkumaanmenoa:

Meikin poisto: poistan meikin aina ensin puhdistumaidolla, ja sen jälkeen pesen kasvoni pesunesteellä. Tämän jälkeen poistan silmämeikin huolellisesti vielä silmämeikin poistoaineella tai vaihtoehtoisesti Dior Oil To Milk -puhdistusmaidolla. Silmäni ovat todella herkät, joten huolellinen ja hellävarainen puhdistus on tärkeää. Jos meikkiä jää yöksi silmään, kärsin seurauksista seuraavana aamuna. Viimeistelen ihonpuhdistuksen vielä kasvovedellä.

Kosteutus: paljon pohditaan, tarvitseeko erikseen käyttää yövoidetta. Itse käytän samaa kasvovoidetta aamuin illoin, eli heti kasvoveden jälkeen levitän iholleni Dior Hydra Life Sorbet Cremeä. Toisinaan haluan hemmotella itseäni ja laitan kasvoilleni yöksi Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask -kasvonaamiovoiteen.

How to take best care of skin daily: 

♥ keep the routines up: cleansing, re-freshening, moisturizing in the morning and before sleeping. Keep this important routine up the same way than brushing teeth and your hair. Never go to sleep make up on your face, this will give you some impurities and black heads for sure!

♥ make sure the make up will be removed well before sleeping! Some mascara over night in inner eyelid may give you an infection and stye very easily. So be careful and make sure all make up will be removed before sleeping. It’s also better to remove make up before sauna.

♥ do not borrow make up from others or borrow your own make up for anyone. Don’t use make up if you have an eye infection, keep the good hygiene up all the time.

♥ always wash your hands before touching the creams with hands. If you have a stick you can take the cream with it’s better, and always after using clean the stick up.

♥ keep healthy lifestyle up: drink water enough, eat healthy and invest in good sleep. Unhealthy lifestyle, smoking and drinking alcohol shows on your skin quickly.

♥ invest in high-quality cosmetic, it’s always worth it! High-quality cosmetic is always safe and nourishes your skin the best way. You should never put what-ever on your skin, especially creams and foundations should be always made from high-quality ingredients. High-quality cosmetic acts very nice on your skin, you don’t have to put anything a lot so those products are also very long-lasting. High-quality cosmetic never give you some acne or dry skin, instead you usually find some help by using better cosmetic.

_______________________________________

Vinkit parempaan ihonhoitoon:

♥ pidä ihonhoitorutiineja yllä: puhdistus, kasvovesi, kosteutus. Huolehdi näistä aamuin illoin samalla tapaa kuin hampaiden pesusta ja hiusten harjauksesta. Älä koskaan mene nukkumaan meikit kasvoilla, ihohuokoset tukkeutuvat ja seurauksena on mustapäitä ja näppylöitä. Meikit olisi hyvä pestä myös ennen saunassa käyntiä.

♥ tiesitkö, että mm. sisäluomeen kertyy helposti ripsiväriä, meikkivoidetta, luomiväriä ja rajauskynää päivän aikana? Huolehdi siis, että poistat meikin, etenkin silmämeikin huolellisesti ennen nukkumaanmenoa. Sisäluomeen jäänyt meikki aiheuttaa helposti silmätulehduksia ja kiusallisia näärännäppyjä.

♥ älä lainaile kosmetiikkaa toisilta tai toisille, vaan pidä ne henkilökohtaisessa käytössä. Jos sinulla on silmätulehdus, älä käytä meikkiä. Pidä myöskin muut ihonhoitotuotteet erillään terveestä ja tulehduksen saaneesta silmästä, ja muista hyvä hygienia.

♥ pese kädet aina ennen kuin otat kasvovoidetta purkista. Jos mahdollista, ota voidetta erillisellä lastalla, joka tulee mm. Diorin voiteissa mukana. Muista pestä ja kuivata lasta aina käytön jälkeen.

♥ pidä yllä terveellistä elämäntapaa: juo vettä riittävästi, syö terveellisesti ja panosta hyvään uneen. Epäterveet elämäntavat, tupakanpoltto ja alkoholi näkyvät iholla nopeasti.

♥ laadukkaaseen kosmetiikkaan kannattaa panostaa. Korkealaatuiset kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne hoitavat ihoasi. Hyvä kosmetiikka ei tuki ihohuokosia, aiheuta kutinaa, punoitusta tai kuivata ihoa. Laadukkaat kosmetiikkatuotteet myös käyttäytyvät iholla eri tavalla kuin edullisemmat verrokit: meikkivoidetta ei tarvitse lotrata litra tolkulla, vaan hyvin pieni määrä riittää levitettäväksi koko kasvoille. Laadukkaat tuotteet ovat kertaostona kalliimpia kuin markettituotteet, mutta riittoisuutensa ansiosta ne asettuvat usein samoihin hintahaitareihin. Oma meikkivoiteeni maksaa 60-70 euroa, mutta yksi pullo riittää koko vuodeksi. Ennen sain olla ostamassa uutta parinkympin voidetta parin kuukauden välein, sama pätee kosteusvoiteeseen. Ripsiväriä sen sijaan kuluu merkistä riippumatta kaikkia samaan tahtiin, mutta eron huomaa laadussa.