To me Valentine’s Day is the most special day in a year: the day of dear friends and loved ones! I love to wake up early because it’s very important to me to bake some brownies with extra icing, make some breakfast and prepare the late night dinner and dessert to the fridge to wait until night. I love to pamper my friends all day long but this Valentine’s Day it all went very different way: I was the one who got some lovely pampering from the morning till night. Oh-my-gosh!

_______________________________________

Ystävänpäivä on minulle vuoden ihanin ja merkityksellisin päivä: 14 helmikuuta on omistettu kaikille rakkaille ja hemmotteluun panostetaan täysillä. Ystävänpäivänä herään aikaisin, sillä super-paksulla kuorrutteella koristellut browniet on se juttu, jolla päivä polkaistaan käyntiin. Kun browniet on uunissa, valmistan aamiaisen sekä myöhäisillan dinnerin, sekä jälkkärit jääkaappiin valmiiksi odottamaan.

Otin ystävänpäivän vastaan tutun kaavan mukaan, mutta vaihde kääntyikin ihan toisaalle: löysin itseni hemmottelun keskeltä ja peityin sekä lahjoihin että rakkaudenosoituksiin. Voihan juku! Vieläkin olen ihan päästäni pyörällä!


Valentine’s Day pampering

♥ 1st Gift: Fazer Domino Chocolate (not yet available in Finland)  & Dior SkinCare products
♥ Valentine’s Day lunch with best company xx
♥ Puppylove
♥ 2dn Gift: Sweet mix (all best like Kinder Bueno white, Fazer Chocolates etc)
♥ 3rd Gift: Armani Sí perfume
♥ xoxo
♥ Wearing red
♥ Dinner: oih! It was a wonderful!
♥ Movie night
♥ Late night dinner and dessert
♥ 4 Gift: some Ralph Lauren’s design
♥ Getting to bed and still smiling

_______________________________________

Ystävänpäivän hemmottelua

♥ 1 ystävänpäivälahja: Fazer Domino -suklaalevy (ei vielä saatavilla Suomessa)  & Dior -ihonhoitotuotteita
♥ Ystävänpäivälounas parhaassa seurassa xx
♥ Puppylove
♥ 2 ystävänpäivälahja: namisekoitus (kaikki parhaat kuten Kinder Bueno White, Fazer -suklaita..)
♥ 3 ystävänpäivälahja: Armani Sí -parfyymi
♥ xoxo
♥ Punaista päälle!
♥ Ystävänpäivä illallinen: oih!
♥ Leffailta
♥ Myöhäinen dinneri ja jälkkäri
♥ 4 ystävänpäivälahja: Ralph Laurenia
♥ Hymy korvissa peiton alle