Are you going to make some resolutions for New Year? I am not, I am only going to plan some goals to reaching for and this is what I am doing here right now. I’ve been sick over a week now and today I finally have a bit better feeling. Throat is not so sore anymore thanks for the hot chocolate I have drunk every night. Calories really heal me when I have a fever and flu by making my mental feel better but also the muscle pain eases. But oh, I have loaded some extra calories about 6 days now and I can really feel it in other way also. I have gained weight. The end of the year is anyway always like this but now it’s even more bad because of being sick: eating, eating and eating. But back to those goals I am going to make for next year! Well at first I am going to get rid of bloating after all this seasonal eating and after that I am going to start to gain some muscles. I am going to get stronger legs and a bit bigger arms meaning triceps and biceps. I have no real body goal actually, I just want to feel stronger. I have also been thinking to start a new thing to do: martial arts. But before that I need to strengthen my muscles a lot. This really would be nice so let’s see what will happen.

My personal goals for New Year 2018:

♥ stronger physique and better body control
♥ better body stretch meaning more yoga!
♥ some nice activity for every week: movie, swimming, golf, book club.. something after work once in week
♥ more traveling: I would love road trip!
♥ more outdoor activities
♥ new hobby with my BenBen: paw painting therapy maybe? 🙂
♥ learning to cook different kind of dish once in a month: 12 new dishes cooking in a year

I am going to stay in bed this New Year’s Eve because I really don’t want to start the next year by being still sick. xx

_________________________________

Aiotko tehdä uudenvuodenlupauksia? Ovatko ne pieniä vai isoja, salassapidettäviä oman mielen asioita vai kenties yhteisiä tavoitteita sinulle tärkeän henkilön kanssa? Olen kovin kirjaimellinen tyyppi jonka vuoksi en tee uudenvuodenlupauksia ollenkaan.  Rehellisyys ja luottamus ovat osa tärkeimpiä arvoja elämässäni, jonka vuoksi lupausten tekeminen on minulle iso asia: kun lupaus annetaan, se pidetään. Hövelipäissään annetusta toisinaan liian isosta uudenvuodenlupauksesta tulee helposti taakka, mikä lisää stressiä. Tämän myötä epäonnistumisen mahdollisuus kasvaa, mikä puolestaan ajaa ihmisen helposti sättimään itseään. Monelle teistä onkin tuttua, että lupauksien sijaan teen uudenvuodentavoitteita. Asia ja idea on loppujen lopuksi sama, mutta merkitys minulle eri: minulle tavoitteet eivät luo mukanaan paineita, päin vastoin motivaatiota ja mukavaa innostusta. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta kuten sanoin; olen kovin kirjaimellinen tyttö.

Reilu viikko kipeänä (kurkunpääntulehdus, kuume, virusperäinen flunssa) teki hallaa. Breikki treenistä, kaloripitoista ruokaa ja joka ilta ihan tolkuton määrää kuumaa, vahvaa kaakaota vaahtokarkeilla. Ensimmäisten tavoitteiden joukossa tulee siis hyvin vahvasti olemaan turvotuksesta eroon pääseminen, lisäksi aion vahvistaa kehoa tulevan vuoden aikana. Ulkoisia tavoitteita minulla ei kehon suhteen ole, tahdon vain tuntea olevani vahvempi. Haluan saada lisää voimaa etenkin kinttuihin ja käsivarsiin.

Tavoitteita vuodelle 2018:

♥ vahvempi fysiikka
♥ enemmän venyttelyä, enemmän joogaa
♥ uusia aktiviteetteja joka viikkoa: elokuvissa käyminen, uinti, golf, lukupiiri.. jotain uutta kerran viikossa
♥ enemmän matkustelua tulevana vuonna: roadtrip olisi mainio!
♥ enemmän ulkoilua
♥ uusi harrastus BenBenin kanssa
♥ uuden ruokalajin opetteleminen joka kuukausi: 12 uutta ruokalajia uuden vuoden aikana

Tämän uuden vuoden vietän pyjamassa peiton alla, en nimittäin halua aloittaa vuotta 2018 kipeänä.