Last night I stayed up till 5am because of fever and sore throat. After two days without fever I thought I would be ready for just a tiny light workout but no, I wasn’t – the fever came back and same did the painful breathing and swallowing. I got diagnosed with laryngitis just a one day before Christmas which means I have been sick over a week now and on stronger medicines for six days. Anyway I was more than tired this morning when I woke up a bit after 11am for a door bell ringing. I had no idea who it was so I got up and was so happy to see FedEx guy there with holding a cute package from Chicago: a Christmas gift from my dear friend Edina. ♥

So I got back in bed with an excited mood for opening the package.

_________________________________

Viime yönä meni todella myöhään, kipeä kurkku ja uudelleen riesaksi noussut kuume piti sinnikkäästi valveilla aamuun asti. Kovin montaa tuntia en ollut ehtinyt nukkua, kun FedExin heppu soitti ovikelloa tuoden joululahjaa Chicagosta. Olo oli karmea, mutta innostunut fiilis käänsi huomion pois jyskyttävästä päänsärystä ja tukkoisesta olosta; halusin vain päästä avamaan paketin, jonka sisältöä kuulemma rakastaisin.

Joten kipitin paketti kainalossa takaisin sänkyyn ottamaan selvää siitä, mitä ystäväni oli minulle pakettiin maapallon toisella puolella viikko sitten käärinyt.

https://youtu.be/JbYQenUKdJ8

Getting something from someone is always a huge thing to me and I go bananas like this. I love to make some beautiful gifts for my friends and make some surprises up but not so often I myself get some gifts. So getting a gift means very much to me and I feel deep gratitude, getting gifts of course also make me feel super happy. Thank you so much my baby girl! I love you so much.

♥ non-slippery socks are SO needed. As I said ‘where I am there are some accidents also’.
♥ travel size things are so best! I am so neurotic with hand washing while traveling so this was really needed!
♥ oih, cosmetics!
♥ miniature Cowshed products – I looooveee!

_________________________________

Lahjojen saaminen pistää mun pään pyörälle – ihanasti. Arvosta lahjoja aina, ne merkitsevät minulle paljon ja totta kai tekevät myös ihan äärimmäisen iloiseksi. Kiitos Edina näistä ihanista lahjoista.

♥ aikuisten jarrusukat ovat Jenkeissä arkipäivää, vaan ei meillä. Tapaturma-alttiina mä rakastan näitä!
♥ matkakokoiset tuotteet on parhaita! Pöpökammoiselle matkustajalle tämä söpö käsidesi tuli tarpeeseen.
♥ oih, kosmetiikkaa!
♥ miniatyyri Cowshed-tuotteita – oh la laa!

And something more..

♥ Victoria’s Secret pyjama shirt: OMG!!!!
♥ lovely golden eye shadow!
♥ more cosmetics
♥ more Victoria’s Secret: DAAAAAMN!!!!!

_________________________________

Eikä siinä vielä kaikki..

♥ Victoria’s Secretin pyjama paita: oh oh ooooh!
♥ ihana kultainen luomiväri!
♥ lisää kosmetiikkaa
♥ lisää Victoria’s Secretiä: DAAAAAMN!!!!!

My lovely Edina is working at Airport for one huge airline and she really knows all about comfortable traveling. She also travel a lot with her adorable boyfriend (such a #couplegoal #relationshipgoal I am just saying! ) and I love to follow their cute trips together. So now when I got some very good and lovely traveling stuffs for making my traveling more comfortable I am feeling very excited for my next trip. I would love to pack my bags already just because I am so very excited about these new lovely gifts. ♥

What a lovely Christmas gift I received this morning, oh babe! Now it’s time to wear my new pyjama shirt, enjoy some hot chocolate with marshmallows, cuddle with BenBen and get some sleep. xx

_________________________________

Ystäväni Edina on töissä eräässä isossa lentoyhtiössä Jenkeissä ja matkustaa työnsä puolesta, sekä vapaa-ajalla miehensä kanssa paljon. Edina tietää kaiken matkustamisesta ja vitsiläinen sentään, näkisittepä sen tytön matkatavarat: kaikelle on oma fiksu pussukka ja pakkauksensa ja matkalaukku on kuin pieni siististi järjestelty vaatehuone. Juku! Voitte siis vain kuvitella kuinka innoissani olen siitä, että hän lähetti omia suosikkijuttujaan mun tulevia reissuja varten. Ehkä minustakin tulee matkustaja sanan tyylikkäässä merkityksessä, heh.

En lakkaa ihailemasta tätä lahjaa ikinä! Olen ihan silmät sydäminä maailman loppuun asti ja sen jälkeenkin mun sydänsilmät vielä palloilee jossain korkealla tähtipölyn joukossa. Nyt on aika pukea uusi unipusero päälle, hörppiä kuuma kaakao, ottaa BenBen kainaloon ja kömpiä nukkumaan.