Only once in my life I have tried extensions and no matter they were very high-quality which why also very expensive I decided I will never do that again. Why not? Well.. The first thing is that the best-quality real hair extensions are very expensive: my extensions cost 700 euros and I needed to go fix them every second month. So my extensions cost about 3000 euros every year which means about 3555 dollars and 2660 pounds. And to me this is over expensive. Oh yes, my hair were very beautiful when I had extensios and of course I would like to have the similar hair for real. And that’s the thing: for real. This is the reason why I don’t like to put extensions, lashes of nails anymore – I have learned to love myself without those fake issues and this is very imporant and huge step to me.

Eating disorders destroyed my hair and it has been very hard to make them grow and get them stronger. Very often you readers ask me if I have extensions and now you know that I don’t. I haven’t have them for years. My hair is my own and I have kept them looking like this by healthy eating. But not from food we can ever get all vitamins and trade elements our hair needs daily for growing up to thick and beautiful. That’s why my hair is long but not so thick which why I usually put them on pony tail only. You can also see there is some very short hair on my neck under longer hair.

_______________________________

Olette ehkä huomanneet, että en käytä rakennekynsiä, pidän enemmän luonnollisista kynsistä. Toisinaan saatan sipaista pinkkiä pintaan, mutta enemmän pidän kirkkaasta lakkapinnasta. Ripsien ja hiusten suhteen on ihan sama juttu. Ripsenpidennyksistä minulta kysytään usein mikä tuntuu hassulta, koska mielestäni ripseni eivät näytä mitenkään erityisen massiivisilta. Sipaisen ripsiini yhden tai kaksi kerrosta ripsiväriä riippuen kokonaisuudesta, en ylipäätään tykkää meikata liian paksusti. Useimmin kysytyt kysymykset liittyvät kuitenkin hiuksiini: onko minulla hiustenpidennykset.

Ei ole. Minulla on ollut pidennykset vuosia sitten. Pidennykset olivat laadukkaat, aidosta hiuksesta tehdyt omaa hiusta rasittamattoman hiustenpidennykset. Korkea laatu ja pidennysten “terveellisyys” selitti myös kovan hinnan. Pidennykset piti vaihtaa 2-3 kuukauden välein, jolloin asennus sisältyi jälleen hintaan, mutta vanhojen pidennysten poistaminen ei, vaan siitä veloitettiin erikseen. Lisäksi oman hiuksen kasvettua alkoi pidennysten ja juuren väliin jäävä hiusosio takkuuntua, mikä oli äärimmäisen kivuliasta ja inhottavaa. Oma tukkani ei ollut yhtä kaunis kuin pidennykset, mutta päätin silti luopua pidennysrumbasta ja panostaa oman, aidon hiuksen parempaan hyvinvointiin.

Terveellinen ruokavalio ja laadukkaat hiustenhoitotuotteet auttoivat minua vuosien saatossa kasvattamaan pitkät hiukset, mutta tuuheutta ja vahvaa rakennetta en onnistunut saavuttamaan. Pelkästä ruoasta saatavat vitamiinit ja hivenaineet eivät yksinkertaisesti riittäenneet paksun ja vahvan hiuspehkon saavuttamiseen omalla kohdallani.

So I am so super happy to now tell you about my new favorite hair product: COCOA LOCKS! This is how to get longer and stronger hair without extensions and without unnecessary calories either. There is only pure health in the bag with nice chocolate flavor, you can choose the hot chocolate or shake. I am using the Cocoa Locks Hair Shake at the moment. After one week using I have seen the difference but not only with my hair but my skin and nails also. It’s might be because in Finland the winter makes my skin to be very dry super easily but now I have seen I don’t need to use them body creams that much when I am using Cocoa Locks. The product doesn’t promise you the better skin and nails too but this is what I have got by using. That’s why I am kinda addicted to it but there is also a super nice taste in it that makes me love it even more.

How do I use Cocoa Locks Hair Shake:

♥ I love to drink it as a shake mixed with milk
♥ Sometime I cover the milk with soya milk which makes it taste even more sweet, yum!
♥ Very often I mix the powder in my self made oat protein pudding, it gives such a wonderful taste in it
♥ Sometime I mix the shake powder in yoghurt or curd
♥ Very delicious way this fits with cereals also. Mix the powder with milk and pour the mixture on cereals
♥ This is very easy to mix with recovery drink also
♥ Remember this is NOT a meal replacement: I always enjoy my shake with a meal or as a super light dessert after eating

______________________________

Voit siis vain kuvitella intoni tästä kaverista, joka on saanut tukkaani viimein vipinää luonnollisesti! Cocoa Locks ruokkii hiuksiani kaikilla hiusteni tarvitsemilla vitamiineilla ja lisäksi olen huomannut positiivisen vaikutuksen myös kynsissä ja ihossani, mikä selittyy mm. tuotteen sisältämällä korkelaatuisella biotiinilla. Tuote ei sisällä turhia kaloreita, joten se sopii sisällytettäväksi ruokavalioon mukavasti ihan meille kaikille. Lisäksi Cocoa Locks on hyvän makuinen ja sen voi valita joko kaaona tai pirtelönä. Itse käytän Cocoa Locks Hair Shakea eli pirtelöä, sillä se sopii elämäntyyliini parhaiten juuri nyt.

Miten käytän Cocoa Locks Hair Shakea:

♥ Tykkään nauttia juoman maitoon tehtynä
♥ Toisinaan korvaan maidon soijamaidolla, jolloin juomasta tulee ihanan makea
♥ Sopii ihanasti myös muroihin! Sekoita ensin maito ja jauhe keskenään.
♥ Kiireiselle treenaajalle sopii tämä sujauttaa palautusjuoman joukkoon
♥ Kun kaipaan vaihtelua, sekoitan jauheen jogurttiin
♥ Joskus sekoitan jauheen tuorepuuroon tai itsetehtyyn proteiinivanukkaaseen juuri ennen syömistä
♥ Muista, että juoma ei sovellu ateriankorvikkeeksi: itse nautin juoman aina ruoan yhteydessä tai jälkkäriksi ruoan lisäksi

The changes I have seen after one week using:

♥ healthier hair without not so much tangling
♥ not so electric hair anymore
♥ not so dry hair anymore
♥ healthier skin and nails no matter this product doesn’t says anything about it
♥ my hair dries faster after washing without hair dryer. I avoid hair dryer for best results

I am very excited to see what kind of results I will have after a longer use. If you want to try this too let’s use the code BARBIE20 to get -20% off. Shop Cocoa Locks here >>

______________________________

Muutokset hiuksissa viikon käytön jälkeen:

♥ hiukset ei takkua yhtä helposti kuin ennen käyttöä
♥ hiukset eivät ole enää sähköiset
♥ hiukset ovat terveemmät eivätkä katkeile, hiukset eivät ole enää kuivat
♥ terveempi iho ja kynnet
♥ hiukset kuivuvat ilman hiustenkuivaajaa nopeammin pesun jälkeen kuin ennen. Vältän hiustenkuivaajaa pitääkseni hiukseni paremmassa kunnossa

Olen todella innoissani siitä, mitä pidempi käyttö tuo tullessaan. Jos haluat kokeilla Cocoa Locksia, tee se edullisemmin käyttämällä koodia BARBIE20, saat -20% tilauksestasi. Tämä jos mikä sopii hyvin tammikuun starttiin, kun aletaan karistaa joulukiloja ja turvotusta itse kultakin: laitetaan samzalla tukka kuntoon ja pidetään huolta kehon vitamiinitarpeista helposti. Tutustu Cocoa Locksiin tästä >>