Parhaita asioita syksyssä on ehdottomasti tuoksut, pimeät illat kynttilän valossa, kuuma tee, ruska ja maahan pudonneet lehdet, syksyn hedelmät, sadepäivät ja ehkä miljoona muuta asiaa. Näiden asioiden listailu ja fiilistely vie ajatukset kauas pois pian edessä olevasta kaamosajasta ja -masennuksesta.

Koti päivittyy syksyiseen sisustukseen ja kauppoihin hiipii syksyn ja talven kausituotteita. Vaatekaupat täyttyvät ihanista neuleista ja pelkkä ajatuskin muodista saa minut haaveilemaan teekupista, lämpimästä huovasta ja Voguesta sohvannurkassa.

Best things of fall in Finland are scents, dark nights and candles, hot tea, fall colors and leafs, fruits like pears and apples, rainy days and about a million more lovely things.. Listing these kind of things makes so good to me, it keeps me in a happy place far away from sad feeling people usually have when fall comes.

MUST HAVES FOR FALL 2017


1. Valio Luumu-Rusina keitto. Very Finnish style sweet Plum&Raisins soup from Valio
2. Versacen kissasilmälasit. Cat style eye glasses from Versace
3. Dior Hydra Life Sorbet kasvovoide. Dior Hydra Life Sorbet Creme
4. Ylisöpöt koiranvaatteet, etenkin pyjamat. Over cute dog clothes especially pajamas

Valion Luumu-Rusina keittoa on kulunut tänä syksynä jo kiitettävästi, se on vaan niin hyvää. Olen tehnyt tästä herkusta vaikka ja mitä: riisipuuron kanssa se sopii täydellisesti, mutta myös ihanasti rahkan kaveriksi, jolloin hiilari-protsku-tasapaino on aika kiva treenin jälkeen!
Valio Plum&Raisins soup is my absolutely fav this fall! It fits so well with rice porridge and with curd also! I love to have it after workout!

Kakkulat ovat paitsi välttämätön apuväline minulle lukiessa ja töitä tehdessä, mutta myös ihana asuste! Tämän hetken suosikkini on ehdottomasti Versacen kissalasit!
Eye glasses are so needed but also very beautiful accessories! I love my cat style glasses from Versace!

Syksyn saapuminen näkyy myös ihossa ja omissa ihonhoitorutiineissani. Diorin Hydra Life –tuotesarja kulkee mukanani tänä syksynä ja talvena.
In the fall I need to keep my Dior Hydra Life -skin care products even more close all the time! I would not survive without them!

Rakastan Bentleyn pukemista ja syksy tuo mukanaan hyvän syyn hullaantua toinen toistaan ihanampiin vaatteisiin. Kuvan pyjama täältä >>
I love to wear my little Bentley and the fall means more dog clothes. Cutest dog clothes from here >>

XOXO

1. Pusut ja halit. Kisses and hugs
2. Mansikan tuoksuiset shampoo ja hoitoaine, sekä koiran shampoo. BedHead & PetHead shampoos
3. Victoria’s Secretin käsilaukut. Victoria’s Secret handbags
4. Tuoksukynttilät. Scented candles
Syksyllä pysyy mieli korkealla kun ympäröi itsensä pusuilla ja haleilla. Läheisyys vaikuttaa mielialaan hurjan paljon, ei siis jäädä yksin. Pusujen ja halien lisäksi tykkään tuoksutella ja tänä syksynä me tuoksutaan BenBenin kanssa molemmat ihan mansikalle. PetHeadin ja BedHeadin shampoot ovat hauskoja ja hyvän tuoksuisia.
Yes, surviving the fall means lots of kisses and hugs so keeping the lovely people around makes only good to me. After xoxo I love to smell sweet so this fall me and my lil BenBen are going to smell the same together! PetHead and BedHead shampoos and conditioners has such a lovely scents and my fav is strawberry!

Victoria’s Secretin käsilaukut ovat osa myös syksyn tyyliäni. Minulle käsilaukku on oikea silloin, kun se on käytännöllinen ja tilava: kannan laukussani aina ihan liikaa kaikkea.
Victoria’s Secret hand bags are so needed in this fall also! I love the simple but beautyfull&cute style they have. I also like the back is roomy because I always have some crazy unnecessary stuffs in my handback. 

Tuoksukynttilät pitävät kodin ihanan tuoksuisena. Mansikka on ihan pop, se pitää kesän mielessä pimeän keskellä!
Ah! Scented candles are so darn lovelies! Especially some strawberry ones, they keeps the summer on my mind!

YOU DESERVE SOME PAMPERING


1. Pitkät kylvyt ja leivoksen tuoksuiset kylpyvaahdot ja suihkugeelit. Long baths and shower cremes
2. Ikisuosikkini Marc Jacobs Daisy -tuoksu sopii ihanasti syksyyn. Marc Jacobs Daisy perfume 
3. Omar karkit, ooooooh! Omar candies from Fazer Finland. I looooove them!
4. Victoria’s Secretin alusvaatteet. Victoria’s Secret underwearLyömätön kaksikko kylppärissä: maailman pehmein pesusieni joka imee ainakin sata litraa saippuaa sekä leivokselta tuoksuva kylpyvaahto ja suihkugeeli! Café de Bain -tuotteet ovat hiipineet mukaani “toisesta kodistamme” Tallinnasta.
All girls need these two: a super soft sponge and Café de Bain bath creme and shower gel that scents like a pastry. 

Marc Jacobsin Daisy-tuoksu sopii omalle iholleni parhaiten syksyllä. Toinen syksyn lempi tuoksuni on Armani Sí.
This is my favorite perfume for fall, Marc Jacobs Daisy. An other one is Armani Sí. 

Fazerin Omar -karkit, ah! Nuo ihanat, pehmeät kermaherkut! Makeanhimoon yksi tai pahaan mieleen kaksi, ja elämä hymyilee jälleen. <3 Näitä pidän aina käsilaukussa siltä varalta, että joku kaipaa päivän aikana piristystä.
The best candy at this fall is absolutely Fazer Omar. <3 Candies are what Finnish people really can do so very well! And Swedish.. and German lol. I have loved this super soft Omar cream caramel as long as I can remember. I was about 4 years old when I tasted it first time and it hit all my flavor goals! It’s like an English Fudge but not that OVER sweet. I always keep few of them in my handbag – you never know if someone needs some cheering up!

Victoria’s Secretin alusvaatteissa olo tuntuu ihan prinsessalta.
Always feeling like a princess in Victoria’s Secret underwear. 

I am not saying you deserve something with pamper yourself up because you have done something right. I say you deserve it because you’re your lovely self! Wish you all have a beautiful, lovely week! xx, Lola


Ihanaa viikkoa kaikille! 

PUS!

<3 Lola