Vuodenaikojen kirjo on aivan ihana, eikä sen kokeminen muualla maailmassa ei ole itsestään selvää. Kaikki eivät saa nauttia ruskan ihanista sävyistä ja ensimmäisten yöpakkasten jälkeisestä raikkaasta tuoksusta luonnossa. Juuri tästä käytiin kovaa jutustelua Kreikassa paikallisen ravintoloitsijan kanssa: viime talvena Rhodoksella oli ollut 27 astetta lämmintä ja vettä satoi joka päivä. 
 
Suomen syksystä ja talvesta voi nauttia, kun niihin varustautuu oikein. Täytyy ymmärtää pukeutua riittävän lämpimästi ja ympäröidä itsensä asioilla, jotka lisäävät mielihyvää myös päivien lyhetessä, pimetessä ja kylmetessä.

We are so lucky in Finland to have four different seasons. We have the real fall and winter, lovely spring and summer also no matter the summer is not always so warm. But it’s beautiful with all lovely colors and smells it gives us.

I am not the fan of cold but I like the winter anyway. It is possible to enjoy of the fall and winter in Finland when you make sure you dress up warm enough and do things you really like and enjoy. It’s also important to make your home to look like a place you really enjoy to stay and spend some time. All people who has a balcony or terrace I recommend to decorate it for fall and winter use also. Now I am telling and showing you how to do it!
 
 
Kun tein keväällä istutukset parvekkeelleni sivusin jo hieman syksyä siinä ohimennen. Lupailin, että myöhemmin jatkan parveke- ja terassipostaustani syksyisellä teemalla ja nyt sitä olisi luvassa.

Monelle suomalaiselle parveke- ja terassikausi loppuu siihen, kun lämpimät päivät vaihtuvat viileisiin tuulenpuuskiin. Itselläni parveke on kuitenkin käytössä pitkälle talveen asti, mahdollisuuksien mukaan ympäri vuoden.

I love to stay outside and breathe the fresh air all around the year. In the fall I bring some lovely candles to balcony for make my feel more comfortable and some warm blankets to keep me warm.
 
 
Parvekkeen ei tarvitse olla lasitettu, jotta siellä viihtyy myös kylminä päivinä. Oma terassi-parvekkeeni on maan tasalla ja syksyllä kannan sinne lämmikkeeksi huopia ja tyynyjä lisäämään mukavuutta. Koristeeksi sekä tunnelmaa ja lämmöntuntua luomaan tuon eri kokoisia lyhtyjä. Myös takka, jossa voi polttaa kynttilöitä puiden sijaan on parvekkeella näyttävä elementti. 

I love to read and pamper myself with hot tea and soft waffles at the balcony. I so much enjoy of the candle lights, smells and sounds of nature by staying warm same time under the blanket. I have a fireplace at my own balcony but instead woods I put some candles in it. It looks so beautiful, I love it so much! This fireplace you will find from Prisma market. 
 
Oman terassi-parvekkeeni takka löytyy Prisman valikoimasta ja siinä voi polttaa sekä kynttilöitä että puuta. Ota huomioon oma asuinmuotosi, kun hankit takkaa ulkotiloihin. Erilaiset koriste-esineet lisäävät kodintuntua myös ulkona, omaa terassiani koristaa kaunis enkeli, jonka vierelle sytytän kynttilän joka ilta poisnukkuneiden rakkaideni muistolle. Prisman valikoimasta löytyy tänä syksynä todella kauniita enkeleitä ja muita patsaita, joita kannattaa käydä tutkiskelemassa. 

As you all know my pets are my babies and after many loss I only have my little BenBen left here with me. So it’s very important to me to light a candle as a memory for my furkids every night. I light the candle beside the angel figure I have put at the balcony as well. 

In Prisma market you will find many different lovely angels and other figures to make your balcony and terrace to look more beautiful and cozy. 

Syksyn saapuminen tuntuu hyvältä, kun siihen suhtautuu positiivisesti. Nautin suuresti pimenevistä illoista lämpimän huovan alla, teetä juoden ja lämpimiä vohveleita tai voileipiä nauttien. Treenin jälkeinen palautusjuoma on miellyttävää hörppiä raikkaassa ulkoilmassa istuskellen, kannattaa kokeilla.


No matter I dislike the coldness I feel good the fall is here and winter is coming. I am taking it positive way which makes me feel happier. I am going to eat waffles and enjoy of hot chocolate a lot this cold season. In the fall I also love to workout at the balcony. The feeling after workout when you slowly drink the recovery drink… ah! So lovely!

Do you have a balcony? Are you going to use it all around the year or how? If you visit or live in Finland I really wish you go to get some inspiration from my favorite marker Prisma. I know you will LOVE it so much! The selection is such an amazing this fall! xx, Lola 

Miltä sinun syksyinen terassi tai parveke voisi näyttää? Syksyn ja talven terassia suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon omat mielipuuhat sekä omien puitteiden asettamat mahdollisuudet ja rajoitukset. Talven tullessa huopien lisäksi omalla terassillani nähdään lampaan- ja porontaljoja. Näillä saadaan pyllyn alle lämmintä pakkaspäivinä ja samalla ne tuovat todellista talventuntua. On ihanaa nauttia kuumaa kaakaota terassilla lumen keskellä kun ei palele, lyhtyjen luodessa ympärille pehmeää hehkua ja lämpöä.

Prisman valikoima inspiroi sinua taatusti, kannattaa siis suunnata sinne!
 
Vaikka tämä onkin kesän viimeinen postaukseni yhdessä Turun Osuuskaupan Prismojen kanssa, ei blogini katoa minnekään vaan jatkaa samalla paikallaan kuten tähänkin asti. Syksyn mittaan seuraamme kisaani Miss Fitness Finland- kilpailussa, myös omia kuulumisiani ja vinkkejä parempaan ja terveellisempään arkeen ja viikonloppuun tullaan näkemään ja kuulemaan.
Pysytään kuulolla murut,
PUS!
<3 LOLA