Yhteistyössä: Turun Osuuskaupan Prismat

Tänään kirjoitan aiheesta, josta minulta kysytään usein: kosmetiikka. Mitä kosmetiikkaa itse käytän ja mistä ostan meikkini? Paneudun myös kysymyksiin, joita pallotellaan monessa eri ikäryhmässä. Millaista on laadukas kosmetiikka? Tarkoittaako kallis hinta automaattisesti korkeaa laatua? Voiko marketista löytää laadukasta kosmetiikkaa vai onko laatutuotteita saatavilla ainoastaan tavarataloissa ja erikoisliikkeissä?

So often you dear readers ask me about cosmetics I use. Now I am telling you about my favorite Finnish brand called Lumene. Lumene is available in USA, Sweden, Estonia and Russia also. In Finland we can get Lumene products easiest from Prisma markets. Wish you enjoy my post. xx, Lola

Meistä jokainen kantaa omia arvojaan ja mieltymyksiään, jotka vaikuttavat ostopäätökseemme. Toisille raaka-aineiden alkuperä ja hankintatapa ovat avainasemassa, toiselle taas merkitsee se, ettei tuotteita ole testattu eläimillä.

Kun oppii valitsemaan oikein ja kiinnittämään huomiota oman ihon asettamiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, löytyy Prismasta oivallisia tuotteita meille jokaiselle. Kosmetiikan ei tarvitse olla super kallista ollakseen laadukasta ja hyvää.

Prisman laajaan kosmetiikkavalikoimaan kuuluu laaja skaala laadukkaita tuotemerkkejä, joista voit huoletta lähteä testaamaan sinulle parhaiten sopivaa sarjaa. Oma suosikkimerkkini on Lumene.
Meikinpoistoaineen, pesunesteen ja kasvoveden valinta. How to choose cleanser and toner:

Valitsen aina hellävaraisia, miedon tuoksuisia tai tuoksuttomia ihonhoitotuotteita. Meikit pyyhin pois puhdistusmaidolla tai vaihtoehtoisesti tarkoitukseen sopivalla meikinpoistoaineella. Tämän jälkeen pesen kasvot pesunesteellä ja viimeistelen, eli raikastan kasvovedellä.

Kun puhdistusrutiineihisi kuuluvat nämä kolme; meikinpoistoaine, puhdistuneste ja kasvovesi, on kokonaisuus kunnossa! Hetimmiten kasvoveden jälkeen kasvoille levitetään kosteusvoide.

Valitse omalle ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet. Apua oman ihotyypin tunnistamiseen ja oikeiden tuotteiden valintaan löydät Lumenen oppaasta täältä >> 

I always choose mild and perfume free skin care products for my own use. My skin is sensitive and I like to use cleansing milk for removing make up before real make up remover. After make up remover I use Lumene toner to refresh my face and neck. I finish my cleaning routine with nice face cream. 

Oma Lumene-puhdistusrutiinini. My own Lumene routine:

1. Lumene WATERPROOF silmämeikin poistoaine
1. Lumene WATERPROOF eye&lip make up remover

2. Lumene Klassikko Syväpuhdistava Puhdistusgeeli
2. Lumene Klassikko Gel Wash for all skin types

3. Lumene Klassikko Virkistävä Kasvovesi
3. Lumene Toner fro all skin typesKosteusvoiteen valinta. How to choose face cream: 

Yleisin kompastuskivi on se, että käytämme vääränlaista kosteusvoidetta. Iho voi tuntua rasvaiselta ja olla näppyinen yksinkertaisesti siksi, että se ei saa riittävästi kosteutta. Kannattaakin siis selvittää, onko ihosi todellisuudessa kuiva, jos kärsit iho-ongelmista. Toisinaan taas valitsemme liian paksun voiteen, eikä iho pääse hengittämään.

Jos ihosi on herkkä ja punoittaa, vältä hajusteita. Kysy apua myyjältä, mikäli olet epävarma. Käytä kosteusvoidetta aamuin illoin. Halutessasi voit käyttää yö- ja päivävoidetta erikseen, sekä valita käyttöösi myös seerumin ja silmänympärysvoiteen. Itse käytän tällä hetkellä pelkkää kosteusvoidetta aamuin illoin. 

Oma Lumene-kosteusvoide valintani. My Lumene face cream routine:

Lumene Hydration Rescue Ravitseva 24H kosteusbalsami
Lumene Hydration Rescue Replenishing balm

As we all know I have had bad acne before. My skin was very dry no matter it looked very oily. So before using anything just find out your own REAL skin type. I always like to choose light face cream that let me skin breathe well. I don’t use eye creams or serums at the moment, in the winter I like to use them when my skin gets even more dry. 
Raikas meikki, näin onnistut. Fresh make up:  

Vähemmän on mielestäni enemmän, mutta jokaisella meillä on oma makumme. Itselläni on viikossa monta meikitöntä päivää, sillä tahdon antaa ihoni hengittää. Kun meikkaan, meikkaan kevyesti. En käytä puuteria ja vain harvoin levitän ihoni peitoksi muuta kuin kosteusvoidetta. Huulipunaa en tykkää käyttää lainkaan, huulikiilloista puhumattakaan. Tapani mukaan meikkaan kulmakarvani ja sipaisen ripsiväriä korostamaan silmiäni. Luomiväriksi valitsen vaaleita sävyjä. Kynsissä saa säihkyä värit läpi vuoden!

Oma Lumene-meikkini. My Lumene make up routine: 

Pohjustus: Lumene Hydration Rescue Ravitseva 24H kosteusbalsami
Make up base: Lumene Hydration Rescue Replenishing balm

Ripsiväri: Truly Bold & Curly. Hinta: 9,40e, Prisma
Mascara: Lumene Truly Bold & Curly

Luomiväri: Nordic Chic 1 Yötön Yö. Hinta: 12,75e, Prisma
Eyeshadow: Lumene Nordic Chic 1 Yötön Yö

Rajauskynä: Lumene Nordic Chic Silmämeikkikynä. Hinta: 8,85e, Prisma
Eye Pen: Lumene Nordic Chic

I don’t use make up very much and there are many totally make up free days in a month. For make up base I mainly use only day cream because I want to let my skin breathe. I only use some mascara, eye shadow and eye liner and blush sometime. Less is more with make up in my case I think.

Lumenen raikkaat sarjat Klassikko ja Lähde sopivat iholleni ihastuttavasti ja tekevät olostani elinvoimaisen ja heleän. Lumenen tuotteissa arvostan kotimaisuutta sekä pitkiä perinteitä ja juuria, 80% Lumenen tuotteista valmistetaan Suomessa.

I also love the nail polishes from Lumene. I don’t have fake nails and mostly I use only the top coat to make my nails look fresh and shining. If I put some colors I always choose pink shades!

Find these lovely Lumene cosmetics with best price in Prisma market in Finland.Prismasta löydät laajan valikoiman laadukkaita Lumene-tuotteita edulliseen hintaan, asiakasomistajana nappaat bonukset talteen myös kosmettiikkaostoistasi!

Lumene-tuotteet ovat myös oivallinen lahjaidea. Pidä tämä mielessä tulevina syntymäpäivinä, jouluna sekä ystävänpäivänä. 

PUS, 

<3 LOLA


Lumene-puhdistus: Prisma Mylly, Raisio
Lumene-kosmetiikka: Prisma Mylly, Raisio