Vapauden tunne on huumaava, se kun tiedostaa, että on riippuvainen vain ja ainostaan itsestään ja omista valinnoistaan. Se, kun voi lähteä reissuun jos siltä tuntuu. Kun ei tarvitse pyydellä lupaa eikä tuntea olevansa jumissa.

Is there anything better than feeling free? That feeling when you are not dependent on anyone else than yourself and your own decisions? When you can leave for a vacation if you want without asking. When you don’t feel you’re stuck. 

Vapaana oleminen ei tarkoita, että pitäisi olla sinkku. Olenkin sitä mieltä, että hyvä parisuhde rakentuu nimenomaan tämän vapauden tunteen ympärille. Et ole sidoksissa, vaan tässä ja nyt tämän ihmisen kanssa täysin vapaasta tahdostasi – koska tässä on hyvä olla. Sinua ei rajoiteta, sillä sinuun luotetaan. Ja osoitat samaa luottamusta myös toiselle. Tämä ei ole itsestäänselvyys. Itseni täytyi kohdata monen monta ihmistä, saada monta kertaa neniini ja rakentaa luottamus ihmisiä kohtaan monta kertaan uudelleen menneisyyden haamut takaraivossa huhuillen.

It doesn’t mean you need to be a single for feeling free. I believe the real, strong, good relationship gives you this feeling also. You’re with this guy because you want to, not because you feel you have to. And he feels the same way. It’s all about the trust and love between you two. 

Mutta minä uskon tähän. Uskon siihen, että kunnioituksen osoittaminen toista kohtaan syventää kahden ihmisen välistä luottamusta. Luottamus puolestaan ruokkii vapauden tunnetta ja tämä lisää onnellisuutta. Vapaa ei tarkoita etäistä, päin vastoin, se voi olla äärimmäisen syvää läheisyyttä.

This is how do I believe. I believe the respect for the other person deepen the trust between you two, and trust feeds the feeling of freedom. The feeling of freedom doesn’t mean being cold or indifferent, not at all – instead the feeling freedom may give you more nearness and tender. 

Itse tarvitsen paljon omaa aikaa ja omaa tilaa ympärilleni. On vaikeaa löytää kumppani, joka ymmärtää antaa tätä kunnioittaen. Herkästi heittäydytään mustasukkaiseksi ja epäileväksi. Kannattaakin miettiä, kenen kanssaan aikansa jakaa, aika on arvokasta.

I need lots of my time and space around and it’s not so easy to find someone who allows this without being possessive. So it’s very important to also think about with who you’re spending your time and who is really worth of your love. The one is somewhere over there and we all will meet our own someday, or not. We never know. So let’s stop about stressing about it and trying too hard to find it. Instead let’s enjoy the freedom we have with or without relations ship and keep focus on life. Life is now. Look at your beauty self and like what you see. Let the other people like you also. Be yourself – your lovely self and love it! I love you too! xx, Lola

Se oikea tyyppi on tuolla jossain ja kohtaamme hänet joskus, tai sitten emme. Tätä meistä kukaan ei voi tietää etukäteen. Ei siis kuljeta silmälaput silmillämme, mutta lopetetaan kuitenkin turha stressaaminen ja väkisin vääntäminen. Nautitaan sen sijaan vapauden tunteesta, yhdessä tai erikseen.

Vapaus on parasta, vapaus on.. 

Elä vapaasti, ole oma itsesi. Rakasta ja anna toiselle mahdollisuus rakastaa. Ole sinä – upea, ihana sinä. Tykkää itsestäsi, mäkin tykkään susta!

PUS!

<3 LOLA