Kuten moni teistä tietääkin, olen kärsinyt aikoinaan todella pahasta aknesta. Pesin, kuurasin, kuorin ja kosteutin, mutta mikään ei auttanut. Mitä enemmän ihoani puunasin, sen pahemmin naama helotti. Usein teemmekin sen virheen, että ajattelemme näppyläisen ihon olevan rasvainen ja näppyjen johtuvan siitä, vaikka se voikin päin vastoin olla liian kuiva. Itselläni oli juuri tämä ongelma. En voinut kuvitellakaan laittavani kasvoilleni meikkiä, sillä meikkivoide alkoi hilseillä pois ihon päältä. Mutta vielä pahempaa oli olla ilman meikkiä kukkivan naaman kanssa. 

Tuohon aikaan markkinoilla ei ollut sellaisia voiteita, puhdistusaineita eikä naamioita kuin nykyään. Kokeilin kaiken maailman tehoapuja päästäkseni eroon aknesta, joka teki elämästäni välillä sietämätöntä! Kokeilin tuoretta sitruunaa, soodaa, höyryä, aknevoiteita, ja lopulta lääkäri määräsi minulle lääkkeitä, mutta niistä ei ollut apua nimeksikään. Viimeisimpänä kokeilin vielä reseptillä saatavaa aknevoidetta, joka poltti naamaani niin hurjasti, että uskoin saavani palovammoja enkä yksinkertaisesti pystynyt käyttämään sitä. 

As many of you know there was a time I had a bad problem with acne. It started when I was around 9 years old and made me feel bad every day. This time we had no products for acne and impurities as we have nowadays so it was horrible fighting with black heads and pimples those drove me crazy everyday. I shamed to be without make up but I had no possibility to put it on my skin at all – my skin was over dry and when I tried to put make up on my skin it was painful and looked very bad. Doctor gave me some pills and cream but they didn’t help at all – they just hurt. I tried everything even lemon and soda but nothing helped. 

 

So only way to me was try to keep my skin fresh and clean and moisturized but it didn’t take the acne off. Very slowly way by time my skin started to look and feel better and when I was 20 it first time felt pretty normal. So over than then years I had a problem with acne and now my skin is very very sensitive. 

Sain ihoni jokseenkin kuriin lopettamalla meikin käytön pitkäksi aikaa. Vaihdoin rasvaiselle iholle tarkoitetun kosteusvoiteen kuivan ihon voiteeseen ja pesunesteet puhdistusmaitoon. Akne parantui hitaasti ja mustapäät jäivät riesaksi.

Tunnen oman ihoni ja tiedän se olevan todella herkkä. En usko ihmeaineisiin, enkä uskalla herkästi kokeilla uusia tuotteita iholleni. Kaikki tuoksuvat voiteet kierrän kaukaa! Kun minulle kerrottiin MayBeauty -tuotesarjasta, voitte vain kuvitella skeptisyyteni. Minulle tarjoutui mahdollisuus kokea tuotteen tulokset itse ja kuten moni ehkä muistaakin, tein ensimmäisestä FaceMask -kokeilustani askel askeleelta 24h-videon Instagramiin. Kokeilun jälkeen otin MayBeauty -tuotteet osaksi arkeani testatakseni niiden todellisen tehon ja vaikutuksen; yhden käyttökerran jälkeen on mahdoton antaa painavaa faktaa ihonhoitotuotteista!

It’s normal after this long fighting with acne your skin is sensitive and you need to avoid all perfumed products. You also will be afraid the acne comes back and that’s why you don’t try new products on your skin very easily. I still have a problem with black heads and they gets very bad when I am doing fitness and sweating a lot. All gym people know that! Anyway I am very very happy I finally have a product that would have helped me years ago and now helps me with impurities and black heads very sensitive way. This amazing mask is not so expensive which is very BIG THING! Usually these kind of products are not so quality but costs a lot. This is different. The second very big thing is that I have a discount code to all of you who lives in Finland. With my code here >> you will get –30% off. The code is typing: lolamask. 


No matter you live somewhere else you can still order it with regular price, it’s not expensive anyway. This works very well with men also.

Nyt olen todennut tuotesarjan niin hyväksi, että olen ottanut sen osaksi suosittelemieni tuotteiden kokonaisuutta. Kokemuksesta tiedättekin, etten koskaan nosta blogissani esille tuotetta, jota en ole itse todennut hyväksi. Tähän tuotteeseen voit siis uskaltaa luottaa, ja suosittelenkin kokeilemaan, mikäli ongelmasi on epäpuhdas iho, mustapäät tai akne. Tuote ei kuivata eikä ärsytä herkkää ihoa, sen tuoksu on raikas ja miellyttävä ja käytön jälkeen tunnet ihosi puhtaaksi ja raikkaaksi! Suuri plussa on myös se, että tuote ei todellakaan ole kallis! MayBeauty tarjoaa asiakkailleen myös Rahat takaisin -takuun!

Lisäksi saan tarjota teille lukijoilleni – 30% alennuksen. Koodin löydät tämän postauksen lopusta!MayBeauty The Incredible FaceMask – eroon aknesta ja mustapäistä nopeasti ja tehokkaasti! / Get rid of acne and black heads with MayBeauty The Incredible FaceMask


MayBeauty The Incredible FaceMask on kasvonaamio, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä tehokkaasti ja nopeasti. Huomaat tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla! Vaikka en itse enää kärsikään aknesta, on epäpuhdas iho silti ongelmani. Jokainen paljon treenaava tietää, mitä hikoilu tekee iholle. Lisäksi on päiviä, jolloin hikoilemme meikit naamalla ja voimme suorastaan tuntea, kuinka iho imee kaiken itseensä. Tavallinen puhdistus ei riitä pitämään epäpuhtauksia loitolla. Käyttäessäni MayBeauty The Incredible FaceMaskia ei minun tarvitse enää olla huolissani epäpuhtaasta ihosta. Tästä on ehdottomasti apua sinulle, joka kärsit aknesta ja epäpuhtauksista – The Incredible FaceMask puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti rasittamatta ihoa.

Ihon kuoriminen on tärkeää ympäri vuoden. Hyvinvoiva ja puhdas iho myös ruskettuu kauniimmin ja tasaisemmin, mikä on ajankohtainen asia nyt kesällä!

Näin käytät MayBeauty The Incredible FaceMaskia / how to use it: 

  • Pese kasvot ennen naamion levittämistä / wash your face before using the mask
  • Levitä naamio puhtaalle, kuivatulle iholle siveltimen avulla. Levitä naamio tasaisesti, jotta se kuivuu joka kohdasta tasaisesti / spread the mask on cleaned, dried face
  • Anna naamion kuivua 30-45 minuuttia. Itse annan naamion vaikuttaa 45 minuuttia / let the mask dry about 30-45 minutes. I let it dry 45 minutes

 

  • Kuori naamio pois, kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet ovat tarttuneet kiinni naamioon ja poistuneet iholtasi. / peel the mask of and see those ugly impurities those are attached to it. Yack! You’re lucky they are finally gone!
  • Nauti raikkaasta ja puhtaasta olosta. / Enjoy of your beautiful, fresh skin without impurities!

 MayBeauty The Incredible FaceMask ei ole turhaan kehuttu tuote. Se on saavuttanut suuren suosion ja tuhansien asiakkaiden luottamuksen lyhyessä ajassa! Verkkokauppa toimittaa tuotteita ympäri maailman. Alennuskoodini on voimassa Suomessa.

Kokeile nyt tuotetta edullisesti käyttämällä verkkokaupassa koodia: lolamask
Voit klikata itsesi myös suoraan tuotteeseen tästä >> kun valitset kasvonaamioiden määrän, muuntuu hinta ostoskorissa alennuskoodin mukaiseksi automaattisesti!


Ihania hetkiä uuden suosikkituotteeni parissa! Tulet rakastumaan tähän!

PUS!

<3 LOLA