Aurikoista lauantaita tyypit! Tänään on ollut ihan mielettömän nätti päivä ja paraikaa mittari näyttää 22 astetta varjossa! En ole päässyt nauttimaan ulkoilmasta vielä yhtään, sillä olemme kuvanneet koko aamun!

Uusia yhteistyösopimuksia on solmittu ennätysmäärä tänä keväänä – se tuntuu ihan huippukivalta! Tässä vaiheessa tahdon kuitenkin teille rakkaat lukijat kertoa, että nämä yhteistyöasiat eivät ole sellaisia, että ne muuttaisivat blogini yhtään enempää kaupalliseksi. 

Olen sitä mieltä, että blogin on hyvä olla, ja jossain määrin sen täytyykin olla hieman kaupallinen, mutta tiedän myös, että pelkkää kaupallista materiaalia pursuillessaan se menettää hohtonsa. 

Happy Sunny Friday my lovely readers! Yes, it’s finally super sunny and warm day in Finland but unfortunately I have no chance to go outside and enjoy of it – I have woke up early for photoshoots today and it will keep me inside till night. No matter, I LOVE to know the sun is shining and sharing its lovely vitamins to you all! So anyway, as you all know some new big cooperation contracts has kept me very busy lately. You already know I signed a contract with Tommy Hilfiger about two weeks ago but I have also done an other one with pretty big, Finnish company TOK (Turun Osuuskauppa, Prisma) In Finland we have only two big markets and Prisma is an other one. So you can imagine how excited I am! 

Ennen kuin pääsette lukemaan uusia juttujani, joita olemme yhdessä uusien yhteistyökumppaneideni kanssa työstäneet, tahdon kiittää teitä. Kiitos, että olette pitäneet minut sorvin ääressä ja hiipineet lukemaan juttujani yhä uudelleen ja uudelleen. Tervetuloa myös kaikki uudet tulokkaat!

En aikoinani perustanut blogiani tavoitellakseni sillä jotakin. Päin vastoin – elämäni oli vaikeaa, vastoinkäymisiä hyppi silmille ovista ja ikkunoista ja olin aika hukassa. Pysyin kuitenkin positiivisena ja juuri sitä sanomaa halusin teille lukijoilleni viestiä – että elämä voittaa, kunhan pidämme itsestämme huolta. Halusin jakaa jaksamista ja vinkkejä parempaan hyvinvointiin, sen vuoksi aloitin myös työni ravintovalmentaja vuosia sitten.

So you will see our lovely team work on my blog here during next three months. No matter you live somewhere else than in Finland you will enjoy the journey I will give you. There will be lovely recipes, new electronic things, kitchen stuffs and lots of healthy, fitness and fashion things. So stay tuned babe! First post you can read right away on Monday! Now it’s time to get back on work and wish you all such a lovely sunny Friday! xx, Lola

Kuten olettekin jo lukeneet, olemme solmineet Tommy Hilfigerin kanssa sopimuksen tänä keväänä. Se tulee näkymään blogissani pukeutumisen muodossa. 
Toinen iso sopimus solmittiin aiemmin tällä viikolla Turun Osuuskaupan kanssa. Olemme nyt aloittaneet yhteistyön Turun alueen Prismojen kanssa enkä peittele intoani! Olen sydämeltäni aito alkuperäinen Vihreän kortin tyttö ja kaikki moottorini ovat käynnissä tätä yhteistyötä varten!

Hyvän, tiiviin ja toimivan yhteistyömme ansiosta uskonkin, että tulette nauttimaan matkasta täysin siemauksin. Postauksista tulette saamaan vinkkejä ja inspiraatiota olitpa sitten sinkku, eronnut, karannut, leski tai perheellinen. Prisma on meidän kaikkien oma kauppa ja sopiva meille jokaiselle! 

Ensimmäisen jutun saattekin lukea jo maanantaina!

Siihen asti, ihanaa viikonloppua murut! Nauttikaa tästä kelistä!

PUS!

<3 LOLA