Loma teki hyvää, niin kuin aina. Nautin suunnattomasti spasta, saunan lämmöstä sekä hyvästä ruoasta. Heitin aivot narikkaan, kirjaimellisesti. Annoin itseni olla ihan täysillä, mikä tarkoitti sitä, että nukuin, nukuin, söin ja nukuin ja söin taas. Jopas olikin oikein aktiivi loma! 😀 

The vacation in Tallinn is over and I feel happy and relaxed no matter the break was super short. I let myself to relax well and I did all the things I wanted and this simply meant relaxing at spa and saunas, sleeping, sleeping, eating, sleeping and eating again. And again! Not so active vacation lol.Parasta lomassa oli kuitenkin kevät, mikä tarkoittaa tuoreita mansikoita. Tämä onkin yksi jättiläismäinen syy siihen, miksi rakastan Viroa niin paljon: sieltä saa ekat mansikat jo maalis-huhtikuussa! Ja voin kertoa, että Suomesta ei saa yhtä hyviä herkkuja KOKO KESÄNÄ!

The best thing on my holidays was the spring which mean STRAWBERRIES in Estonia. In Finland we get strawberries on June (if we are lucky and unfortunately we usually are not lol). So you can only imagine how super happy I felt by eating those beautiful red delicious berries! They are my all time favorite and I could live only by eating them haha! Also they are so good, in Finland we do not have as good as they have in Estonia!Mansikoita tuli mussutettua ihan koko ajan. Niitä oli pakko ripotella päivän mittaan jokaiselle aterialle, sitä tätä herkkua en voi yksinkertaisesti vastustaa. So.. I ate them ALL THE TIME with EVERY MEAL lol. I just can’t resist them!Mansikoiden lisäksi tuli uppouduttua myös muihin herkkuihin, kuten sushiin ja hedelmiin. Sushista onkin tulossa muuten juttua loppuviikosta, kannattaa lukaista, etenkin jos reissailet Tallinnassa tänä keväänä tai tulevana kesänä.

I also pampered my lazy self with sushi and fruits. And by the way, I am going to make up such a nice post of sushi later this week. 😉 So stay tuned!Siinäpä olikin tuo pikku lomamatka pähkinänäkuoressa: mansikat, sushi, uni ja kylpylä! Sää salli ja aurinko helli, Suomessa odottikin sitten räntäsade ja raekuurot. Jopas jotakin! 😀

Ihanaa viikkoa tyypit kylmyydestä huolimatta, yritetään nauttia täysillä!

PUS!

<3 LOLA

Anyway the weather was lovely in Tallinn, the sunny and warm and when I back to Finland it was snowy and freezing. Horrible but no can do haha. 

Wish you all have a nice week no matter if it’s sunny or cold. Love ya! xx, Lola