Hyvin istuvien, sopivan kokoisten, tyylikkäiden, sekä ennen kaikkea mukavien treenivaatteiden löytäminen ei ole helppoa. Ei ainakaan minulle. Väljät shortsit menettelee melkeinpä aina, mutta kun puhutaan trikoista tai tyköistuvista treenishortseista niin sormi menee suuhun: ne ei vaan istu. Olen kummallisen mallinen tyttö ja tiedän etten todellakaan ole ainoa. Reisiini kertyy tavaraa helposti mutta peppu kasvaa h i t a a s t i eikä varmasti. Lantiossani ei ole leveyttä ja vatsani on suhteellisen litteä. Vyötäröni puolestaan on todella kapea, mikä tarkoittaa sitä, että tähän asti kaikki tiukat trikoot ovat olleet reisistä kireät ja lantiosta ja vatsalta liian isot. Sama pätee myös farkkuihin: tässä onkin syy siihen miksi minä en farkkuja käytä.

It’s so hard to find good looking gym clothes that also make perfect fit! Well.. it’s hard to me! My body shape is not so easy to wear at all! It’s very easy to pick up some loose shorts but not to find very nice snug hot pants or workout leggings. I know I am not the only one who has a difficult body type to wear. My thighs grow easily but not the bum – it’s small and very hard to wear nicely! My hip is not so wide and my tummy is pretty flat, so when I find nice looking gym pants they make perfect fit on thighs but they are too loose around my hips and tummy. This is why I do not wear jeans – same problem with them! 🙁

Olen viimein löytänyt täydellisen treenivaattemerkin, joka on kuin tehty vartalolleni. Se joka sanoo, että one-size on höhönhöpöä puhuu melkoista palturia. Olen kolunnut nyt läpi Niket ja Adidakset, Better Bodiesit sun muut löytämättä kuitenkaan sopivaa istuvuutta. Voit siis vain kuvitella kuinka epäilevä olin, kun minulle ehdotettiin merkkiä, josta en ollut koskaan ennen kuullutkaan: Baseativa. Mikä ihmeen Baseativa?

FINALLY I have found the perfect gym clothes and this wearing problem is finally history! The brand is BASEATIVA! Baseativa comes from Brazil and if you know the Brazilian women body type you see it’s not to easy to wear in Scandinavia at all! So all Scandinavian woman! This is your life-saver!

Baseativa on brassimerkki ja uskoakseni sen salaisuus piileekiin juuri siinä: brasilialaiset naiset ovat muodokkaita ja tyylikkäitä, mutta eivät vartaloltaan helpoimpia. Jos siis olet vartaloltasi haasteellinen kuten minä, voi Baseativa olla myös sinun pelastuksesi!

Lycra joustaa ja muotoutuu, se imartelee luonnollisesti kehosi yksityiskohtia tyylikkäiden ja kauniiden leikkausten ansiosta. Laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivan tyylin ja kuvion, joka korostaa juuri niitä kohtia joita itse haluat. Baseativan kuosit ovat uniikkeja ja mallisto vaihtuu usein, mikäli siis mielit juuri jotakin tiettyä kuviota, kannattaa se hankkia kun sitä on vielä saatavilla. Malliston vaihtuvuus onkin kirsikka kakun päälle – uutta ei tarvitse odotella kauan, vaan uusiin, entistäkin upeampiin treenivaatteisiin saa pujahtaa jo ennen kuin vanhaan ehtii kyllästyä!

Lycra makes perfect fit for every body types and all sizes! These one-size clothes are such an amazing! The shapes and patterns are very fashionable and they nicely highlights the best parts of your body! The collection changes pretty often so if you are interested to get some specific pants of bras I recommend you to order them quickly. The pattern you like may not come back – ever! And this is the thing I like so much also: the collection changes and keep fresh all the time. I have a possibility to wear new and nice fashionable gym clothes before I get fed up with my old ones! 

Koska minulla on pieni peppu mutta vahvat reidet sopivat nämä harmaat housut minulle täydellisesti! Joustavuutensa ja laadukkaan materiaalinsa ansiosta housut eivät purista, mutta eivät ole myöskään löysät. Trikoot ovat juuri sopivan napakat ja tukevat!Vaikka Baseativa onkin treenivaatemerkki kulkee se menossani mukana myös treenin ulkopuolella. Treeniliivit ovat sen verran tukevat mutta kuitenkin pehmeät, että niissä tekisi mieli nukkua! Käytän Baseativan liivejä päivittäin. Kaikki me isorintaiset naiset tiedämme, että raskas etumus lisää herkästi niska- ja selkävaivoja. Omat vaivani ovat jääneet huomattavasti vähemmälle tukevasti kannattelevien, mutta pehmeiden liivieni ansiosta. Kaiken lisäksi nämä hyvinvointiani edistävät liivit ovat myös hyvännäköiset!

No matter Baseativa is gym clothes brand I wear these clothes daily. They are just so comfortable!! It’s very hard to find nice bra that makes good support also so Baseativa is my choice for bra also. I love my yellow vest so much that I really love to use it daily no matter I am not going to gym! And also by using this vest I haven’t had so much pain on my shoulders anymore! You can find and order your Baseativa clothes here >>

Wish you all have a lovely weekend! xx, Lola

Olen todella onnellinen, että enää ei tarvitse valita treenivaatteita joko-tai -osastolta. Baseativa on paitsi vahvaa laatua, myös vartaloa imartelevaa tyylikkyyttä!

Omat Baseativa-treenivaattesi pääset shoppailemaan täältä >>

Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti ihana, aurinkoinen sää jatkuu niin päästään jatkamaan treenejä ulkona! 

PUS!
<3 LOLA