Elämä tuntuu olevan nykyään pelkkää paremman tavoittelua ja tyytymättömyyttä. Halutaan parempi kunto, parempi vartalo, parempi koti, parempi auto.. Mitä jos keskittyisimme kaiken tämän sijaan paremman mielen tavoitteluun? Voisiko sen myötä korjaantua myös se, miten piiskaamme itseämme lenkillä ja se miten näemme oman peilikuvamme? Kun voimme paremmin, viihdymme mahdollisesti myös paremmin kotona eikä naapurin uusi autokaan saa enää välttämättä oloa tuntumaan vajaavaiseksi.


More and more we people are unhappy and disappointed to ourselves: we try to make our feel better and fix our bodies to look better and find the happiness this way. There was I time I was there too. And after all I can happily say I am over it and feel the happiest ever. Now, when I am not still perfect but I am very OK with it. 


Kun ymmärrämme että olemme hyviä juuri sellaisena kuin olemme, voimme myös hyväksyä itsemme sellaisena kuin meidät on tähän maailmaan luotu kulkemaan – hyvine ja huonoine puolinemme. Meistä kukaan ei ole täydellinen eikä meistä kenestäkään tule sellaista teimmepä sitä tavoitellaksemme mitä tahansa. Meistä voi ajoittain tulla tyytyväisempiä mutta usein käy niin, että saatuamme yhden vian korjattua löydämme pian toisen.Iso peppu on ollut pitkään Se Juttu. Oma takalistoni ei tunnu kasvavan kyykkäsinpä sitten kuinka paljon tahansa, sen sijaan käsivarsiin saan nopeastikin tavaraa. Minäkin käytin jossain vaiheessa Freddyjä saadakseni enemmän muotoa peppuuni, mutta nykyään olen täysin sujut sen kanssa ja Freddyt olen kaikki myynyt pois.

Toinen pakarani on huomattavasti suurempi kuin toinen mikä johtuu vuosien takaisesta tapaturmasta. Sama pätee kokonaisuutena toiseen puoleen kehoani – olen toispuoleinen lihaksistoa ja hermostoa myöten.

For very long time I tried to reach happiness by changing my body. The latest thing was my bum that I tried to grow at gym so bad but no matter how deep squats I made for years my bum stayed small like a little nut. My bum is not symmetric and other buttock is pretty much smaller than other. It´s because of an accident that happened to me years ago and that’s why my whole body is asymmetric. Including my eyebrows. There was a time I used Freddy Pants to make my bum look bigger and better but not anymore – I have accepted it as it is and I have decided to live happy no matter it’s not as big I sometime wanted. I have gave away all of those pants and I actually love to wear basic yoga pants and Nike´s everyday.

The second thing was a cellulite. I have it and I know all women have it also. I am okey with cellulite now, it’s normal. With healthy lifestyle you can reduce it but it’s not possible to make it all disappear. So I accepted it as a part of me and I am feeling very happy no matter I have it and no matter it shows. We are women – we should be proud of it and not hide our bodies because of cellulite! Let’s love it! It’s part of you!
Jokaisella naisella on selluliittia, toisilla vähemmän, toisilla enemmän. Niin myös minulla. Siitä paholaisesta ei taida päästä koskaan täysin eroon. Selluliitin määrää voi toki vähentää terveellisillä elämäntavoilla, mutta jokaisella sitä silti on jonkin verran. Selluliitti on monelle naiselle hankala asia, sitä ei pidä hävetä eikä sen takia tarvitse piilotella – olet nainen, ole ylpeä siitä!

Only by facing your body you can find the peace with it. Let’s touch it and watch it – be nice to yourself and let yourself like all of the details you have on your skin. Your body is your home and you should feel happy in it. So make sure you will make it the best place to live in and remember it all comes from your own mind. So treat your brains only with good thought. You deserve only good things dear. xx, Lola
Vain kohtaamalla oman kehosi silmästä silmään voit päästä sopusointuun sen kanssa. En voi olla korostamatta katselun ja koskettelun merkitystä. Ole itsellesi armollinen, löydä parhaat puolesi ja korosta niitä. Kehosi on paikka jossa elät – se on todellinen kotisi. Tee siitä paikka jossa viihdyt, kaikki lähtee ajatuksista, joten vaali mieltäsi hyvillä ja nostattavilla asioilla. 

Olet kaiken hyvän arvoinen  – rakasta itseäsi murunen. <3

PUS!

<3 LOLA