Hei tyypit! Nyt on ihan makean mahtavaa asiaa! Jos joku teistä nimittäin rakastaa Risifruttia ja kaipaa samalla hemmottelua niin kannattaa napata kamera käteen ja kaupasta purkki maailman parasta hyvää! Risifrutilla on nimittäin aivan mahtava Instagram-skaba käynnissä ja palkintona on hemmotteluviikonloppu Kämp-hotellissa!

Kurkkaa ohjeet täältä >> ja kipitä hakemaan oma suosikkisi lähikaupasta!#OikeastiHaluanRisifruttia

Jokaisen silmään on varmasti pistänyt tv:ssä pyörivät Risifrutti-mainokset, joissa pallotettaan eri dieettejä ja sitä mikä on in ja mikä out. Risifrutti ei ole treeniruokaa, vaan ihan oikea herkku! Sitä voi silti nautiskella hyvällä omatunolla, sillä annoskoko on sopivan kokoinen ja sokerin lisäksi purnukkaan mahtuu myös reilut viisi grammaa proteiinia. Risifrutin ravintoarvoja voi verrata vanukkaaseen, mutta toisin kuin vanukkaassa risifrutin hiilihydraateista pienempi osa koostuu sokereista.

Risifrutti sopii kaiken ikäisille ja helpon pakkauksensa ansioista se kulkee helposti myös mukana! Mikä on sun lemppari maku? Mä oon ihan hulluna vadelmaan!

Nyt ei muuta kuin osallistumaan! Oma kisakuvani löytyy pian Instasta ja tässä postauksessa myös aimo annos kunnon fruttihypetystä!

PUS!

<3 LOLA