Viikonloput on kohokohta. Ne on kohokohta viikolle ja elämälle: silloin saa relata, nukkua pitkään, syödä mussuttaa namia ja ihan vaan olla tuntematta huonoa omatuntoa siitä, että ei tee kerrassaan mitään!

Rajojen vetäminen itselle mahdollistaa sen, että viikonloppu tuntuu erilaiselta. Rajojen vetäminen ei tarkoita välttämättä kovaa kurinalaisuutta vaan sen voi tehdä pienillä jutuilla. Se kannattaa esimerkiksi siksi, että pienet asiat alkavat äkkiä tuntua luksukselta. Mikäli hemmottelemme itseämme arkena samalla tapaa kuin viikonloppuna niin viikonloput eivät välttämättä enää tunnu oikein miltään. Jos löysäilemme viikolla ei viikonlopun relaus ja pitkään nukkuminen tuo sitä ihanaa vapauden tunnetta. Olen siis katsonut paremmaksi vetää selkeän rajan viikonlopun ja viikonpäivien välille. Viikonloppuisin käytän paljon aikaa keittiössä tai täysin päinvastaisesti haen pizzaa, eli teen viikonlopusta super-iisin! Niin tai näin, teen viikonloppuna eri juttuja kuin viikolla!

Weekends are the best and for enjoying of them the best way I have drawn the thick line between weekdays and day offs. I want to enjoy my weekdays and also weekends but I still want to feel the weekends are luxurious like and feels most comfortable. I want to stay in bed as late as I want and no matter there are days I could do it on weekdays also I won’t because this way it would not feel the same on the weekend anymore. So drawing some borders like this is pretty good actually. When we do this we can add our own enjoyment easily!

Tänä viikonloppuna meillä oli burgerbileet! Täydellisen burgerin valmistaminen ei ole oikeasti helppo juttu vaan se vaatii ajatusta: pihvi ei saa olla liian kuiva mutta ei myöskään rasvainen. Majoneesien tasapaino on tärkeä ja juustoa täytyy olla juuri sopivasti. Entäpä salaatti – kuuluuko se burgeriin? Miten sitten ravintoarvot – pitääkö niitä miettiä silloin, kun vaihde on vapaalla?

Kehittelyn tuloksena syntyi tämä vaihde-vapaalla-fitness-tyyppinen burgeri, jossa on paljon protskua, vähän rasvaa ja sopivasti hiilaria. Mausteena toimii toki ketsuppi koska se on niin HYVÄÄ, mutta sen voi jättää pois jos haluaa. 

This weekend we had a lovely burger parties at home that we called as a Barbie House. I am now sharing my best burger recipe and the nutrition facts of them also. This burger is very best after hard weekend workout you see! 😉 Wish you enjoy! xx, Lola
FITNESSLIKE BURGER 1KPL / 1PCS

Ravintosisältö / Nutrition facts 1 BURGER : 

Energiaa / Energy: 719,6 KCAL
Proteiinia / Proteins: 60,5 G
Hiilihydraattia / Carbs: 41,2 G
Rasvaa / Fats: 31,3 G 

  • Burger-sämpylä (Vaasan sämpylät on parhaita! Löytyy leipähyllyltä.) / 1 burger bun
  • 250g 10% naudan jauhelihaa / 250 grams of 10% minced meat 
  • 2 siivua cheddar sulatejuustoa / 2 slice of cheddar cheese
  • (ketsuppia, sinappia, suolakurkkua) / ketchup, mustard and pickles if you like to
VINK VINK: Jos haluat supermässytellä ja nauttia weekend-stylellä niin raasta iso pala parmesania jauhelihan joukkoon. HINT HINT: If you want to make it even better let’s grate some parmesan in minced meat before cooking the beefs. 

Valmistus: Paista pihvit grillissä ilman rasvaa ja grillaa pihvien jälkeen sämpylät pyyhkimättä parilaa, eli pihveistä irronneessa rasvassa. Kokoa kuvanmukaisesti ja mausta halutessasi esimerkiksi ketsupilla, suolakurkulla ja sinapilla.
How to make them: Grill the beefs and buns nicely and build the burgers like in pictures. Add some ketchup, mustard and pickles if you like to. 

On muuten namia!

Ihanaa uutta viikkoa! 

PUS!

<3 LOLA