Voi juku mikä päivä! Ensinnäkin, nukuin ihan super hyvin ja heräsin levänneenä mikä nosti fiilikset kattoon heti aamusta! Hyvillä energialeveleillä aamu lähtee käyntiin aina hyvin! Aamu alkoi vipinällä eli koirat ulos (Bentley säikähti remonttimiehiä, meni nenälleen ja sotki uuden neuleensa, huoh!), neuleen nopea pesu, kevyt meikki, työvaatteet päälle, eväät laukkuun ja hyppien ulos! Aamu jatkui aikaisella tapaamisella asiakkaan kanssa ja vedettiin projekti nätisti maaliin – tästä siis hyvänmielen pisteet kertaa neljä!

Tähän mennessä olin sitä mieltä, että aamuni oli ollut kokonaisuudessaan loistava ja hei, kello näytti vasta puoli kymmentä! Ja mitä vielä – tämä hyvä olo huolimatta siitä, että olin edellisenä iltana vetänyt ihan jonkun verran viikonlopulta jääneitä irtokarkkeja ja vatsassa asui ilmapallo. Kiristävät housut ja leuan alla asuva mörkö unohtuivat kuitenkin nopeasti hyvässä fiiliksessä!

What a Monday, that’s all I can say! I started the day (after super sweet dreams) by nice meeting with my client and we finished our project nicely. This boosted my feelings up! After the meeting it was 9:30 AM and I was very ready to meet my sis at the spa in my city. She came to Turku with her husband but without kids so this meant kids-free time to all of us! My sister hates sauna so I had my own private pampering time there before relaxing by the pool. 

Suuntasin tapaamisesta mutkia tekemättä kylpylälle jossa tapasin siskoni ja hänen miehensä, jotka olivat tulleet Turkuun Jyväskylästä lapsivapaalle lomalle. Voi ah! Kaikkien inhoama ankea maanantai näytti nyt rennolta ja kaikkea muuta kuin ankealta. Siskoni joka vihaa saunaa paineli suoraan altaille, joten sain omaa aikaa oman pienen pääni ja mieleni kanssa saunan lauteilla. Käytin tuon tarjotun hiljaisuuden hyvin ja keskityin vain rauhoittumaan saunan lämmössä. Huomasin hetken kuluttua, että pääni oli ajatuksista tyhjä ja mieleni kevyt – olin saavuttanut rentoutumisen huipun sitä tavoittelematta ja se lisäsi mielihyvää entisestään.Kylpylä oli lähes tyhjä muutamaa tyyppiä lukuunottamatta ja sain suuren porealtaan kokonaan omaan käyttööni. Vedin sen perinteisen jalka- ja vatsatreenini altaassa kaikessa rauhassa ja loppuajan sain nauttia siskoni seurasta poreissa. 

I felt super relaxed after sauna and went to do my ab and leg exercise in the pool next. I love to do those workouts in the water! After this we all relaxed in jacuzzi and had such a nice talk about life. What a wonderful start for a week!
Kylpylän jälkeen köröteltiin ostarille ja mukaan tarttui Diorin kosmetiikkaa ja voiteita, sekä uusi yömaski-voide, jonka testaamista odotan innolla! Lisäksi iso läjä alusvaatteita, vaikka mitään ei taaskaan pitänyt ostaa 😀

After sauna and all lovely relaxing time at spa center we went to shopping center to get some Dior (my favorite) cosmetics, creams and lovely underwear of course. No matter we were not going to buy anything lol. After all we also got some food for me from market and I left back to the work and they back to the hotel with their Subway lunches. Ah! What a Monday! If you feel not so good about Mondays let’s make it more comfortable by relaxing and having fun! It works!

Happy Monday babes!

xx, Lola

Neljän tunnin treffailu systerin kanssa riitti viemään mehut täysin, viimeisteltiin yhteinen päivä vielä tätimäiseen tapaan käymällä Prismassa ruokaostoksilla. Olen aina luullut, että minä olen se joka kääntää jokaisen kipon ja rasian kaupassa mutta sain suureksi huvikseni huomata, että systeri vetää tässä pidemmän korren! 😀 Palasin töihin kahdelta ja energiavarastot olivat niin täynnä aamuisesta ja sen päiväisestä kivasta että jaksoin painaa hymy naamalla iltaan asti. Voi jee mikä päivä! Jos siis maanantai ahdistaa, ota se vastaan kuin sunnuntai. Aloita aamu aikaisin ja tee siitä kiva, toimii!

Ihanaa uutta viikkoa tyypit!

PUS!

<3 LOL