Lomalle lähdetään relaamaan, lomalle lähdetään syömään, lomalle lähdetään juhlimaan.. jokainen viettää lomansa omalla tavallaan ja se on okei – tärkeintä on että nautit siitä omasta hetkestäsi, joka irrottaa sinut arjesta.

Itselleni irrottautuminen on vaikeaa silloin, kun elämäntilanne on stressaava. Olet ehkä huomannut, että kirjoitan stressistä usein, tai huomaat ehkä rivien välistä pieniä vivahteita siitä että oma elämäni on melko stressaavaa. Tämähän on kaikki loppujen lopuksi omissa käsissämme. Voimme vaikuttaa omaan stressinsietokykyymme, stressinhallintaan sekä siihen onko elämämme stressaavaa vai ei. Teemme tähän liittyviä valintoja päivittäin. Se, miten hoidamme päivittäiset asiamme on keskeinen osa sitä. Jos jätämme asiat hoitamatta ja toimimme huolimattomasti on varmaa, että stressi lisääntyy jossain määrin jossain kohtaa elämässä. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää – se on niin totta!

It has finally started  – my vacation and traveling to Tallinn, Estonia. I spent my last day and night in Helsinki and enjoyed of sauna and relaxing time at nice hotel. Anyway my last night and sleeping was pretty bad because of huge stress I have had (and still have) lately. I am moving in new home in this month and it’s super stressful you know. I also have two business trip to far from home before moving time so relaxing just right now is very hard to me. No matter my mood is good that helps me a lot at the moment. Right now I am sitting in a boat with my Celsius-drink that helps me to boosts my energy levels up. 

Nyt on kuitenkin loman aika. Loman, jota olen odottanut kuusi viikkoa kieli pitkällä ja nyt kun se on käsillä en osaakaan rauhoittua. Istun laivassa ja kello on 7:58. Takana on melko levottomasti nukuttu yö, sillä miljoona ja yksi asiaa risteili mielessäni. Nyt vieressä nököttää Celsius-juoma, jonka avulla herätän pääkoppaani tähän sumuiseen aamuun. Hereillä on oltu jo reilut kolme tuntia ja levottomasta yöstä huolimatta mieli on hyvä ja pirteä – stressistä huolimatta. Vaikka sainkin työpöytäni taas hyvään malliin ennen lomaa niin takaraivossa jyskyttää silti muistutus muutosta tämän kuun puolessa välissä, johon liittyy tietysti kymmeniä asioita kuten muuttolaatikoiden hommaus, pakkaus, pakettiauton vuokraus, muuttoavun järjestäminen, mielessä asuva pelko siitä pääsevätkö tavarat ehjänä uuteen kotiin.. Ison osan asioita olen jo hoitanut, mutta paljon on vielä edessä. Ennen muuttoa pitäisi vielä hoitaa kaksi työmatkaakin, joten pää tuntuu aika harmaalta ja rentoutuminen on vaikeaa. Hyvä mieli on silti iloa tuova juttu tässä hetkessä.

It helps a lot a I have planned my meals for traveling time well. I have many mini lunch boxes in my cooler bag so I don’t have to stress about eating at all. I will share my traveling eating tips soon. So anyway I am happy traveller and can’t wait to get to relax by the pool soon!

Until that I wish you all have a lovely day!

xx, Lola

Laivamatka on aina puuduttava joten se on hyvä käyttää töiden tekoon. Matkastressiä helpottaa suuresti se, että olen järjestänyt taas kerran omat ruokailuni matkustamisen ajaksi fiksusti: on punnittu ja pakattu hyvin ja eväät säilyvät huippu-kylmälaukussani erinomaisesti. Nyt ei tule repsahduksia kun nälkä yllättää, vaan keho saa nauttia hyvistä ravintoarvoista koko matkan ajan! Tästä kirjoitankin pian lisää ja jaan parhaat vinkkini matkustajan ruokailuun!

Kuullaan taas pian tyypit!

PUS!

<3 LOLATakki – – Tommy Hilfiger – – 
Paita – – Tommy Hilfiger – – 
Housut – – Freddy – –