Kuten lupasin, uudelle vuodelle en tee lupauksia –  ainoastaan tavoitteita. Ilmeisemmin tämä toimii paremmin kuin lupausten asettaminen, sillä olen ryhtynyt tuumasta toimeen ja alkanut toteuttaa hyvillä mielin tuota Talven To-Do-Listaani

Viime vuosina etelään lähtö on aina ollut joko-tai ajasta ja rahasta kiinni. Välillä molemmista. Nyt tein kuitenkin päätöksen siitä, että lomalle etelään on suunnattava ajatuksella “kohteesta viis!”. Ainoa vaatimukseni reissulle oli, että lämmintä täytyy riittää ja töitä sinä aikana ei tehdä!

As I promised to myself: no New Year’s Resolutions to this year – only goals! And seems it works well because I have started to implement my Winter To-Do-List with huge smile on my face! One thing in my list was to book a vacation to somewhere very warm like Thailand or so. Lately this kind of trips have been difficult to make because of busy life and money of course. No excuses now I decided to book it! And I did!

Sitten alkoi jo oikuttelu oman pääni sisällä: Tänä talvena en ehdi. Keväällä en ehdi. Kesällä on turha matkustaa koska Suomessa on kuitenkin vähintään +12 (jopas on lohdullista ha ha!). Syksy? Mhhhh.. Mitä jos kesä onkin hyvä ja varaan matkan syksylle, eikö loma mene silloin jotenkin hukkaan? 

Ei. Varasin matkan elokuun 2017 loppuun. Vaikka Suomessa olisi mitkä tahansa superhelteet, ei kesä tule kuitenkaan olemaan samanlainen kuin mitä välimeren ilmasto kaikkine tuoksuineen ja lehahduksineen antaisi. Syksy tuntui siis hyvältä ja stressittömältä ajankohdalta matkalle.

Mutta oikuttelu jatkui kun aloin pohtia kohdetta. Thaimaa! Ah ihanaa, tein jo pienen mielikuvamatkan Thaimaan lämpöön ja meressä uiskenteluun kilpikonnien kanssa, norsunpentujen rapsutteluun ja selfieihin tiikereiden kanssa.. Kunnes todellisuus iski tajuntaani: loman pitäisi olla vähintään parin viikon mittainen ja lisäksi lentoaika olisi mitä? 13-15 tuntia! Oh nou! Chilihuurretut nuudeliunelmat kaikkosivat mielestäni yhtä nopeasti kuin olivat sinne norsunpentujen kanssa marssineetkin ja aloin suunnitella kohdetta lähempää. Missä olisi syksyllä lämmin? Minne ei olisi pitkä matka?

But it was not so easy to decide where to travel? To Thailand the travel time would be horrible long and to Spain I just don’t want to go again! I have been there so many times and it’s too much tourists in there! 

Espanja? Ei. Jostain syystä se ei nyt puhuttele minua. Olen käynyt Espanjassa riittämiin ja ollut aina jotenkin pettynyt niihin turistirysiin. Mhhh.. Kreikka?

Mutustelin Kreikkaa mielessäni jonkin aikaa. Kosin saarelle en haluaisi enää uudelleen, mutta Santorini ja Rodos alkoivat houkuttaa! Aloin muistella Kreikan ilmastoa, tuoksua, lämpöä, hiekkaa varpaideni välissä. Elokuussa Kreikassa olisi lähes 30 astetta, eli se olisi kuumin ajankohta koko vuodessa! WUHUU!!! Sinne siis! Viikko riittäisi hyvin, sillä lentoaika olisi vain alle 4 tuntia ja sen matkustaisi vaikka päällä seisoen! 

Then I started to think about Greece. It’s close and traveling takes only less than 4 hours. It’s also hot in there in the fall which means perfect to me! About 30 degrees! WOW! So I decided to book it! I already paid it all so I can’t now cancel it! I feel so great!

Lisää oikuttelua ei enää ilmennyt, joten klikkailin matkan varaukseen, maksoin samantien jotta en voisi enää perua ja suljin läppärin hyvillä mielin..ja aloitin lomafiilistelyn. Matkaan on aikaa KAUAN, mutta aika menee nopeasti kuten tiedämme. Sitä paitsi elämä on aika superisti ihanampaa kun jotain mitä odottaa. Ja minähän todella odotan tätä!

It’s so lovely to have something to wait! I am so excited and just can’t stop think about this vacation I will have not so soon but it’s still coming.. Some vacations pics below that makes me fall in my dreams over and over again. 

xx, Lola

Nyt vielä vähän lomafiilistelyä <3

PUS!

<3 LOLA