Kirjoitin ennen joulua vinkkejä siihen, miten vietät kevyemmän joulun ja miten vältät joulukilot. Tänä vuonna annoin kuitenkin itseni uppoutua täysin joulupyhien ja uudenvuoden herkuttelun makujen maailmaan. En ole eläissäni syönyt näin paljon! Uusi vuosi, tämä 1.1.2017 lähti käyntiin sokerikrapulalla ja suolan turvottamalla olemuksella. Silmänympärykset olivat aamulla niin turvoksissa, että en ollut tunnistaa itseäni peilistä. Alkoholi ei kuulunut juhlintaani, joten tämä olo oli hankittu täysin epäterveellisellä ruoalla. Joulun jälkeen painoa oli tullut lisää vain kilon verran, mutta tänä aamuna vaaka näytti neljä kiloa enemmän kuin joulukuun puolen välin jälkeen. Tsiisus!

Before Christmas I posted tips how to avoid Christmas weight gain and how to spend healthier holidays. Anyway I skipped all healthier variations this year and eat so much that I am super surprised and a bit upset also. I have never ate that much during my whole life! NEVER BEFORE! This morning the scale showed 4kg more than before Christmas and it’s very much with me. 


Painonnousu ei tuottanut kuitenkaan minkäänlaista ahdistusta. Kaikki tämä herkuttelu ja syöminen on ollut sen arvoista. Olen nauttinut tästä ihanasta seurasta ja jokaisesta suupalasta, voin sanoa olevani äärimmäisen onnellinen juuri nyt, vaikka olo onkin turvonnut eikä niin hehkeä. Aamun aloitin reippaalla kävelylenkillä kauppaan, Turussa on pieni kipakka pakkanen ja se raitisti oloa ihanalla tavalla. Turvotus kasvoista pääsi laskemaan nopeasti ja pönäkkä olo jäi matkan varrelle. Kaupasta mukaan tarttui jätskiä ja hilloa – vielä tämän päivän aion nauttia övereistä!

No matter I was very OK with it. First time in my life I am really OK and I don’t feel bad for that at all. All eating was very worth it. I enjoyed of all pieces of food I put in my mouth and I felt so happy. In good company we planned my next year and I feel so excited for that. Thank you for all for making my feel so very good this New Year’s Eve!


Today I am going to treat myself with super unhealthy food also. Some ice-cream, cookies, Christmas food and pizza.. Tomorrow I will start to get back on track again but not today. This day will be one special again.. Wish your Holiday was as perfect as mine. <3 Love you! 

xx, Lola

En ole tuntenut tällaista ennen, täysin stressitöntä mussutusta ja jopa hyvää oloa siitä, että paino on vähän korkeammalla. Olo on rento ja onnellinen ja tiedän sen kumpuavan siitä, että minun on saumattoman hyvä olla omassa kehossani oman mieleni kanssa. Tämä tuntuu hyvältä. Vuosi vaihtui kauniisti. Sain tuntea rakkautta ja huolenpitoa, kiitosta ja hellyyttä. Yhdessä minulle rakkaimpien kanssa suunnittelimme tulevaa vuottani ja olen aivan innoissani. Nämä ajatukset ja muistot vierittävät minua hellien eteen päin, motivaation on korkealla ja ai että se tuntuu hyvältä!

Tänään kuitenkin vielä niitä övereitä! 

Ihanaa uutta vuotta 2017!

PUS!

<3 LOLA