Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Mitä uusi vuosi tuo tullessaan sinun elämässäsi? Oletko tehnyt suunnitelmia, lupauksia ehkäpä? Minä olen päättänyt kovasti lähteä toteuttamaan Talven To-Do -listaani, jota hieman avasinkin teille joulukuussa. Lupauksia sen sijaan en tee, sillä en tahdo luvata mitään mitä en voi varmuudella pitää. Tämä ei tarkoita sitä, ettäkö minulla olisi huono itsekuri. Päin vastoin, piiskaan itseäni liiankin herkästi. Tämän vuoksi tavoitteet ovatkin parempi tapa lupauksien sijaan: saadaan taas stressi-leveliä vähän alaspäin eikä itsetuntokaan saa niin kovia kolauksia, jos tuntuu siltä, ettei uuden vuoden lupausta jaksa joka hetki olla toteuttamassa. 

This year is almost done, do you have any plans for the new one? Have you make any New Year Resolutions? I haven’t and I won’t. I only plan some goals that I can surely hit without stressing about reaching them. On December I post my Winter To Do -list and I am still very excited to do those things. So my list is kind of my resolutions actually

Jos siis olit aikeissa luvata itsellesi että pudotat painoa, kasvatat lihasmassaa tai jos lupauksesi on jokin muu kehollinen suunnitelma, tee sitä lupauksen sijaan tavoite itsellesi. Aloita kevyesti, jotta motivaatio ja jaksaminen säilyy: muista pitää huolta siitä, että tavoitteen toteuttaminen on aina mielekästä. Jos laiskottaa, älä sorru haukkumaan itseäsi vaan läpsyttele itseäsi pepulle lempeämmin maalaillen mieleesi positiivisia ajatuksia siitä, miksi sinun pitäisi lähteä liikkeelle. Kehosi on hyvä nyt ja aina, lähde siis toteuttamaan muutoksia vain silloin, kun tahdot sitä oikeasti ja hyvinvointisi kaipaa sitä. Älä muuta itseäsi muiden mielipiteiden takia, omasi ovat aivan liian arvokkaita kivenkoloon painettavaksi. 

I anyway recommend to make some goals instead resolutions for New Year. No matter what you have planned start it light and nice way to keep you motivation up. If you feel lazy to reach your goals some day do not be nasty to yourself. You don’t need rude comments to boost you motivation up. Instead this be nice to yourself and kick your ass smoothly but still strong enough to do something else just watching tv. If you’re truly tired please let your body and mind rest. 

Itse olen helpottunut vuoden vaihtumisesta, sillä uusi vuosi merkitsee minulle uusia tuulia ja uusia tavoitteita. Vaikka en lakaisekaan vanhaa maton alle, voi se silti painua taka-alalle ja antaa tilaa uudelle energialle. Kulunut vuosi on ollut kuluttava, mutta paljon hyvääkin on vuoteen 2016 mahtunut. Tulevan vuoden näen valoisana, joskin selvännäkijän silmäni on välillä äärimmäisen huono. 😉 Omaan intuitiooni luotan kuitenkin vahvasti ja eteen päin menen aina voimakkaasti sydäntäni kuunnellen. Välillä sydämeni on romantikko ja lennän nenälleni, mutta pelkällä järjellä elämän eteen päin vieminen olisi minunlaiselleni höpsölle vähän turhan vakavaa ja ankeaa. Onneksi järki toimii kuitenkin hienosti vastapainona.

I feel the next year will be good, this one was hard many ways and all lovely things that happened gave me some energy to stay strong and keep smiling. I wish you all happily wish the New Year welcome and receive it with a lovely smile on your face. Be curious and explore the environment around, do not avoid too many things because you scare sometjing. This way you will learn lots of new and maybe finally find way to live your life without stress and with deep happiness. Enjoy the rest of the year babe!

xxx, Lola

Kehotankin hyppäämään uuteen vuoteen uteliaana ja tutkiskellen, saatat löytää itsestäsi aivan uusia puolia ja asioita ja mikä parasta, löytää viimein tavan nauttia elämästä vapaammin. Itseä on turha sitoa asioihin, jotka kuluttavat ja hidastavat. Anna sen sijaan itsellesi mahdollisuus kokeilla, silloin voit alkaa luottaa omiin tuntemuksiisi paremmin. 

Ihania vuoden viimeisiä päiviä! 

PUS!
<3 LOLA