Yhteistyössä: Flat Tummy Tea

Nyt se on täällä – odotettu postaus siitä, miten pidän turvotuksen poissa ja vatsalihakset näkyvilla huolimatta siitä, että minunkin ruokavaliooni kuuluu herkuttelu.

Ihan ensimmäisenä painotan puhtaan ruoan sekä juuri sinun kehollesi sopivien ruoka-aineiden merkitystä. Kun hellit kehoasi oikein, se myös toimii oikein.

It’s finally here – the blog post about the product I told you before. The way – not secret anymore – how to keep my abs to show daily even if I have cheat days on my diet. At first I still need to highlight the importance of clean and healthy food and drinking water. When you pamper your body right way it also will works right. 


When your diet includes 80-90% fresh and clean healthy food the other 10-20% can easily be something else. With me it means cheating. A lot. Also when I am talking about cheat meals I do not mean some protein waffles of raw cakes – those foods includes in my daily diet anyway, they are not cheat meals. Cheat days to me are days when I eat what ever I want. If I want to go to McDonald´s I do go. If I want to eat some pizza then I order my favorite one with 8 fillings. And with large smile on my face I eat lots of trash. Just because I so love it! So if I really eat like this on weekends how my abs can still be in sight on Monday morning? Without swelling? 

Kun ruokavalio koostuu 80-90% puhtaasta sapuskasta, voi sen loput 10-20% syödä huolettomammin, mikä tarkoittaa omalla kohdallani aika moista tankkausta. Kaikenlisäksi tämä tankkaus ei tarkoita raakakakkua ja proteiinivohveleita – ne kuuluvat ruokavaliooni arkenakin, eli en laske niitä herkutteluun. Tankkauspäivät ovat sellaisia, että syön mitä tekee mieli. Jos haluan Heseä, menen Heseen, jos taas mielin pizzaa niin siinä tapauksessa tilaan sen vakio 8 täytteen lätyn ja mussutan sitä naama niin leveässä hymyssä että poskiin sattuu. Tällöin poikkean myöskin täysin päivittäisistä rutiineistani: on tärkeää keskittyä syömiseen, pureskeluun ja maisteluun. Herkkupäivänä katson samalla leffaa ja annan suun käydä ajattelematta mitään, annan vain makuelämysten ja vatsan päättää. Joskin välillä tulee vedettyä niin överit, ettei vatsa ehdi mukaan ja syön sellaisen ähkyn, että seuraava tunti menee vain sängyssä ruokaa sulatellen. Kuinka ihanaa! 😀Yeah, there was a time I also fight with swelling after cheat days. Even if I eat clean wood in week days I still had the swelling problem after weekend and cheat meals. I tried many different things like green tea, lemon and one nice Teatox Tea but it was not so nice because it made me pee all the time and I also had to drink it 5 times in a day. It was hard and made feel uncomfortable. 


Minäkin taistelin joskus turvotuksen kanssa. Vaikka nyt saan pidettyä turvotuksen kurissa puhtaasti oikealla ruokavaliolla, jäi ongelmaksi kuitenkin nuo viikonlopun jälkeiset pöhötykset. Olen aina ollut luonnollisten tuotteiden kannalla ja kokeilinkin pitkään sitruunaa ja vihreää teetä, hampaat eivät kuitenkaan tykkää sitruunasta liiaksi ja maku alkoi tökkiä nopeasti. Sitten löysin erään nesteenpoistoteen, josta kirjoitinkin juttua täällä blogissa aiemmin. Tätä teetä täytyi kuinkin juoda useasti päivässä mikä pisti minut juoksemaan vessassa puolen tunnin välein. Turvotus sai kyllä kyytiä, mutta vastapainona toi huonon olon.

So finally I found something that really works with me. Perfectly! It’s tea also but I really don’t have to drink it so many times in a day and it also tastes good. The magical thing was that it really worked well and fast and not made me feel bad at all. So I am using it daily nowadays. So the “secret” to keep my abs to showing no matter I have some cheat meals is Flat Tummy Tea. This tea is also known in Finland also!

Viimein löytyi ratkaisu täysin luonnonmukaisesta valmisteesta, joka kaikenlisäksi maistui niin hyvälle ja toimi ilman ikäviä haittavaikutuksia. Tuote oli niin hyvä, että kokeilun jälkeen otin sen osaksi jokapäiväistä elämääni. Parasta on se, että vastaavien valmisteiden lisäksi sitä ei tarvitse nauttia montaa kertaa päivässä eikä se aiheuta sen vuoksi myöskään jatkuvaa pissalla käymistä. Kyseessä on Suomessakin suosiota saavuttanut Flat Tummy Tea


Pakkaus sisältää kaksi eri teetä: Activate ja Cleanse -teen. 

Activate: Juo yksi kuppi joka aamu aamiaisen yhteydessä 
Cleanse: Viikko 1: Yksi kuppi joka toinen ilta ennen nukkumaanmenoa
                Viikko 2: Yksi kuppi joka kolmas ilta ennen nukkumaanmenoa

There is two different package you need to use during your tea journey: Activate and Cleanse. 

The Activate: drink one cup every morning with breakfast

The Cleanse: week 1: 1 cup every other evening before bed
                      week 2: 1 cup every third evening before bed

Helppo ja mukava tapa selättää turvotus ja saada vatsalihakset näkyviin!
Easy and so nice way to get rid of swelling and get your abs showing!

 

Parin päivän käytön jälkeen huomasin kuinka tuote toimi. Turvotus alkoi laskea nätisti ja olo oli parempi. Jatkoin käyttöä ja huomasin, etten enää saanut turvotusta samalla tapaa herkuttelun jälkeen – tämä tuote pitää turvotuksen kurissa miellyttävästi. 

Muistatte ehkä turvotuskriisini jokin aika sitten. Nyt nautin paremmasta olosta huolimatta siitä, että viikonloppuisin tulee vedettyä pizza- ja jätskiöverit. 

After only few days using I really saw how did it work. I felt more comfy in my body and when I kept drinking this lovely tea I didn’t get swollen anymore. Now I can really enjoy my flat tummy all days no matter I sometime eat no so healthy!

This product I also recommend to my Nutrition Coaching Clients. 


xx, Lola