Yhteistyössä: Saunaparoni 

Helposti hengitettävä ilma saunassa on astmaatikolle ensisijaisen tärkeä juttu, mutta sen lisäksi löylyjen tulisi olla napakat, eikä mitään leikittelyä. Olenkin jo vuosia nauttinut holvisaunan hengittävistä, mutta ihoa ihanasti taputtelevista löylyistä. Holvisaunassa löylyt ovat kosteat ja ilma vaihtuu joutuisasti pitäen löylyt kuitenkin jopa hivenen kirpeinä, toki riippuen siitä, kuinka paljon vettä kiukaalle mättää. Ja minähän tykkään vettä kiukaalle heittää!Vakituiseksi saunapaikakseni on vuosien varrella valikoitunut Turun kupeessa Maskussa sijaitseva Saunaparonin saunakeskus. Paroni itse on suu virneessä saunaa lämmittävä lämminsydäminen ukkeli, joka tekee olosta Paronin sauna-alueella erityisen viihtyisän ja kotoisan. Hän huolehtii siitä, että saunojilla on aina kaikki tarvittava ja jos jotakin puuttuu niin sekin homma hoidetaan kuntoon. 

My favorite Sauna place in Finland is Saunaparoni. Saunaparoni serves you the best sauna experience round the year. They have three different saunas on the sauna area: smoke sauna, vault sauna and one sauna on the beach of the pond. In winter you can try ice swimming and in the summer you can enjoy the self made barbecue and swimming in the pond. 

Saunaparonista löytyy kolme hemmottelevaa saunaa: savusauna, holvisauna sekä rantasauna. Talvella saunakeskus järjestää myös avantouitia ja kesällä vietät aikaa saunan jälkeen grillaillen ja polkuveneellä pärskytellen. Myös uimaan pääsee omassa kirkasvetisessä lammessa, jossa vesi on lämpimämpää kuin järvessä! 

Saunaparonin saunakeskus tarjoaa loistavat puitteet myös yritystilaisuuksiin ja kokouksiin, sekä yksityishenkilöilen illanviettoon ja juhlintaan. Täällä vietät unohtumattomat pikkujoulut tai aikaa ystäväperheesi kanssa, sillä tämä paikka sopii hyvin myös lapsiperheille. Sinulla on mahdollisuus varata koko paikka omaan käyttöösi!

Saunaparoni is also the perfect place to spend any parties you like. You can spent Christmas parties, weddings, bachelor parties and just spent some time with your family if you like to. You have a possibility to rent all the place just to yourself. Itse saunon Saunaparonissa pari-kolme kertaa vuodessa. Joulusaunan nautin Maskussa joka vuosi ja toinen ehdoton saunahetki on juhannuksen tienoilla. Tänäkin vuonna olen Saunaparonin lauteilla käynyt istumassa ja hellimässä sekä ihoani että mieltäni näillä parhaiksi kehumillani löylyillä. Holvisaunan kauniiden kaarien alla kaikkoaa stressi ja maailman murheet unohtuvat hetkeksi. Siinä hetkessä silmät kiinni lämmintä ilmaa hengitellen ei ole mikään pielessä ja elämä on ihanaa.


I spend time in Saunaparoni few times in every year and Christmas time is absolutely on of my favorite season. You can now have this lovely sauna experience also with cheaper price from Monday to Thursday. With my discount you get -20% off so remember to mention @LOLATHEFITNESSBARBIE when you make the reservation! You can make the reservation here on their website or by e-mail myynti@saunaparoni.fi

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä nauttimaan Saunaparonin talvilöylyistä ja vieläpä kevennettyyn pakkashintaan! Yhteistyössä Saunaparonin kanssa saan tarjota lukijoilleni -20% alennuksen ma-to saunoista! Varauksen voit tehdä saunaparonin sivuilla tarjouspyyntölomakkeella >> , soittamalla tai naputtamalla viestiä osoitteeseen myynti@saunaparoni.fi

Muista mainita @LOLATHEFITNESSBARBIE, kun varaat saunaa Paronilta. 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18376473/?claim=usuejgcdx6k”>Follow my blog with Bloglovin</a>