Yhteistyössä: Lenny&Larry’s
Sisältää: Lenny & Larry’s alennuskoodi 2016

Kun tämä herkku rantautui Suomeen aloin käännellä kiviä ja kantoja sen löytämiseksi omista lähikaupoista. Viimein tämä superkeksiksi tituleeraamani tuote päätyi myös omiin hyppysiini ja pääsin makustelemaan sen uusia makuja – terveellisesti. 

When this delicious protein cookie finally arrived in Finland I started to find out where to get them! I am so happy I can finally pamper myself with some yummy and still so healthy sweets!Monelle Lenny&Larry’s proteiinikeksit ovat silti yhä tuntematon ja ihmetystä herättävä tuote: mikä näissä nyt on niin ihmeellistä? Taasko joku uusi mukamas-terveellinen välipala täynnä proteiinia lopputuloksena makeutusaineiden turvottama vatsa ja herkkuhimo-kierre?

En koskaan puhu tuotteiden puolesta, joihin en todella usko ja joiden faktaperää en todella tiedä ja ymmärrä. Tässä onkin syy siihen, miksi en ole täällä blogissani jakanut suosituksia yhdestäkään proteiinipatukasta tai valmiista juomasta. Se ei tarkoita, etteikö hyviä sellaisia olisi, mutta yksikään valmisjuoma tai patukka ei ole onnistunut minua vakuuttamaan (erästä proteiinivettä lukuunottamatta, mutta sen valmistaminen on valitettavasti lopetettu) niin suuresti, että niitä lähtisin erikseen hehkuttamaan. Päin vastoin. Valitettavasti kyseisissä tuotteissa käytetään yleensä nimenomaan vatsaa ärsyttäviä sokerialkoholeja sokerin sijaan mikä lisäksi koukuttaa makeaan. 

Kun siis nyt nostan esiin proteiinituotteen voitte luottaa siihen, että seison sanojeni takana sekä ammatillisesti, että omana itsenäni.

Lenny & Larry’s protein cookies are the very best way to pamper yourself even daily. REHELLISESTI HERKKU


Tämä keksi ei yritä juksuttaa sinua olemalla jotakin muuta kuin mitä se oikeasti on. Se on herkku, joka sopii herkutteluun – terveellisesti! Ravintoarvojensa puolesta tätä herkkua voi kuitenkin soveltaa myös moneen muuhun, kuten esimerkiksi välipalaan ja treenistä 
palautumiseen! Jos sinulla on pulmaa herkuttelun ja etenkin herkuttelun hallinnassa pitämisen kanssa, saattaa tämä keksi tuoda helpotusta myös siihen: sen lisäksi, että keksi näännyttää makeanhimosi, se myös täyttää vatsaasi. Tämä keksi ei siis ole täytetty hölynpölyllä, vaan ihka aidolla ravinnolla. Lenny&Larry’s -proteiinikekseillä voit siis herkutella ilman itsesi piiskaamista salilla seuraavana päivänä.

Proteiinikeksejä voi toki aina leipoa kotona, mutta mikäli aiot sisällyttää siihen kaiken tämän ja vastaavasti taas onnistua jättämään siitä pois kaiken sen mitä tässä keksissä ei ole, saat olla kärsivällinen sekä aikamoinen jauhopeukalo. 

LENNY & LARRY’S -proteiinikeksit eivät ole vertailukelpoisia hintansa puolesta yhdenkään keksihyllyn tuotteen kanssa, sillä halpoja nämä keksit eivät ole. Hinnan ymmärtää kuitenkin hyvin kun tutkailee vertailukelpoisuutta ravintoarvojen kohdalla: mitä kaikkea tähän yhteen keksiin voikaan sisältyä ja aivan yhtä tärkeänä asiana; mitä kaikkea tästä keksistä on onnistuttu jättämään pois säilyttäen yhä maku, koostumus sekä uskomattomalta tuntuvat ravintoarvot?

LENNY & LARRY’S -PROTEIINIKEKSIT SISÄLTÄVÄT: 

  • vain geenimuuntelemattomia raaka-aineita
  • runsaasti laadukasta kasviproteiinia, MUSCLE -browniet sisältävät lisäksi laadukasta heraproteiinia
  • aimoannoksen terveellistä kuitua

LENNY & LARRY’S -PROTEIINIKEKSIT EIVÄT SISÄLLÄ: 

  • maitoa eikä maitotuotteita
  • soijaa
  • korkeafruktoosista maissisiirappia
  • kananmunaa
  • kolesterolia
  • keinotekoisia makeutusaineita
  • mörköjä, eli sokerialkoholeja jotka kiusaavat paitsi vatsaasi myös sokerinälkääsiTästä päästäänkin siihen suureen kysymykseen: maistuvatko keksit sitten oikeasti hyvälle?

Olen maistellut ja mutustellut ja nostan nyt muutamia pääkohtia esiin:


1. Koostumus. Se miltä keksi tuntuu suussa, hampaiden välissä ja kielen päällä vaikuttaa makuukokonaisuuteen. Proteiinikeksien suutuntuma on kuin vastaleivotussa keksissä: pehmeä, kostea ja tuore. Se on hämmentävää. Tästä annan isoa plussaa keksille!
2. Tuoksu. Suklaakeksin tuoksu on vähän sama kuin suklaisessa raakakakussa, mikä kertonee siitä, että se on täynnä pelkkää terveellistä hyvää. Muut maut, kuten Snicker Doodle, Birthday Cake ja Peanut Butter puolestaan tuoksuvat keksimäiselle ja etenkin kaneli saa minun silmäni kääntymään ihastuksesta 360-astetta ympäri!
3. Maku. Maku ratkaisee ja tässäkin tuotteessa jokaisella on oma lempparinsa. Minun lempikeksini tällä hetkellä ovat aivan ehdottomasti 1. Birthday Cake ja 2. Peanut Butter 3. SnickerDoodle 
4. Helppous. Keksit on helppo pakata mukaan ja omassa käsilaukussani kulkee aina yksi mukana. 


HYÖDYNNÄ LENNY & LARRY’S ALENNUSKOODI JA LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI!


Nyt saat alennuskoodilla LOLAJOULU –10% alennuksen kaikista tuotteista! Mikä on sinun suosikkisi? Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun eli 31.12.2016 asti. 

VINK VINK: Lenny&Larry’s keksit ovat paras joululahja treenaajalle. Jos siis lahjat ovat vielä hakusessa, niin tässä erityisen hyvä lahjaidea! <3

Lue myös muut joululahjavinkit täällä >>