Tämä resepti uudesta vain resepteille omistetusta blogistani: 
https://herkkupepunreseptit.blogspot.fi/

“Jokainen päivä ansaitsee maistua hyvältä, olipa kyseessä sitten hyvä päivä tai huono päivä; päivä täynnä surua tai iloa, päivä ripauksella rakkautta tai menetystä. Maut tekevät päivästä hitusen verran paremman. Aina. <3

Aloitan blogini tällä kielen seitsemänteen taivaaseen vievällä Kolmen suklaan juustokakulla. Nauttikaa muruset, olkaa hyvät!

Kolmen suklaan juustokakku


Pohja: 

150g Fazer Domino Minttu -keksejä tai Fazer Doris -keksejä
50g voita

Tummasuklaatäyte: 

1,5 liivatetta
2dl Vispikermaa
200g Fazerin sinistä maitosuklaata (halutessasi tummaa suklaata)
200g Maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl kahvia

Vaalea maitosuklaatäyte: 

1,5 liivatetta
2dl Vispikermaa
125g Fazer punaista vaaleaa maitosuklaata
200g Maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa

Valkosuklaatäyte: 

1,5 liivatetta
2dl Vispikermaa
170g Pandan valkosuklaata tai Maraboun valkosuklaata
200g Maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa

Koristeluun: 

Suklaata raastettuna tai vuoltuna
Mansikoita
Tuoreita mintunlehtiäValmistus: 

1. Pingota leivinpaperi Ø23 cm irtopohjavuokaan. Murskaa keksit erityisen hyvin hienoksi murkaksi. Sulata voi pienessä kattilassa ja sekoita keksimuruun. Sekoita seos taikinaksi ja painele taikina vuoan pohjalle. 

2. Laita kaikki liivatteet (yhteensä 4,5 liivatelehteä) kylmään veteen, jotta ne pehmenevät. Vaahdota kaikki vispikerma (yhteensä 6dl). 

Sulata suklaat vesihauteessa kukin omassa kulhossaan. 

3. Valmista ensin tummasuklaatäyte: Lisää sulan suklaan joukkoon 200g tuorejuustoa ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Kuumenna 1rkl kahvia kiehuvaksi ja sulata siihen 1,5 liivatelehteä. Kaada seos sitten suklaa-tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi 1/3 (2dl) vispikermaa seokseen ja sekoita käännellen. Levitä täyte vuoan pohjalle ja nosta pakastimeen siksi aikaa, kun valmistat vaalean maitosuklaatäytteen.

4. Valmista nyt vaalea maitosuklaatäyte: Lisää sulan suklaan joukkoon 200g tuorejuustoa ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Kuumenna 1rkl maitoa kiehuvaksi ja sulata siihen 1,5 liivatelehteä. Kaada seos sitten suklaa-tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi 1/3 (2dl) vispikermaa seokseen ja sekoita käännellen. Nosta vuoka pakastimesta ja levitä vaalea maitosuklaatäyte vuoan pohjalle tumman täytteen päälle. Nosta vuoka pakastimeen siksi aikaa, kun valmistat valkosuklaatäytteen.

5. Valkosuklaatäyte: Lisää sulan valkosuklaan joukkoon 200g tuorejuustoa ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Kuumenna 1rkl maitoa kiehuvaksi ja sulata siihen 1,5 liivatelehteä. Kaada seos sitten suklaa-tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi 1/3 (2dl) vispikermaa seokseen ja sekoita käännellen. Nosta vuoka pakastimesta ja levitä valkosuklaatäyte vaalean maitosuklaatäytteen päälle. Tasoita pinta ja vuoraa vuoka hyvin kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. 

6. Irrota kakku vuoasta (käytä tarvittaessa apuna silikonikaavinta) Voit korjata epätasaisuudet reunoissa kuumalla veitsellä. 

7. Vuole tai raasta kakun pinnalle suklaata ja koristele mansikoilla ja tuoreilla mintunlehdillä. 

Tarjoile tai herkuttele itseksesi. <3


PUS 


<3 LOLA