Juoksin koko viime viikon pää kolmantena jalkana. Joka aamu oli aikainen herätys ja nukkumaan pääsin vasta kun kello lähenteli kahtatoista. Sellainen kuormittaa. Ensi viikko on onneksi pikkuisen kevyempi, mutta jotta sen jaksaa, täytyy vähän ottaa aikaa itselle ja relata.

Aamu alkaa aamiaisella. Hyvällä sellaisella. Rakastan terveellisiä juttuja ja aamu lähtee kivasti käyntiin kun myllyn täyttää terveellisellä täysjyvällä. Puuro on mitä mainioin aamupala. Kuten olenkin muistuttanut, on sen kaverina hyvä nauttia hitaasti imeytyvää proteiinia, kuten kananmunan valkuaista. Kananmunan valkuaisen voi rikkoa puuron sekaan kun puuro on valmis. Anna hautua muutama minuutti kannen alla ja valkuainen hautuu kypsäksi ilman että sitä tarvitsee keittää. Ihanteellinen tapa valmistaa valkuainen. Puuron koostumus kuitenkin muuttuu hieman, eikä se ole läheskään kaikille mieluinen. Ystäväpiiristäni kukaan ei pidä sen koostumuksesta ja he luonnehtivatkin sitä yksinkertaisesti sanalla “kuvottava” :D. Mutta minä tykkään. Joskus keitän kananmunat munina ja pilkon ne sitten puuron sekaan. Fiiliksen mukaan! 

Puuron kanssa silti aina jotakin tuoretta. Tuoreet mansikat ovat herkkua, samoin mustikat. Niistä ja potkua päivään ja kaiken lisäksi marjat ovat ihanan värikkäitä! <3

Lolan protskupuuro


40g kauraleiseitä tai hiutaleita
1 kananmunan valkuainen
1dl raejuustoa
10g hera80 vaniljanmakuista proteiinijauhetta

Pinnalle tuoreita marjoja

Keitä puuro sen paksuiseksi kuin haluat, itse keitän 1dl hiutaleita 3dl:ssä vettä, lesepuuroa haudutan pidempään kuin hiutaleita. 

Kun puuro on valmis, lisää valkuainen ja sekoita. Nosta kattila liedeltä ja laita kansi päälle. Anna hautua muutama minuutti. Sekoita, lisää raejuusto, sekoita jälleen ja lisää proteiinijauhe. Kaada lautaselle ja nauti. 

<3

Aamiaisella tykkään fiilistellä. Aamiainen syödään aina yövaatteet tai aamutakki päällä lehtiä lueskellen, venytellen ja ihan vaan höpöillen. Se on viikonloppuaamuissa parasta – ihan vaan oleminen. Tänään aion laiskotella. Olla vaan. Ottaa aikaa itselle ja relata. Sitä minä kaipaan just nyt!

Ihanaa lauantaita! <3

PUS, 

LOLA