Osta oma aikuisten joulukalenterisi täältä >>

Olenko jo puhunut aiheesta tarpeeksi: joulusta ja joulukalentereista? Ehkä, no en. En todellakaan ole. On nimittäin ihan pakko jakaa vielä ajatuksia, joita ollaan palloteltu kavereiden kanssa aikuisten joulukalenteriin liittyen. Seksi on aiheena tärkeä, onhan se yksi ihmisen perustarpeista. Jos voimme keskustella avoimesti lempiruoista ja -väreistä, miksi emme kuitenkaan yhtä avoimesti seksistä? Se on mielestäni sääli. Miksi seksi on aiheena niin vaikea?

Juteltiin tästä oman seksijoulukalenterini äärellä viime viikonloppuna ja pohdittiin, että tällainen kalenteri voisi toimia erinomaisena seksielämän boosterina muulloinkin kuin jouluna. Ystäväni ehdotti, että vastaava kalenteri voisi olla käytössä esimerkiksi ajatuksella ‘yksi uusi luukku joka viikko’. Lisäksi, tällaisen kalenterin voisi joulun jälkeen rakentaa myös itse ja kumppanin kanssa vuoron perään sujauttaa lokeroon itselle mieleisen eroottisen yllätyksen. Tällä tapaa voi oppia itsestä ja toisesta lisää ja uutta kutkuttavalla tavalla. Itseäni tällainen ajatus ainakin kiinnostaisi. Tähän ajatukseen kannattaa ehdottomasti lähteä hakemaan tuntumaa nyt joulun lähestyessä Sinfulin joulukalenterilla. Osta oma aikuisten seksijoulukalenteri >> ajoissa, kuluineina vuosina kalenterit on myyty loppuun vauhdilla.

Huomenna olisi lokakuun vika päivä tänä vuonna, sit alkaa marraskuu. Ja sit joulukuu onkin ovella jo ihan pian.