Eroottista jännitystä jouluun 

Olen pohdiskelija, olet ehkä huomannut, ja myös joulu on asia, joka väistämättä hiipii mieleen joka syksy ja pyörii siellä aina aattoon asti. Olenko jouluihminen? Totta puhuen, en tiedä. Haluaisin varmasti olla, mutta en ole teeskentelijä, joten sanon suoraan etten tiedä. Olen yrittänyt, siitä tiedän, että varmasti haluaisin olla. Elämässäni olen kuitenkin oppinut, ettei mitään hyvää ja kestävää saada aikaan pakottamalla. Joulun suhteen ajattelen, että itsestänikin ehkä kuoriutuu jouluihminen toisenlaisessa ympäristössä, itselleni hyvässä seurassa. Uskon niin.

Joulu on kuitenkin väistämätön asia ja nautin suuresti kaikesta sen ympärille rakentuvasta härpäkkeestä; joululauluista ja -koristeista, mauista ja tuoksuista. Ja joulukalentereista. Niiden jännitystä on vaikea päihittää. Jos joulu ahdistaa, miksi tehdä koko pitkästä kuukaudesta ennen itse juhlaa ahdistavaa? Sitä vältän itse, joten fiilisten isosti aikaa ennen jouluaattoa. Se vie itselläni pois ahdistusta itse juhlapäivästä, perhejuhlasta.

Tykkään siis panostaa jouluun kaikesta huolimatta, huolimatta siitä, että jouluaatto ei ole kaverini. Tänä jouluna teen sen astetta seksikkäämmin ja jännitän päiviä ennen joulua eroottisen joulukalenterin äärellä >>

Tunne ja kosketus ovat itselleni tärkeitä asioita ja ne yhdistyvät tässä joulukalenterissa täydellisesti. Tämä kalenteri sopii erinomaisesti myös sinkuille, en minä sitä muuten näin hehkuttaisi, joten sinkut myös, huomio! Ne yllärit, joita tästä aikuisten joulukalenterista paljastuu ja joille et itse keksi käyttöä, laita nautinto kiertämään – ilahduta ja hauskuuta ystävääsi sujauttamalla pikkujoulusukkaan tänä vuonna hitusen tuhmempi ylläri. Aika ihanaa! Tämä joulukalenteri on myös hauska pikkujoululahja tai ihan vain jouluinen yllätys.

Eroottiset joulukalenterit myydään tänäkin vuonna loppuun hurjaa vauhtia, joten jos haluat omasi, käy klikkailemassa ostoskoriin omasi täällä >>. Toimitus on nopea ja huomaamaton.