Hi lovelies! We finally got some snow and I suddenly felt like it’s time to introduce you to my hometown finally. It suddenly became so magical though it is a year around here – just now a bit different way. The sun is still hiding, but I actually loved it even more just this way right now. The snow was falling so slowly which made it feel like walking in a real wonderland.
–––––––––––––––––
Me saatiin viimein lunta ja pakkasta tännekin, iih, ihanaa (tai no, oli siihen asti, kunnes lunta alkoi pyryttää niin kovaa ja sellaisen tuulen kera, että sähköt katkesi koko kaupungista lol). Yhtäkkiä rakas maisema ympärillä muuttui kuin satumaaksi, kaikki näytti mystiseltä ja kiehtovalta ja teki mieli kurkistella uusiin paikkoihin lapsen lailla. Vaikka aurinko on yhä pysytellyt piilossa, on sää ollut mitä mainioin. Sopiva pikku pakkanen, lumisade, sopiva tuuli.. Uusi vuosi uudessa kotikaupungissa on alkanut ihanasti.

I can’t highlight it more how much I do love the ocean here. The air is so fresh, but the smell of ocean is not like it usually is – it’s fresh, too. Also even though it is cold here, it doesn’t actually feel that cold. This town is like sleeping in someone’s arms, staying in a hug and keeping safe from freezing cold breeze. But when those arms open, which happen very rare, the wind is so strong that it screams – not just whistles, but really screams. The wind hitting the rocks so strongly makes the scream to sound like a crying baby, it’s something I have ever before heard in my life.
–––––––––––––––––
En voi olla korostamatta jälleen kerran meren merkitystä elämässäni. Tämän täällä, tässä ja nyt. Meren tuoksu täällä on kovin erilainen kuin missään muualla, se tekee ilman raikkaaksi eikä koskaan haiskahda nokkaan ikävällä tavalla. Ja vaikka täällä onkin pahuksen kylmä talvisin, on täällä paikkoja, jotka ovat suojassa tuulelta kuin antaen lämpimän sylin, joka kietoo suojaan käsivarsiensa peittoon viimalta. Mutta kun nuo käsivarret aukeavat kovimman tuulen voimasta, puhaltaa tuuli niin kovasti, että se kiljuu, se ulisee kuin eläin, itkee kuin pieni vauva. En ole eläissäni kuullut sellaista ennen kuin muutin tänne. Se on karmivaa, mutta samaan aikaan kaunista. Aaltojen ja tuulen lyödessä kallioihin ja kaikkiin niiden koloihin muuttuu satumaa silmänräpäyksessä aivan toisenlaiseksi.

All the houses makes the milieu to feel even more magical in winter time. Well, also in summer time I can tell it’s like from a movie. However, we have plenty of tiny wooden houses around, tiny streets with funny names like ‘path of a love’ and ‘the cat tail’, it makes me feel like someone would have thrown me into Grimm’s Fairytales. And I love it.
–––––––––––––––––
Kun teemme matkaa kotikaupungissani, näemme pikkuruisia, erivärisiä taloja, jotka ovat kuin sadusta. Taloilla ja kaduilla on myös hassuja nimiä, kuten “Rakkauden polku” ja “Katinhäntä”. Kaiken ollessa lumen peitossa tuntuu, kuin joku olisi äkkiä tempaissut minut keskelle Grimmin Satuja. Arvaa vaan kuinka rakastan sitä tunnetta.

How about baba, how does he like it? Well, what do you think? LOL. He keeps hiding under the blanket and wished no one will see him. This kind of winter with kinda 4 feet snow is not his piece of the cookie haha. He has some breakfast on his nose btw.
__________________
Entäpä Picasso, mitä hän tykkää tästä säästä tänä talvena? Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kaveri piileskelee huovan alla ja toivoo varpaat ristissä, että kukaan ei huomaa häntä. Tämä talvi ei ole hänen juttunsa haha.

This town by the ocean in Southwest Finland is so precious. Even if it has all possible and needed services around, it’s same time kinda in a middle of a nature. I love nature and I need to feel it around to feel well, but same time I also need to have a vet emergency, doctors, markets and also some other shopping possibilities available for 24/7. It’s amazing that it’s possible here.

It’s also amazing to feel to belong somewhere so much. My heart and soul are finally home and first time in my life the winter doesn’t feel bad, but good. Despite everything.

Sending love into your hearts xx
–––––––––––––––––
Tämä kaupunki on kaikki mitä tarvitsen. Täällä on hyvä, tänne minä uskon jääväni. Tuntuu hyvältä kuulua jonnekin tällä tavalla. Olen matkannut läpi elämäni etsien omaa paikkaani ja nyt tuntuu, että olen viimein päässyt perille. Elämä ei ole valmis, se on kesken totta kai, mutta olen löytänyt perille sinne, missä on koti.

Rakkautta sydämiinne murut xx