So often people ask me about my dream man. Well, there is no dream man without special character, that’s really everything I care about. Character includes it all: how do you treat other people, not only your loved ones but everyone and everywhere. How do you care about yourself. Self-assertion, I love it when people know what they want from life and keep chasing it. And of course awareness of own values and living for them, I can’t stand hypocrisy and that’s what shines out from character quickly.

Also, I do not crush on people kinda ever (which makes life wonderfully easier). And not without crush on I could believe in real love either. So my advise for my kind of people is: when you feel it, keep chasing it. If you don’t feel it, do not waste their time or your own. To me there is nothing without real connection and not the connection you can make happen, it is there or it is not. The real, strong connection is a recipe for great relationship, I think.

But it’s not about relationships now, but about those silly crushes we all have at least once in our lives. Well, I think we all have them. The idea for this post actually popped into my mind when my fried reminded me about my totally-non-sense crushes when I was younger. Oh hello, those crushes still make sense to me, but seems like still not for others haha!

I agree when they say your crushes tell a lot about you as a person. Well, let’s see what mine tells about me then. Below you can see 8 of my biggest crushes ever. Are you ready?
_____________________
Ihannemiestä kysytään tietysti usein, varmasti meiltä jokaiselta. Pikaisesti pähkinänkuoressa kerron, että minulle ei ole ihanne-mitään ilman luonnetta. Luonne pitää sisällään kaiken, mitä toiselta ihmiseltä haluan niin parisuhteessa kuin ystävyyssuhteissakin: miten kohtelet toisia ihmisiä, ei pelkästään läheisiäsi vaan ihan kaikkia, kaikkialla. Miten kohtelet itseäsi ja miten pidät itsestäsi huolta. Itsetietoisuus; rakastan ihmisiä, jotka tietävät, mitä elämältään haluavat ja ponnistelevat aktiivisesti näitä asioita kohti. Ja tietysti tietoisuus omista arvoista, sekä niille eläminen: tekopyhyyttä en voi sietää ja se loistaa luonteesta läpi aika nopeasti ensi kohtaamisella.

En ole helposti ihastuva tyyppi, en ihastu käytännössä koskaan (mikä helpottaa elämää suuresti!). Ja ilman ihastumistahan ei tietenkään voi rakastua. No, ainakaan minä en voi. Yksinkertaisin ohjeeni itselleni ja kaltaisilleni onkin: “jos se tuntuu, pidä siitä ja kiinni ja nappaa se. Jos se ei tunnu, päästä irti, älä tuhlaa toisten, äläkä omaa aikaasi”. Itselleni suhteissa ei ole mitään ilman yhteyttä, yhteys on nimenomaan hyvän suhteen resepti.

Nyt ei kuitenkaan ole kyse parisuhteesta eikä ystävyyssuhteista, vaan niistä hupsuista ihastuksista, joita meillä kaikilla on jossain vaiheessa elämää. Ainakin kerran, luulen. Idea tähän postaukseen pomppasi mieleeni, kun ystäväni muistutti minua omista todella oudoista ihastuksistani. Mhh, minusta ne eivät ole vieläkään outoja haha!

Olen samaa mieltä siitä, että ihastukset kertovat ihmisestä toisinaan paljonkin. Mitä omani kertovat minusta? Nyt alla listattuna elämäni suurimmat ihastukset. Oletko valmis?

8. Malfoy. When others wanted Harry Potter, I wanted Malfoy. Not Draco Malfoy but his father, Lucious Malfoy.
_____________________
8. Malfoy. Kun toiset halusivat Harry Potterin, minä halusin Malfoyn. En Draco Malfoyta, vaan hänen isänsä 🤷🏼‍♀️

7. William Fichtner. He was the reason why to watch Prison Break for me. Others wanted Michael Scofield, I wanted Alexander Mahone.
_____________________
7. William Fichtner. Tässä oli minun syyni katsoa Pakoa. Toiset halusivat Michael Scofieldin, minä Alexander Mahonen 🤔

6. Damien Lewis. In 2006 everyone wanted Brad Pitt, I simply wanted Damien Lewis. This was a big crush! I have never felt Brad Pitt was hot, neither Johnny Depp.
_____________________
6. Damien Lewis. Vuonna 2006 kaikki halusivat Brad Pittin tai Johnny Deppin, minä yksinkertaisesti haaveilin Damien Lewisistä. Pitt eikä Depp ole kumpikaan koskaan iskeneet omaan makuuni.

5. John Slattery. Near my twenties he was the hottest man I could even imagine. Others were dreaming of Jesse Metcalfe while I was dreaming of John Slattery 🤤
_____________________
5. John Slattery. Hän oli kuumin ihastukseni, kun olin parinkymmenen. Sillä välin, kun toiset haaveilivat Jesse Metcalfesta, minä näin unia John Slatterysta 🤤

4. Carlisle Cullen. Okey, there is something wrong with me as this is already the second daddy I wanted. While others wanter Edward Cullen I wanted his daddy 😬
____________________
4. Carlisle Cullen. Okei, joku on pielessä, tämä kun on jo toinen isukki listallani. Muiden ihaillessa Edward Cullenia, minä haaveilin Edwardin isästä 😬

3. Benedict Cumberbatch as Sherlock Holmes. But only as Sherlock Holmes. I have always had a special crush on mind of Sherlock Holmes and by this New Sherlock tv series it became such a big one. Thank God I don’t know this kind of character for real, I would surely drive him crazy by my stalking and chasing 🤭
____________________
3. Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesina. Mutta vain Sherlock Holmesina. Minulla on aina ollut erityinen ihastus Sherlock Holmesin mieleen ja Uusi Sherlock -sarjan myötä siitä tuli iso juttu. Luoja kiitos en tunne tosielämässä ketään yhtä mielenkiintoista tyyppiä, miesparka tulisi hulluksi jahtaamisesta 🤭

2. Daniel Craig. He is after all still my biggest one, but not when he talks. Yes, that’s why I love him so much, he is amazing when he is quiet (slight grunting he could still do, you know). I could keep watching James Bond movies every night. I can tell my Daniel Craig crush on went insane several years ago, when I say insane I mean even my boyfriend got me a huge cardboard James Bond standing at my home. Guess who is waiting for new bond pretty impatiently here? 😅
____________________
2. Daniel Craig. Craig on kautta aikojen isoin ihastukseni, mutta vain silloin, kun on hiljaa (pientä murahtelua lukuunottamatta). Voisin katsoa Craigin Bondeja joka ilta kyllästymättä. Daniel Craig -ihastukseni meni todella outoihin sfääreihin jokunen vuosi sitten, siis niin outoihin, että miesystäväni kantoi kotiin jäätävän kokoisen Craig -kartonkiukon. Arvaa kuka odottaa uusinta Bondia melko kärsimättömänä? 😅

So, what does my crushed tell about me? Well, at first we can tell that obviously I do like older men, but also very much characterful and strong, self-assertive men.

It is easy to crush on movie characters, hello, they are all perfect with their photoshopped faces and perfect lines. In my country I do have experience what it is when you get a real picture of people behind the scenes and news. It is all different.

But now it’s time to show you my latest crush which is many ways freaking odd when we compare it to previous ones. But who knows, it probably tells you I have finally became “normal” as my newest crush on is something like my age. Well, the monkey he has probably explains it. And his ingenuity.

1. Mena Massoud from Aladdin. I actually have a wonderful friend who lookalike Mena Massoud. That’s bad tho. Now I keep waiting when he shows his monkey and magic carpet. Yes, for monkeys and magic I have forever crush lol 😂
____________________
Mitä ihastukseni kertovat minusta? Mhh, selkeästi pidän vanhemmista, persoonallisista, vahvoista miehistä.

Elokuvahahmoihinhan on ehkä maailman helpoin ihastua, ne ovat täydellisiä photoshop-naamoineen ja täydellisine repliikkeineen. Totuus leffojen takana on kuitenkin usein aivan toinen. Ja hyvä niin, outoilen haaveillen mieluummin.

Anyway, nyt on aika paljastaa se viimeisin ja kaikkein oudoin ihastukseni. Se on nimittäin ‘pretty much normal’. Tosin, syynä saattaa olla kaverin kekseliäisyys.. sekä apina.

1. Mena Massoud Disney Aladdinista. Minulla on itseasiassa ystävä, joka näyttää ihan Mena Massoudilta. No niin, tässä se outous sitten taas tuli. Odotan koko ajan, että hän kaivaa esiin taikamaton ja apinan. Apinoihin ja taikaan kun minulla on päättymätön ihastus 😂