Often I get questions about my hair and most often it’s about the extensions I have. Well, I don’t. My hair is actually pretty thin and without right kind of care it gets very dry and electric, too. Especially in fall and winter. Just like my skin, it also gets greasy quickly with wrong kind of treatments. I am right away in beginning letting you know the easy secret of my hair: just keeping it simple.

Do not wash your hair too often
I wash my hair with shampoo and conditioner twice in week, on Tuesday and on Friday. Also on Sunday if I am having very active week. Washing too much damages my hair.

Brush several times in day and keep the hairbrush clean
I am using Tangle Teezer. It’s easiest brush to keep clean and the best for my sensitive hair.

Use hair mask once in week
The best hair mask I can recommend is Moroccanoil HYDRATION.
–––––––––––––––––––
Saan usein kysymyksiä hiuksistani, monesti kysymykset koskevat hiustenpidennyksiä, joita minulla ei ole. Hiukseni ovat pitkät ja hyväkuntoiset, mikä onnistuu puhtaasti hyvällä kotihoidolla. Kampaajalla ei siis tarvitse tiuhaan ravata. Kuten ihoni, myös hiukseni rasvoittuvat helposti, mikäli hoito on vääränlaista. Heti tähän alkuun jaankin koko postauksen pointin, hiusteni salaisuuden, mikä on yksinkertaisuus: pidä homma simppelinä, ja onnistut varmasti.

Älä pese hiuksia liian usein
Pesen hiukseni kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Jos viikko on superaktiivinen, pesen hiusket myös sunnuntaina. Liian usein peseminen vahingoittaa hiuksiani.

Harjaa hiukset useasti päivässä ja pidä harja puhtaana
Käytän Tangle Teezeriä, mikä on yksinkertaisesti maailman paras hiusharja. Sen puhtaana pito on helppoa ja se sopii herkille hiuksilleni parhaiten.

Käytä hiusnaamiota kerran viikossa
Paras hiusnaamio, jota voin suositella, on Moroccanoil HYDRATION Intensiivinen Kosteusnaamio.

Cover your hair in sauna
The same way protect your hair from sun and other hot temperatures. I avoid hairdryer as well.

Do not water your hair when tied
Just keep your hair open to avoid extra damage.

Sleep hair open
I always lift my hair up on pillow while sleeping, it’s been working better than tying hair for night – no pain, no tangles, no damaged hair!

No hair styling products
My hair hate them all, and there’s no actually anything that would hold my hair anyway. I am not using any which has been the biggest help to fix greasy hair.
–––––––––––––––––––
Suojaa hiukset saunassa
Kietaise päähän pyyhe tai saunamyssy. Samalla tapaa suojaa hiukset muilta korkeilta lämpötiloilta. Itse vältän myös hiustenkuivaajaa.

Älä kastele hiuksia, kun ne ovat kiinni
Pidä hiukset auki, ja vältyt turhalta vahingolta. Uimahallissa vetäise päähän uimahattu, jos hiusten kasteleminen on välttämätöntä.

Nuku hiukset avoinna
Nostan hiukseni aina ylös tyynylle yöksi, mikä on toiminut paremmin kuin poninhäntä tai letti. Ei kipua, kiristelyä, eikä katkenneita hiuksia!

Ei hiustenmuotoilutuotteita
En käytä mitään, en lakkaa, vahaa, kuivashampoota tai muutakaan töhnää. Tämä on ollut paras keino välttää hiusten rasvoittuminen.