Do you know the feeling when postman knocks the door and brings you unexpected gift? A huge one. A heavy one. Smelling one. Very interesting one! Well, this happened to me and my boys few weeks ago and I never stop feeling grateful my BenBen was able to experience it, too. You may remember the video I shared on BenBen’s Facebook when we opened it. If not, you are now able to see here what we received from my dear Laurie.
_________________________
Tiedätkö sen fiiliksen, kun postisetä (tai -täti) nakuttaa oveen ja tyrkkää syliisi odottamattoman lahjan? Ison. Painavan. Tuoksuvan. Erittäin kiinnostavan sellaisen! Näin kävi meille kolmisen viikkoa sitten, ja tunnen yhä suurta kiitollisuutta siitä, että myös Ben oli kokemassa tämän riemun. Muistat ehkä videon, jonka jaoin Benin Facebookissa, kun avasimme paketin. Jos et, niin nyt pääset kurkkaamaan mitä paketista löytyi.

❤️ BenBen was so excited about the gift that arrived all the way from Canada. The whole box smelled wonderful and BenBen was very interested in to see what was in it. And so was I!

❤️ Oh my!! This Castelbel Porto soap smelling as honeysuckle was one of the things that made the box smell so wonderful! I love this soap so much, I don’t know how to live without it anymore. It’s perfect for my skin, and relaxes my mind better than wine!

❤️ BenBen was so proud of the gift we received, look at his cutest smile!

❤️ He loved all the gifts so much, especially the toys, blankets and treats that Laurie had picked for his and Picasso.
_________________________
❤️ BenBen oli innoissaan lahjasta, joka saapui kaukaa Canadasta asti. Laatikko tuoksui todella hyvältä, ja Ben halusi tietää, mitä sen sisällä oli.

❤️Oih, syy laatikon hurmaavalle tuoksulle selvisi pian. Tämä ihana Castelbel Porto -saippua veti mielen ihan uuteen maailmaan. Rakastan perinteisiä palasaippuioita, ja tämä kuusaman tuoksuinen ihanuus on parasta saippuaa, mitä minulla on koskaan ollut. Voisin kylpeä tässä koko päivän, tuoksu on ihana, eikä se kuivata ihoa.

❤️BenBen oli ylpeä ja ihan fiiliksissä lahjasta. Paketista löytyi molemmille pojille pehmolelut, huovat ja nameja.

❤️ I got wonderful gifts, too. Laurie had picked me the most lovely things, she knows my style and taste so well. We are all the ways so similar. She is the perfect example about not the blood makes the family, but loyalty does. Look at these all cute stuffs, even the card is so adorable!

❤️ I got most beautiful nightie, and the matching robe. I am wearing the nightie every night and robe every evening and morning. They make me feel so good. Laurie has picked me wonderful towel, too. You can see it matches so well with colors or all other items. The towel is soft and all the ways so lovely, my favorite one!

❤️I also got most lovely Belle Fleur candle, the smell is most relaxing and beautiful. The scent of it now reminds me of BenBen and I light it every night. The scent of this Belle Fleur candle is strong but same time very soft and seductive. When this one ends I am going to be in trouble, I can tell this is very addictive in a good way only. This helps me sleep now when BenBen is no longer with me, and I am missing him so much. Forever this scent will remind me of my precious little baby.

❤️And what else? Oh, I am still speechless when think about this gift. There was also lovely shower cream and so yummy chocolate in box for me. Ah, I feel like a princess!
_________________________
❤️Paketista löytyi ihania lahjoja myös minulle. Laurie oli valinnut ihania juttuja, juuri sellaisia, joita rakastan yli kaiken. Meillä on sama maku, erehtymättömästi. Se on hämmentävää, mutta toisaalta myös täysin järkeenkäypää, sillä olemme ajatus- ja arvomaailmaamme myöten aina luonteeseen asti todella samanlaisia. Katsohan näitä ihania juttuja, jopa kortti on ehkä maailman söpöin!

❤️Sain tavattoman kauniin yöasun ja samanlaisen aamutakin. Oih! Materiaali on jumalaisen pehmeää ja kevyttä. Sain myös sävyihin sopivan pyyhkeen, jonka pehmeyttä en lakkaa hämmästelmästä.

❤️Lisä tavattoman ihanaa tuoksua paljastui kauniista rasiasta, jonka sisällä oli iso Belle Fleur -kynttilä. Ooh, mikä tuoksu! Tuoksu on vahva, voimakas ja erittäin viettelevä. Se ei aiheuta minulle migreeniä, toisin kuin valtaosa tuoksukynttilöistä, vaan päin vastoin, se rentouttaa. Tällaista rentoutusta en ole koskaan kynttilän voimasta kokenut. Sytytän kynttilän joka ilta ja nukun paremmin kuin koskaan. Belle Fleur -kynttilä on jotain ennen kokemattoman upeaa, se todellakin rauhoittaa mielen. Lisäksi tuoksu muistuttaa Benistä elämäni loppuun asti.

❤️Ja mitä vielä! Ihanaa suihkusaippuaa ja suklaata. Olen sanaton.

It was four days after BenBen had passed when the postman knocked the door again, and brought me a huge wonderful smelling box just like a week ago. It was like a sweet flashback to the moment BenBen got so excited about the gift. I fell down, hugged the box and cried so hard.

Last week Picasso sensed it was important moment for BenBen and he let his brother open and enjoy the gift all by himself. Now he didn’t leave the gift alone when woke up and noticed what the postman had brought us.
_________________________
Oli kulunut neljä päivää siitä, kun Ben lensi taivaaseen. Elämä tuntui valuvan ohitseni, en saanut mistään kiinni. Jälleen kerran ovikello soi, ja postinkantaja tyrkkäsi syliini samanlaisen paketin kuin viikko sitten. Flashback Benin riemusta vyöryi mieleeni, vaivuin maahan, halasin pakettia ja itkin.

Viikko sitten Picasso aisti paketin olevan Benille tärkeä, ja antoi veljensä omia koko homman. Nyt pikkumies ei jättänyt lahjaa rauhaan, vaan halusi avata sen heti, kun heräsi ja näki mitä postisetä oli taas tuonut.

There were most gorgeous gift bags I have ever seen in the box, one for me and one for Picasso. On both bags there were beautiful flamingos and lovely, happy colors.
_________________________
Laatikossa oli kaksi ihanaa kahjakassia, toinen minulle ja toinen Picassolle. Molemmissa kasseissa oli upeita flamingon kuvia ja ihanat värit.

❤️ Oih, what a beautiful blanket my Picasso got! The blanket it most soft, and most perfect for his very sensitive skin. We are going to take this to hospital tomorrow for bringing some love and luck for Picasso from his gramma Laurie. It’s going to be our lucky blanket!

❤️ In my bag there were lovely single packed home scents. I have never had them, but always wanted!! I right away put one in my wardrobe and another one in vestibule where I keep jackets and shoes. They make my whole home smell so wonderful!

❤️There was a book for my thoughts and dreams and a beautiful pen. This was very needed, I have so much on my mind now when I am missing my dear BenBen so much all the time, and when I am stressing about Picasso’s surgery tomorrow.

❤️And.. some lovely sweet candies, too.
_________________________
❤️Picasson kassista löytyi tavattoman kaunis, ja pehmein koskaan näkemäni huopa. Se on täydellinen Pican herkälle iholle. Huopa lähtee huomenna mukaan sairaalaan tuomaan onnea leikkaukseen.

❤️Minun kassissani oli hienostuneita yksittäispakattuja huonetuoksuja, joihin rakastuin heti.

❤️Lahjapussista löytyi myös kirja ajatuksille ja unelmille, sekä mustekynä. Tämä tuli tarpeeseen, mielen päällä on ollut viime aikoina paljon työstettävää.

❤️..Ja vähän makeisia, totta kai!

And you know, the gift was from Laurie so not the surprises ended yet, there was something more. Something that has given me some motivation to keep myself going and heal myself physically and mentally during hard times. Some PUMA workout clothes I love so much!!!

Let me tell you there’s no better sport bra in the world, this material is so lightweight and breathable but same time so supportive. I so much love the college jacket and shorts, too. There are the best pockets ever, finally the big square shaped upright ones that hold the smartphone perfectly! I am so in love and wear these everyday when I go to gym! The sport bra also keeps its shape when washing. It’s amazing!
_________________________
Ja, koska lahja oli Laurielta, ei yllätykset loppuneet tähän. Kassista löytyi vielä uudet motivaattorit; PUMA treenivaatteet. Nämä ovat tuoneet puhtia terveyden ylläpitoon, potkineet salille ylläpitämään terveyttä sängyn pohjalla lojumisen sijaan. Jämähdän sinne todella nopeasti. Treenitoppi on ihana, materiaali on pehmeää, kevyttä ja erittäin hengittävää. Collegetakissa tykkään todella paljon hihan isosta printistä ja epätavallisista neliönmallisista pystytaskuista, joissa vihdoin ja viimein pysyy kännykkä tippumatta. Olen ihan pihkassa näihin, enkä lakkaa olemasta.

I still have no words for this all, I’ll never forget these gifts and how did it make me feel when received them. I will forever treasure the memory of my happy BenBen opening the box, his little tail wagging and joy in his heart. And a week later the second gift cheered my Little Thief up so much. And me, too. Thank you Laurie for giving us these beautiful, happy experiences, and all these beautiful gifts to pamper ourselves with. I treasure these gift and memories like most rear diamonds the rest of my life.

Laurie, we love you xx.
_________________________
Olen yhä sanaton ja tulen varmasti aina olemaan. Tällaiset lahjat vetävät mielen sekä hymyyn että hiljaiseksi. Ei riitä sanat kertomaan kiitosta, ihmetys on valtava, ja sydämessä lämmin olo. Kiitos Laurie. Vaalin näitä muistoja ja esineitä ikuisesti. Love you dear darling xx.