The last weekend was a very relaxing one despite I needed to work. The heat has pampered us in Finland this spring very wonderful way, I am pretty sure we have not had this hot before in May. Well, not in my life. Yesterday it was 81F in shade and today 81F in sun today. Let me tell you I have enjoyed!

This morning I woke up early and was going to pamper myself with morning exercise outdoor by the ocean bay. BenBen had a difficult day yesterday so I thought it’s better let him rest and not take him even for a stroller walk. No matter how quiet I was, little PicaPica got up and followed me to the door and showed he wants to come with me. Well, stroller workout it meant to me then. BenBen left to sleep at home and little stinker was still sleeping when we almost two hours later got back home ❤️
––––––––––––––––––––––––-
Viikonloppu oli superrento huolimatta siitä, että se oli työntäyteinen. Helle on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta, ja siitä olen ainakin itse nauttinut antaumuksella. Olen melko varma, että toukokuussa ei ole koskaan päästy tällaisiin lukemiin Suomessa. No, ei ainakaan minun elinaikanani. Eilen lämpömittari näytti 27 astetta, eikä aurinko näyttäytynyt kuin vasta iltasella. Moni valitti kuumuutta, mutta minä vetelin parhaalla moodilla aamusta iltaan.

Tänään heräsin aikaisin ja voi juku, kaksvitonen lämpömittarissa kutsui ulkoilemaan. Heitin treenivaatteet päälle ja hiippailin ovelle siinä toivossa, että molemmat nahkavauvat jäisivät nukkumaan, mutta toisin kävi. Picasso nousi ylös ja juoksi perään ilmoittaen, että ei lenkkiä ilman häntä. BenBen jäi vetämään hirsiä, kun raahauduimme ulos aurinkoon vesipullot ja muut härvelit kainalossa.

I love the heat and walking in the sun. But I am like a sponge and I should carry more water with me while walking. It’s very important to drink enough everyday and even more important when the weather is warmer.

I took PicaPica to meet the sheep first time today. I feel most blessed for living by the ocean bay where we have horses, cows and those adorable sheep in every summer. This place is like a countryside but only few minutes from city. My both babies loves to live here, too. You can imagine! ❤️
––––––––––––––––––––––––-
Oh,