Can you believe the first festival I have ever taken part was on last Saturday? Yes, that one I was organizing myself with my business partners. It’s pretty silly but the reason why I have stayed away from the festivals is because Finnish people drink so crazy much. I don’t like to party with people who end the day by blacking out, I don’t like to have them around me and that close I can smell an alcohol around me all the time. I don’t like it at all, I also hate disgusting acting of drunk people. I LOVE music and I have always wanted to go enjoy of some festivals but there is always the same problem. Organizing festivals is totally different thing and need to say it’s also the most best way to me to take part!

Anyway before I start at first I need to say all I did was just taking care of media and marketing, my business partners did their own part more than amazingly great way and without them the parties would not have been that super cool! We had crazy much people in there and everybody loved our creation!

_______________________________

Voitko uskoa, että koin elämäni ensimmäiset festarit viime lauantaina? Kyllä, juuri ne, joita olin itse järjestämässä. Rakastan kuitenkin musiikkia, etenkin livenä, ja täytyy sanoa, että tähän tyyliin festareista nauttiminen sopii minulle vallan mainiosti!

Anyway, ennen kuin aloitan haluan kertoa, että vastasin tapahtumassa mainostoimistoni kanssa markkinoinnista ja viestinnästä, en puitteiden rakentamisesta enkä kokonaisuuden hallinnasta. Näistä kuuluu kiitos kumppaneilleni Tonille ja Taijalle, jotka tekivät osaltaan aivan jäätävän upeaa duunia! Kiitos kuuluu myös heidän järjestämälleen talkooväelle, jota ilman tapahtuma ei olisi onnistunut! Kiitos myös Paimion kaupunki, jonka kanssa yhteistyössä tapahtuma järjestettiin.

As you may remember we had kinda 2 different festivals in a one day: the morning + afternoon whole family festival that ended 4PM and evening + night festival for adults that started at 4PM and ended 1AM. I had my babbie BenBen with me at morning whole family festival and took him to meet Katti Matikainen, the cat lady all kids love in Finland and Ben’s brother my dear Grandpa Bean loved so much as well! Bean had a book of this cat and I read it to him as a bedtime story very often. Now BenBen was able to get the selfie with Katti Matikainen and I felt so good because I believe Bean and CJ were watching us from the heaven and happily smiling to us ♥

_______________________________

Kuten ehkä muistatte, järjestimme yhden ison tapahtuman, joka piti sisällään niin ikään kaksi erillistä tapahtumaa: päivätapahtuman ja iltafestarit. Koko perheen päivätapahtuma alkoi klo 11 ja vaihtui iltafestareiksi klo 16, jolloin tapahtuma muuttui myös maksulliseksi. BenBen oli mukanani päivätapahtumassa ja vein hänet tapaamaan Katti Matikaista, joka oli Beanin suosikki. Luin Beanille Katti Maikais-kirjaa usein iltasaduksi, joten nyt kun Benillä oli mahdollisuus päästä Katin kanssa yhteiskuvaan, oli se ilman muuta tehtävä! Hymy oli herkässä, kun ajattelin Beanin ja CJ:n kurkistelevan pilvenreunalta meitä ja Katti Matikaista täällä maan päällä ♥

♥ BenBen and I also made new friends, Ben felt so safe with these cuties
♥ I took BenBen to watch dog dancing show as well
♥ Lots of people enjoyed of our festival
♥ BenBen felt safe and nice in his strollers while I was working

_______________________________

♥ Me saatiin Benin kanssa uusia ihania ystäviä, näiden söpöjen seurassa Ben nautti olostaan täysillä
♥ Kävimme myös katsomassa koirantanssin
♥ Väkeä alkoi vyöryä iltafestareille
♥ BenBen nautti alkuillan auringosta ja rattaiden turvasta työskennellessäni

♥ OMG how super cute this strawberry stand was! And ah, them berries were so darn delicious
♥ Katti Matikainen made a great show, all kids (and I) enjoeyd
♥ Also sleepy MR. Hakkarainen visited our festival
♥ And I met a strawberry mascot

_______________________________

♥ Voi juku, että Alanteen Tilan mansikkakoju oli söpö! Ja marjat aivan hurjan maukkaita
♥ Katti Matikainen veti upean shown, kaikki lapset (ja minä) nauttivat täysillä
♥ Myös uninen Herra Hakkarainen vieraili tapahtumassamme
♥ Ja minä tapasin ihanan mansikka-maskotin

The evening and night festival started and as most of you know I was going to take BenBen home but right away when I was taking him home poor baby wounded his leg. So Ben came to the night festival with me, he slept in a car at backstage and enjoyed of snuggling with teddy under blanket.

♥ Nikke Ankara was one of the most waited and wanted artist of the night
♥ Tuomas Kauhanen made all girls and ladies to sigh with his show and amazing songs
♥ Party band PAM! Feat Ella made amazing show with dancing girls
♥ The last band was Jean S, the show all people waited for so much

_______________________________

Iltafestareiden alkaessa tarkoitukseni oli viedä Ben kotiin, mutta parka satutti jalkansa juuri ennen tapahtuman alkua. Ben nukkui iltafestareiden ajan autossa bäkkärillä ja nautti omasta rauhasta huovan alla lämpimässä, kunnes oli aika lähteä kotiin.

♥ Nikke Ankara oli illan odotetuimpia esiintyjiä
♥ Tuomas Kauhanen veti naisilta jalat alta charmillaan ja biiseillään
♥ Bilebändi PAM! Feat Ella veti todellisen shown, tämä oli upeaa katsottavaa
♥ Viimeinen, ja ehkäpä se kaikkein odotetuin esiintyjä oli upea Jean S