Suomalainen rakastaa saunaa! Ja aiheuttaa hämmennystä maailmalla saunoessaan alasti ja kovissa löylyissä. Saunasta on vuosien saatossa tullut hyvinvointi trendi maailmalla, mm. Yhdysvalloissa pieniin sähkösaunoihin törmää kylpylöissä ja kuntosaleilla. Paljon saunojan nähneenä ja kokeeneena sanon kuitenkin, että kunnon pohjoismaista saunaa ei voita mikään!

Suomessa minulle rakkain saunapaikka on Maskussa sijaitseva Saunaparoni. Paronin saunatiloilta löytyy kolme ihastuttavaa saunaa: holvisauna, savusauna sekä rantasauna. Näistä kaksi ensimmistä sijaitsevat maanalaisessa saunakylässä kirkasvetisen lammen rannalla. Toiselta puolelta tiluksia löytyy perinteinen rantasauna, josta laskee viehättävät puuportaat lammenrantaan. Uimaan voi pulahtaa joko laiturilta, tai pehmeää hiekkarantaa pitkin. Mäen päältä löytyy viihtyisä Paroninmaja, joka tarjoaa mukavat puitteet myös yrityksille esimerkiksi kokouspäivien viettoon. Tilat ovat ihanteelliset myös yritysjuhlien ja häiden viettoon.

Nyt en kuitenkaan aio ainoastaan kertoa Saunaparonista, vaan myös mahdollistaa saunaillan Saunaparonissa yhdelle onnekkaalle, sekä hänen ystävilleen. Oletko se onnekas sinä?

Osallistu kilpailuun: voita unelmien saunailta sinulle ja ystävillesi
Arvo 650€

Näin osallistut: kommentoi postauksen loppuun miksi juuri sinun pitäisi voittaa saunailta sinulle ja ystävillesi. Halutessasi voit myös kertoa minkä saunan valitsisit, jos voittaisit. Voittajaksi valitsen parhaan perustelun. Kilpailu päättyy 27.7.2018 klo 18:00. Ilmoitan voittajan täällä blogissa sekä olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti, muista siis jättää sähköpostiosoitteesi!

Kilpailun säännöt: kilpailuun osallistuvan on oltava luonnollinen henkilö tai yritys. Palkintoa ei voi lahjoittaa toiselle henkilölle, sitä ei voi myydä, eikä vaihtaa rahaksi. Palkinto on käytettävä su-to välisenä aikana elo-syyskuun 2018 aikana. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt. Palkinnon voittaminen ei velvoita käyttämään palkintoa.

Palkinto pitää sisällään: 

♥ Saunailta 1-10 henkilölle vapaavalintaisessa saunassa: holvisauna, savusauna tai rantasauna
♥ Mahdollisuus viettää iltaa Paronin tilalla aktiviteeteista nauttien
♥ Paroninmajan käyttö
♥ Koko käyttöaika 8h
Palkinnon arvo: 650€

_____________________________

Finnish people love sauna. Yes, they go there totally naked and sit on the sauna benches by bathing and enjoying of the heat and steam. On my Instagram >> I very quickly told about my favorite style sauna bathing and on this post I am going to tell more about it. There is one lovely sauna place in Finland called Saunaparoni, there are three different saunas to enjoy but also something more: the place offers a lovely possibility to celebrate weddings, birthdays and other parties. It’s also a great place for conferences and wellness days.

I am not only going tell you about Saunaparoni place with all saunas, I am also going to put up a competition and you have a possibility to win a greatest sauna evening to you and your friends! Not traveling tickets included. All you have to do is leave a comment below and tell why should you win this amazing package, do this until 27th of July.

The winner will get: 

♥ Sauna evening for 1-10 person (from Sunday to Thursday on August 2018)
♥ Possibility to choose the sauna to use: smoke sauna, vault sauna or typical wood burning sauna by the pond
♥ Spending the evening by grilling and playing volleyball for example, using Paroninmaja (the house) also included
♥ Whole sauna time 8 hours
Prize value: 650€

Holvisauna on oma suosikkisaunani, sen lauteilla sielu lepää, ja mieli ja keho rentoutuvat. Holvisaunan löylyt ovat lempeät ja hengitystä hellivät, astmaatikkona sanon, että tämä sauna on kuin minulle tehty: myös kovien löylyjen ottaminen on mahdollista ilman hengenahdistusta. Lisäksi holvisaunassa löylyn kuumuutta on helppo säädellä ilman, että saunan sisäilma muuttuu ikävän kuivaksi ja päin vastoin liian kosteaksi. Saunaparonin holvisaunassa saunoo mukavasti 10 henkeä.

_____________________________

I mostly love vault sauna, I feel it gives me the deepest relaxation and the bath is very enjoyable even for asthmatic like I am. I mostly love hot sauna but usually hot saunas are also dry which makes the bath to be a bit uncomfortable. Saunaparoni’s vault sauna gives nice sauna bath and offers the best humidity to my kind of sauna lover.

Savusauna on erityisen ihana kokemus. Moni tykkää saunoa savusaunassa usein, mutta itse mielin pitää tämän erikoisuuden erikoisuutena ja säästää savusaunassa saunomisen erityisiä hetkiä ja tilaisuuksia varten. Saunaparonin savusauna on perinteinen, tummanpuhuva löylyhuone, jossa saunoo 10 henkeä mukavasti yhtäaikaa.

_____________________________

Have you ever tried smoke sauna? It is worth to try! Smoke sauna is very special sauna to me and this is why I use it only on special days like birthdays. Smoke sauna is dark and as the name says smoky.

Itse tykkään saunoa pitkään ja käydä löylyissä monta kertaa. Löylyjen välissä on nautinnollista rentoutua laiturilla, nauttia omia juomia ja pulahtaa uimassa. Saunaparonissa luonto on lähellä, mikä lisää nautintoa ja rentoutumista.

Osallistu kisaan kommentoimalla miksi juuri sinun pitäisi voittaa saunailta Saunaparonissa. Jätä kommenttisi 27.7.2018 klo 18:00 mennessä niin olet mukana kisassa.

_____________________________

I mostly enjoy of long sauna baths meaning taking a little breaks while bathing. While sauna breaks I love to relax outside on the pier, drink Coca Cola and enjoy of the nature around.

Leave your comment before 27th of July for taking part in competition! Tell me why should you win a dream sauna evening to you and for your friends at Saunaparoni.