It’s gonna be my birthday on Saturday which is also Midsummer Day in Finland meaning double celebrating to me. Midsummer Day (and all week fir some reason) is usually rainy and cold in Finland which why I always travel to Estonia to enjoy of the sun and nice weather – yes, the weather has always been much better in Tallinn than in any Finnish city on Midsummer Day.

Anyway, this week has been hard with lots of meetings, early wake ups and busy but there has also been very wonderful moments during and after work. I started new collaboration this week and I am excited! We had a great photoshoots no matter the stress has given me lots of bloating. After shoots I did nothing else but relaxed and enjoyed: I had sauna bath and swim, and had a lovely dinner with great company. This week I have pampered myself after work with most lovely things like cuddling, snacks in bed and watching Moomins from DVD with BenBen. Oh, I might sound silly and boring but I really do love this kind of things. I also spent lovely and so relaxing sauna evening with my dear friend Maria. We see each other pretty often but it was a huge

_________________________________

Lauantaina on paitsi juhannus, myös syntymäpäiväni, eli tuplajuhlintaa luvassa! Tänä juhannuksena en matkaa Tallinnaan, mikä on ehkä vikatikki, koska Suomen juhannusssää ei koskaan ole ollut erityisen miellyttävä. Tallinnassa sen sijaan olen lähes poikkeuksetta saanut nauttia auringosta myös Juhannuksena. Nyt on kuitenkin niin paljon hommaa Suomen päässä, etten pysty irtautumaan täältä ennen ensi viikkoa. Tallinnassa on kuitenkin käytävä ensi viikolla, mutta tulen koivet kolisten takaisin jo perjantaina, sillä ensi viikon lauantaina on ne paljon odotetut festarit.

Alkuviikko on ollut todella raskas ja kiireinen, mutta mukaan on mahtunut myös paljon ihania juttuja. Tällä viikolla aloitin uuden yhteistyön ja kuvasimme hyvää settiä tulevalle kesälle. Kuvausten jälkeen olin ihan naatti, joten keskityin pelkkään rentoon; luontoon ympärillä, saunomiseen, sekä hyvästä ruoasta nauttimiseen parhaassa seurassa. Tällä viikolla olen muutenkin hemmotellut itseäni töiden jälkeen: maanantaina vietimme Marian kanssa saunaillan mitä parhaissa puitteissa ja tämä irtiotto kantaa pitkälle! Oli melkoinen järkytys kun huomasin, että olemme viettäneet iltaa yhdessä viimeksi vuonna 2013. Voi jukran pujut, olemme olleet molemmat todella kiireisiä kaikki nämä vuodet, mutta ei sitä ihan näin kiireinen pitäisi olla!

Iltoihini on mahtunut myös muita itselleni parhailla asioita, kuten haleja ja naposteltavia herkuja sängyssä muumeja DVD:ltä katsellen. Saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta sellainen minä olen.

My days as pictures:

♥ BenBen’s new favorite breakfast: mashed raw meat with oatmeal
♥ Gosh the water was cold!
♥ ..no matter I had sauna bath before swimming (no, I didn’t swim lol)
♥ Snacks from bed and Moomins

_________________________________

Päiväni kuvina:

♥ BenBenin uusi lemppari aamupala: raakaa lihaa ja puuroa soseutettuna
♥ Hitsin pimpulat, vesi oli ihan super kylmää!
♥ ..vaikka saunoin ennen “uintia”. En siis uskaltanutkaan veteen!
♥ Naposteltavaa sängysssä, ja MUUMIT!

It’s been a lovely week after all. I am not so excited about my birthday because it means I am once again a year older and this always makes me feel I haven’t done enough to this age: I am getting closer to 30 day by day! This makes me work even more and more which is good for sure, but lately I have seen I’ve been most tired and stressed. I can’t stay effective without relaxing at times so this kind of weeks when I have a possibility to relax after work and enjoy of the company of my friends are really needed!

_________________________________

Viikko on ollut kiireinen mutta mukava kiireestä huolimatta. Synttäreistä en ole innoissani, sillä tuo kyseinen päivä muistuttaa minua siitä, että olen taas vuoden vanhempi. Tämä puolestaan saa minut ajattelemaan, etten ole saavuttanut riittävästi tähän ikään mennessä. Olen jälleen vuoden lähempänä 30-kymppiä, kymmenen vuoden päästä tilanne on entistä vakavampi. Dämn! Tämä puskee minut töiden äärelle yhä kovemmin, mikä on toki hyvä, mutta täytyy muistaa, että työteho laskee ilman lepoa ja rentoutumista. Siispä tällaiset kiireen täyteiset viikot, jolloin on mahdollisuus tavata ystäviä rennon äärellä, ovat sitä parhainta parasta.