Tämä perjantai on ollut ihan kauhea ja ihan kauhean ihana. Ihan kauhean tästä on tehnyt se, että tänään päättyi kisa, jonka palkintona on VIP-passit, kuoharit sekä VIP-kuljetus Jokipuiston festareille 30.6.2018! Ihan kauhean ihanan päivästä on tehnyt se, että saan ilmoittaa kisan voittajan, se että on perjantai ja se, että tänään on ollut tosi hyvä fiilis ja kiva päivä!

Anyway, palkinto on huikea, sillä meno pippaloissa tulee olemaan päätähuimaava. Mistäkö sen tiedän? No siitä, että olen itse festareita järjestämässä ja voin kertoa, että en vähättele yhtään!  Tapahtumamme alkaa jo päivällä klo 11 ja huipentuu festareiksi klo 16 alkaen. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Paimion kaupungin kanssa osoitteessa Sahurintie 5, Paimio.

Päivätapahtuma tarjoaa puuhaa ja touhua koko perheelle, luvassa on markkinahumua, hyvää fiilistä, ruokaa ja juomaa sekä tietysti musiikkia. Katti Matikainen saapuu viihdyttämään lapsia ja lapsenmielisiä, ja ihana uninen Herra Hakkarainen taapertaa tapahtumassa nimikkolimujensa kanssa. Jos Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juotavat herkut ovat sinulle vielä tuntemattomia, niin eipä ole enää tämän jälkeen: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on nimittäin menossa ihan koko tapahtuman ajan!
Iltatafestarit alkavat klo 16, jolloin lavalle nousevat Nikke Ankara, Freesi, Peitenimi, Tuomas Kauhanen, PAM! Feat Ella sekä Jean S. Liput festareille alk. 15€ >>

Takaisin asiaan; kisaan, kisan päättymiseen, kamalaan päivään, sekä vielä lopuksi siihen tärkeimpään, eli kilpailun voittajaan.

Kisan päättyminen on tehnyt päivästäni kamalan ja kauhean siksi, että kellon lyödessä 18 tuli minun aloittaa kisapostauksen kommenttien läpikäynti sillä silmällä, että valitsen voittajan. Päätöksen tekeminen ei ole ollut helppoa, sillä moni osallistuja on sanojensa voimalla kiivennyt sydämeeni. Kommenttien lukeminen on pistänyt myös mielikuvituksen laukkaamaan, sillä kommenteissa tuotiin esille myös mm. uusi, tuore rakkaus, jonka kanssa festarit olisi upea kokea. Moni tahtoisi myös ottaa irtioton arjesta oman rakkaan kanssa, ja tulla festareille yhdessä ihan kaksistaan. Oih ja voih sentään, rakkaus se vaan on maailman kaunein asia ♥ Yhtälailla kaunista ja tärkeää on myös lähimmäisenrakkaus, joka on noussut monessa kommentissa esille: niin moni tahtoisi kiittää rakasta ystävää tai sisarusta saamastaan tuesta, avusta ja huolenpidosta. Tyypit, te olette ihania! ♥

Mieleen painui myös sydäntä lämmittävä kommentti siitä, että mukaan lähtisi työkaveri, joka on muuttanut Lappeenrannasta Turkuun, eikä kavereita työn ulkopuolella ole. Kommentoija tahtoisi tutustuttaa uuden työkaverinsa uusiin ihmisiin, sekä omien sanojensa mukaan Varsinais-Suomen parhaisiin bileisiin. Kiitos vielä tästä kehusta, sekä ennenkaikkea hyväsydämisyydestäsi ♥

Voittajan olen valinnut nyt täysin tunteella, sen perusteella, että tätä kommenttia lukiessani tuli sellainen tunne, että tässä on nyt mahdollisuus hoitaa mieltä, sydäntä ja sielua. Musiikilla on kantava ja parantava voima, ihmisellä on kyky samaistua sanoituksiin ja saada niistä voimaa. Tiedän mistä puhun, mutta en ole ikinä itse päässyt kokemaan tällaista livenä: se tunne, kun sydämeen hierotaan balsamia ilman, että ääni tulee radiosta on varmasti mitä upeimpia kokemuksia. Toivonkin täydestä sydämestäni, että nautit tulevista festareista VIP-aitiossa siskosi kanssa “Johanna”. Kilistelkää kuoharit valmistumisesi kunniaksi ja parantakaa maailmaa koko ajomatkan ajan VIP-kuljetuksesta nauttien. Anna ihanan Nikke Ankaran liimailla laulullaan laastareita Rikkinäisen Prinsessan kolhuihin. ♥ Onnea! Alla olevalla kommentillasi olet kilpailun voittaja!

“Osallistuisin ikimuistoiseen iltaan siskoni kanssa, juhlistaen valmistumistani sekä kiittäen siskoani kaikesta avusta viimeisen kahden vuoden aikana. Vuodet on olleet yksinhuoltajana aikamoista haipakkaa, täyttyneet myös surusta ja luopumisesta. Tää Rikkinäinen prinsessa ehdottomasti eheytyis siskonsa kans Nikke Ankaraa kuunnellessa 😉”

Olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan tiistaina 19.6.2018 siihen sähköpostiosoitteseen, joka kommentin yhteydessä on ilmoitettu.

Kiitos vielä kaikille osallistujille! Lippuja (VIP-lippuja rajoitetusti) tapahtumaan on vielä myynnissä täällä >>