I am an animal lover, especially a dog lover you know. I really don’t know what would I do without my little babbie BenBen. ALL I do I do with him. Last summer when I lost my little baby Calvin James and grandpa Oliver Bean I felt so lost. During the year BenBen and I have done a lots of grieving process and I could say we have done it pretty well. There has no been even a day we wouldn’t think about BenBen’s brothers, my little heavenly kiddos, by treasuring all the memories we have on our minds and in our hearts.

Do you know the saying “more people I meet more I love my dog”? Oh gosh it is so true! There are lots of lovely people in the world but as we all know there are also them bad ones. We all have met some of them once at least but can you really remember you would ever met an animal with a bad purpose? Human can kill for an anger or for some other feeling, an animal kills for self-protecting or hunger. I am just trying to tell you so much we could learn from animals in this modern world in 2018. Agree?

Think about it:

♥ innocent, respecting way to love
♥ no jealous, no anger
♥ selflessness
♥ forgiving heart
♥ empathic mind and heart
♥ living for the moment

__________________________________

Olen eläinhöperö, erityisesti koirahöperö: juuri se outo tyyppi, joka pysähtyy jokeletelemaan pikkuhauvoille jokaisessa mutkassa ja kysyy “saako silittää?”. Jep, se olen minä. Kyllä minä isoistakin koirista tykkään, mutta pieniä mahtuu enemmän kerralla syliin ♥ Anyway, kaikki mitä minulla on, on BenBen: pieni 2-hampainen peikkopentu, joka jakaa kanssani arjen ja juhlan, ilon ja surun. Kulunut vuosi on ollut meille molemmille rankka, olen kaivannnut poisnukkuneita karvatassuja joka päivä, ja yhtälailla Benillä on ollut opettelua kohdata maailma ilman velipoikia. Surutyötä on nyt takana vuosi ja sanoisin, että olemme suoriutuneet siitä ihan hyvin. Vaalimme muistoja sydämissämme ikuisesti.

Tiedätkö sanonnan “mitä enemmän ihmisiä tapaan, sitä enemmän pidän koirastani”? Tämä on todellakin totta, ainakin omalla kohdallani. Ei turhaan sanota, että koira on ihmisen paras ystävä. Maailmassa on upeita ihmisiä, hyväsydämisiä läheisiä, rakkaita ystäviä.. mutta ihmisessä on myös varjopuolensa, johon jokainen törmää vähintään kerran elämänsä varrella. Pahuus, itsekkyys, ilkeys, pahansisuisuus, katkeruus, viha.. Muistuuko mieleen, että olisit joskus kohdannut eläimen, joka tuntisi näitä tunteita? Joka toimisi puhtaasti pahaa tarkoittaen? Ihminen voi tappaa vihan tai jonkin muun tunteen vuoksi, eläin tappaa suojellakseen tai koska on nälkäinen. Yritän tässä sanoa, että voisimme oppia eläimiltä paljon, jos pitäisimme ymmärryksemme sekä mielemme avoimempina.

Mietipä sitä:

♥ viaton, arvostava rakkaus
♥ ei kateutta, ei vihaa
♥ epäitsekkyys
♥ anteeksiantava sydän
♥ empaattinen mieli ja sydän
♥ hetkessä eläminen

Very often I hear people telling me I am a great mama for my BenBen. I need to say hearing this is the hugest compliment to me, I do my best every single day for making him feel safe and happy ♥

People say BenBen is most silly puppy they have ever seen. Same time they say they have no idea which one of us is the sillier: him or I? Haha, this must be true!

Things we do together (things that make me to be silly but feeling so free):

♥ having meals (we LOVE dog friendly cafes and restaurants!)
♥ having movie nights (we mostly love Disney movies!)
♥ brushing teeth (yep, it’s as important to brush his two little teeth I call spoons as brushing mine)
♥ reading bedtime stories (Paddington Bear and Peter Pan are his all time favorites!)
♥ traveling (we have seen USA, Sweden and Baltic together, lots f left to experience!)
♥ shopping (we love to shop clothes together!)
♥ studying (he is supporting me lol)
♥ going to library (yes, they love my babbie BenBen at library as well!)
♥ he sleeps in my arms every night ♥

Let’s enjoy of the life they way puppies do!

__________________________________

Kuulen usein sanottavan, että olen upea äiti Benille. Ben on minulle elämäni rakkain asia, eikä sen vuoksi tässä elämäntilanteessa ole olemassa toista, yhtä suurta kohteliaisuutta. Teen joka päivä parhaani, jotta Benillä olisi asiat hyvin. Rescue-koiran omistajana sitä oppii katsomaan maailmaa hieman eri silmin.

Lähes yhtä usein kuulen ihmisten sanovan, että Ben on hassuin koira, jonka ovat koskaan tavanneet. Ja lisäävän, että eivät kyllä tiedä, kumpi on höpsömpi, koira vaiko omistaja. Varmasti tämä pitää paikkansa. 🙂

Asiat, joita teemme yhdessä (asiat, jotka tekevät minusta höpsön, mutta myös voimaan niin hyvin!):

♥ syömme yhdessä (me RAKASTETAAN koiraystävällisiä kahviloita ja ravintoloita!)
♥ leffaillat (eniten tykätään Disney leffoista!)
♥ hammaspesut (jep, Benin kahden pikkukauhan peseminen on yhtä tärkeää, kuin omien hampaideni)
♥ iltasadut (Karhuherra Paddington ja Peter Pan on suosikkeja!)
♥ matkustaminen (olemme kokeneet Jenkit, Ruotsin ja Baltian yhdessä, vielä on paljon näkemättä!)
♥ shoppailu (oih, vaateostokset yhdessä!!)
♥ opiskelu (heh, Ben tukee minua tässä!)
♥ kirjastossa käyminen (ne tykkää Benistä sielläkin)
♥ kainalossa nukkuminen ♥

Nautitaan elämästä vähän enemmän koirien tapaan, joohan.