Oh, now I finally have some time for making a blog post again. As you all know I’ve been most busy lately and by that also most stressed. Traveling back to Estonia always helps me to zero my mind and relax so this trip was once again very needed. This time my little BenBen traveled with me so we started our trip by updating his vaccinations and refreshing his US passport to be an European one. Unfortunately the vet found a murmur sound from BenBen’s heart during the health check so we need to do a wide scan for his heart next week in Finland.

♥ we both dressed in red for the vet, we LOVE twinning!
♥ BenBen’s first time on sundeck was a pretty exciting!
♥ during the trip we enjoyed of some soft drinks and cookies at sundeck cafe
♥ BenBen proudly showing his European passport

____________________________________

Ooooh, viimein ehdin istua alas kirjoittamaan. On ollut vähän kiire, kuten on varmasti käynyt selväksi tuolla somen puolella. On juostu pää kolmantena kinttuna niin, että ihmettelen miten kaikki jäsenet ovat enää edes tallella. Mutta hyvä että ovat, niitä nimittäin tarvitaan! Kuten pidempiaikaisille lukijoilleni on käynyt selväksi, minut saa rentoutumaan oikeastaan vain ja ainoastaan se, että jätän Suomi-kodin taakseni ja suuntaan Tallinnaan. Vaikka elämä Tallinnassa onkin aivan yhtä työntäyteistä, on fiilis siellä silti aivan erilainen. Tälläkin kertaa tämä “breikki” tuli siis todella tarpeeseen.

Matkamme alkoi Bentleyn rokotusten uusimisella, sekä passin päivityksellä Eurooppa-versioon. Tähän asti naperolla on ollut Jenkki-passi. Valitettavasti eläinlääkäri kertoi meille löytäneensä terveystarkastuksessa Benin sydämestä sivuäänen, joten tutkimukset aloitetaan heti ensi viikolla. Palaamme siis sydänultran verran Suomeen ja jatko katsotaan sitten sen mukaan. Jos on tarve aloittaa sydänlääkitys, siirtyy paluumme Viroon tuonnemmaksi.

♥ pukeuduimme punaiseen, koska eläinlääkäripäivä. Me tykätään kaksostella!
♥ BenBenin eka kerta kannella oli jännittävä hetki
♥ vähän cokista ja keksejä sundeck -kahvilassa
♥ Ben esittelee Euroopan passiaan ylpeänä. Vitsi mikä söpöliini!

My working and photoshoots in Tallinn went super well and BenBen enjoyed by spending all days with me. It was super lovely to do it all this way – – together – – and pampered my babbie by Russian style lunches at Lido restaurant, spa, sightseeings and all nice things we have in Estonia. I also took him to beach and we booked a room from most luxurious hotel for one night stay. More about this coming up soon, now it’s time to bed. Sweet dreams sweeties ♥

____________________________________

Työt ja kuvaukset Tallinnassa on sujuneet super hyvin ja Bentley on nauttinut olostaan mukanani joka päivä. On ollut todella kivaa jakaa päivät tällä tavalla yhdessä ja hemmotella Beniä kaikella, mitä Tallinnalla on tarjota. Täällä on todella söpö ravintola nimeltä Lido, ja tämä, kuten moni muukin ravintola Tallinnassa on lemmikkiystävällinen. Ben on mussuttanut Saslikia lounaaksi naama isona hymynä, rentoutunut kylvyssä ja nauttinut nähtävyyksistä. Kävimme myös rannalla ottamassa aurinkoa ja varasimme yön luksushotellista, jossa nollasimme pienet pallopäämme täysin. Tästä lisää pian, nyt on kuitenkin päästävä nukkumaan. Kauniita unia söpöt! ♥