Oh wow, something super lovely happened this morning while I was bathing BenBen and getting ready to new week myself as well. We had a horrible wearing crisis this morning because the weather was nice and hot but all BenBen’s lighter t-shirts were waiting for the wash. Damn!

So what happened while bathing? I heard the postman dropped something in letterbox and when we went to see what was it after bath we got so excited! There was a cute package to BenBen from USA from ChaCha LaRue, her siblings and her lovely mommy Cynthia. ♥ Oooooh what lovely start for Monday not matter the problem what to wear, right?!

_______________________________

Ohhoh, jopas on ollut maanantai! Aamu alkoi BenBenin kylvettämisellä ja vaatekriisillä: ulkona oli ihanan lämmin mutta kaikki pikku-haisulin kevyemmät t-paidat odottivat pesua pyykkikopassa. Postinkantajan kolistelu postiluukulla sen sijaan toi tullessaan yllärin, joka paitsi piristi, myös pelasti meidän päivän. Toisinaan posti voi siis tulla kuin tilauskesta.

Kylvyn jälkeen kurkistimme mitä postisetä oli meille tuonut,  mitään en ollut tilannut, joten lattialla pötköttävä paketti pisti mielen ihanalle “yllärifiilikselle”. Paketti oli BenBenille Jenkeistä, lähettäjä oli ChaCha LaRue sisaruksineen, sekä tämän peikkoperheen ihana äiti, Cynthia. ♥ Aika ihana alku maanantaille, eikö?

BenBen opened the package after bath and he was very excited. He usually gets some gifts from me so this one that came from postman was a bit different to him.
_______________________________

Bentley oli ihan super innoissaan (mutta myös varuillaan) avatessaan pakettia. Yleensä haisuli saa lahjoja vain minulta, joten tämä postisedän tuoma olikin vähän jännittävä.

♥ At first he sniffed carefully

♥ ..and later he was a bit upset about everything he got

♥ He had a problem to decide which one to wear today

♥ After all he picked up the Twister-shirt. He said: “I wear this because mama loves the game but I can’t play it. Now I kinda can!”

_______________________________

♥ Paketti avattiin varovasti haistellen

♥ ..ja sitten oltiin vähän kummastuneita, kun paketissa oli paljon kaikkea kivaa ihan vaan itselle

♥ Bentleyllä oli vaikeuksia valita kumman uusista lemppareista pukee päälle tänään

♥ Lopulta päädyttiin Twister-paitaan, mikä on ihan hurjan söpö!

BenBen loves all his new t-shirt and so do I, they are all such adorable and fit perfectly on my babbie BenBen. The Grumpy shirt will be his Grumpy-day-shirt, he really has some at times (like days like these >>) . Thank you so very much our dear friends, dear ChaCha LaRue and family. WE LOVE YOU TOO!!! ♥♥♥♥

_______________________________

Me ollaan Benin kanssa aika söpösti pähkinöinä tästä lahjasta. Vitsit sentään! Nämä puserot on ihan super-ihania, niin söpöjä!! Jörö-paita tulee olemaan Benin kiukkapäivä-paita, niitäkin päiviä kun meillä silloin töllöin on, kuten varmasti aiemmista postauksista (kuten tästä >>) muistattekin. Kiitos todella paljon ChaCha LaRue ja koko perhe. Mekin rakastetaan teitä! ♥♥♥♥