Hello sweeties! How are you doing? It’s been sunny and very warm in Finland and in Tallinn as well. I will back to Tallinn on Tuesday or on Wednesday depending on my works here because just right now I have lots of things to finish here before I can go. Yesterday we had a nice promotion day for our new business with Toni, Taija and my babbie BenBen, as I have told you on my social media there will be my very first summer festival coming up in June and I am super excited!

The company I am working as a shareholder is an event organizer company. We all shareholders are experienced entrepreneurs and I am taking care of marketing.

________________________________

Heippa pallerot! Miten menee? Aurinko ainakin on hellinyt meitä kaikkia niin Suomessa kuin Tallinnassakin ja se on tuntunut aika pirskatin hyvältä, eikös? Tallinnaan palaan taas ensi viikolla, mutta ennen sitä on vielä kovasti hommaa täällä Suomen puolella. Eilen promottiin meidän tulevaa kesätapahtumaa ja iltafestareita Piikkiö Päivillä Tonin, Taijan ja Benin kanssa, artistit julkaistiin aiemmin tällä viikolla ja kiva pöhinä on lähtenyt käyntiin. On tosi hyvä fiilis tästä!

Lupasin somessa >>, että avaan tätä tapahtuma-asiaa täällä ja nyt teenkin niin. Moni teistä ehkä muistaakin uutiseni vajaa vuosi sitten kun kerroin, että olen hypännyt mukaan tapahtumatuotanto-bisnekseen kahden muun pitkänlinjan yrittäjän kanssa. Taijalla on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä hää- ja juhlapalveluyrityksessään Kavalton Tilalla, Toni puolestaan on taksialan yrittäjä Pyökäri Oy:ssä ja itse vastaan yrityksessämme markkinoinnista ja viestinnästä eli tuon mukaan mainostoimisto-osaamiseni kuluneelta 7 vuodelta.

The event we are going to organize this summer is called Paimion Jokipuiston kesätapahtuma (The Summer Festival Of Paimio Riverpark). The Festival starts on 30th of June at 11am and it will last until 1am 1st of July. We have lots of wonderful artist booked and once again I am super excited!

Below you can see our flyers and roll up banners I made for the promotion today. For all people in Finland (unfortunately not for overseas) I am going to put up a nice competition and you can win 2x free VIP tickets, sparkling wine and driver service for this festival. So stay tuned!

________________________________

Tuleva tapahtumamme järjestetään Paimion Jokipuistossa 30.6.2018 yhteistyössä Paimion kaupungin kanssa. Tapahtuma alkaa koko perheen päivätapahtumalla klo 11:00 ja vaihtuu iltatapahtumaksi klo 16:00. Päivätapahtuma tarjoilee menoa ja meininkiä perheen pienimmistä isovanhempiin asti, luvassa on markkinahumua ja elävää musiikkia, lisäksi iki-ihana Katti Matikainen vierailee päivätapahtumassa. Markkinapaikkoja on vielä myynnissä sekä päivä- että iltatapahtumaan, niistä voi kysyä lisää sähköpostilla tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät sivuiltamme. Iltatapahtuma eli festari alkaa klo 16:00 ja siellä meitä ovat viihdyttämässä mm. Freesi, Peitenimi, PAM feat Ella, Tuomas Kauhanen sekä Nikke Ankara. Yöllä lavalle nousee vielä Jean S. Aika huippua!

Kesäkuun aikana tulen järjestämään kilpailun täällä blogissa ja palkintona on
2x VIP lippu +kuoharit + kuljetukset Turun alueelta kyseiseen iltatapahtumaan. Kannattaa siis pysyä kuulolla, jos astetta paremmat liput kiinnostavat! Lippuja iltatapahtumaan voi ostaa etukäteen  tästä>>

Ihanaa sunnuntaita, nautitaan auringosta! xx